NajsNotxor wrote:https://pescanik.net/poslednji-dani-jugoslovenskih-zeljeznica/
sentimentalno putovanje vozom i vlakom
Savremena domać(insk/ičk)a književnost
- Post n°926
Re: Savremena domać(insk/ičk)a književnost
_____
my goosebumps have goosebumps
- Post n°927
zikica simic hvali filipa grbica. onog s ruminacijama o_O
_____
And Will's father stood up, stuffed his pipe with tobacco, rummaged his pockets for matches, brought out a battered harmonica, a penknife, a cigarette lighter that wouldn't work, and a memo pad he had always meant to write some great thoughts down on but never got around to, and lined up these weapons for a pygmy war that could be lost before it even started
- Post n°928
_____
"Oni kroz mene gledaju u vas! Oni kroz njega gledaju u vas! Oni kroz vas gledaju u mene... i u sve nas."
Dragoslav Bokan, Novi putevi oftalmologije
- Post n°929
Dobitnika nagrade Miloš Crnjanski? Može li link?
_____
"Sisaj kurac, Boomere. Spletkario si i nameštao ban pa se sad izvlačiš. Radiša je format a ti si mali iskompleksirani miš. Katastrofa za Burundi čoveče.
A i deluje da te napustio drugar u odsudnom trenutku pa te spašavaju ova tovarka što vrv ni ne dismr na ribu, to joj se gadi, i ovaj južnjak koji o niškim kafanama čita na forumu. Prejaka šarža." - Monsier K.
- Post n°930
FB jebiga. pogledaj kod zikice na profilu dao je citat uz komentar da je autor politicki problematican ali zna da pise. do pola je u pravu ali gresi u vaznijoj polovini.
Last edited by boomer crook on Wed Aug 23, 2023 4:51 pm; edited 1 time in total
_____
And Will's father stood up, stuffed his pipe with tobacco, rummaged his pockets for matches, brought out a battered harmonica, a penknife, a cigarette lighter that wouldn't work, and a memo pad he had always meant to write some great thoughts down on but never got around to, and lined up these weapons for a pygmy war that could be lost before it even started
- Post n°931
mislim nije zikicina politika problem ovde vec ukus
_____
- Post n°932
danas sam uzela da prelistam kecmanovićev 'top je bio vreo', malo je falilo da batalim sve obaveze da ga iščitam do kraja (nisam mogla).
nervira me što je faš ološ toliko talentovana
- Post n°933
plachkica wrote:danas sam uzela da prelistam kecmanovićev 'top je bio vreo', malo je falilo da batalim sve obaveze da ga iščitam do kraja (nisam mogla).
И притом женског рода, као код Филипа.
_____
cousin for roasting the rakija
И кажем себи у сну, еј бре коњу па ти ни немаш озвучење, имаш оне две кутијице око монитора, видећеш кад се пробудиш...
- Post n°934
plachkica wrote:danas sam uzela da prelistam kecmanovićev 'top je bio vreo', malo je falilo da batalim sve obaveze da ga iščitam do kraja (nisam mogla).
e ne moras da se nerviras. to mu je jedina citljiva knjiga. taj infantilni, resantimanski ton decaka? pa to je on. kada pokusa da izadje iz sebe kako vec ide kod pisca sve ode u kic.
_____
- Post n°935
Novak ima novi roman
_____
- Post n°936
Jbt, uplasi me, vec sam video Riternuj za pobedu.
- Post n°937
Како сте ме утренирали да читам све варијанте истовремено, па која прва има смисла носи шњур, из линкованог чланка ухватим „...brata hrvatske inačice Franca Serpica.“ и запитам се ко је Франц Шерпић...
_____
cousin for roasting the rakija
И кажем себи у сну, еј бре коњу па ти ни немаш озвучење, имаш оне две кутијице око монитора, видећеш кад се пробудиш...
- Post n°938
Bleeding Blitva wrote:Novak ima novi roman
Što ne napraviš anketu koliko je Burunđana pročitalo Novaka?, aka mogla si i na mail.
_____
Sweet and Tender Hooligan
- Post n°939
Aktivno radim na promociji hrvatske književnosti
_____
- Post n°940
Ne znam jel pokojni Notxor čita forum al samo da javim da je teta iz knjižare skeptična po pitanju izlaska nove Novakove knjige. Kao do kraja godine
Možda je ona samo gloomy :fingers crossed:
Možda je ona samo gloomy :fingers crossed:
_____
- Post n°941
_____
"Sisaj kurac, Boomere. Spletkario si i nameštao ban pa se sad izvlačiš. Radiša je format a ti si mali iskompleksirani miš. Katastrofa za Burundi čoveče.
A i deluje da te napustio drugar u odsudnom trenutku pa te spašavaju ova tovarka što vrv ni ne dismr na ribu, to joj se gadi, i ovaj južnjak koji o niškim kafanama čita na forumu. Prejaka šarža." - Monsier K.
- Post n°942
Stisak hrvatskih kanselistica
Nisam ovo očekivala od Vida Barića, ali prečesto mislim da su muškarci progresivni samo zato što nose šarene košulje.
_____
- Post n°943
kakav skandal na književnoj sceni
ana miloš ne postoji, alter ego muškarca koji svetu želi dokazati kako se žene lakše probijaju kao spisateljice od muških pisaca
[size=40]Po zanimanju: Ana Miloš[/size]
850 рсд
Knjiga koja će obeležiti 2023. godinu!
Ko je Ana Miloš i kako se danas u Srbiji objavljuju knjige? Čitajte na sopstvenu odgovornost.
Samo u Platou čeka vas biografska pripovest koja, ne samo da će ostati zapamćena ove jeseni, već će kao tekst zauvek promeniti vaša shvatanja o izdavaštvu.
“Po zanimanju: Ana Miloš” je spis koji je već pet godina u nastajanju, a koji će u trenu ostaviti utisak na svakoga ko je ikada čuo za ovu autorku. A, nakon svega, postavlja se jedno jedino pitanje: ko sve piše na domaćoj književnoj sceni, ako takva više uopšte i postoji, i šta je sve potrebno uraditi da biste postali objavljeni književnik…ili književnica.
Svi ti najrazličitiji doživljaji mnogih književnika, urednika, prevodilaca, lektora, čitalaca, novinara, kritičara, poznanika, možda i prijatelja, simpatija, mrzitelja, nemih posmatrača iz mračnih kutaka internetskog prostranstva, a sa kojima je Ana Miloš na različite načine dolazila u kontakt, davali su joj uvek još jedan sloj.
Naravno, to se stalno dešava: mi smo uglavnom predstava koju drugi imaju o nama, svoji smo samo sami sa sobom, i to možda, ponekad, u izuzetnim prilikama.
Međutim, u slučaju Ane Miloš takav zaključak ipak ima drugačije značenje. Svi ti ljudi zaista jesu uspeli da od nekoga ko u stvari ne postoji naprave osobu od krvi i mesa, koja pokreće tu krvavu mašinu.
https://www.plato.rs/proizvod/po-zanimanju-ana-milos/
ana miloš ne postoji, alter ego muškarca koji svetu želi dokazati kako se žene lakše probijaju kao spisateljice od muških pisaca
[size=40]Po zanimanju: Ana Miloš[/size]
850 рсд
Knjiga koja će obeležiti 2023. godinu!
Ko je Ana Miloš i kako se danas u Srbiji objavljuju knjige? Čitajte na sopstvenu odgovornost.
Samo u Platou čeka vas biografska pripovest koja, ne samo da će ostati zapamćena ove jeseni, već će kao tekst zauvek promeniti vaša shvatanja o izdavaštvu.
“Po zanimanju: Ana Miloš” je spis koji je već pet godina u nastajanju, a koji će u trenu ostaviti utisak na svakoga ko je ikada čuo za ovu autorku. A, nakon svega, postavlja se jedno jedino pitanje: ko sve piše na domaćoj književnoj sceni, ako takva više uopšte i postoji, i šta je sve potrebno uraditi da biste postali objavljeni književnik…ili književnica.
Svi ti najrazličitiji doživljaji mnogih književnika, urednika, prevodilaca, lektora, čitalaca, novinara, kritičara, poznanika, možda i prijatelja, simpatija, mrzitelja, nemih posmatrača iz mračnih kutaka internetskog prostranstva, a sa kojima je Ana Miloš na različite načine dolazila u kontakt, davali su joj uvek još jedan sloj.
Naravno, to se stalno dešava: mi smo uglavnom predstava koju drugi imaju o nama, svoji smo samo sami sa sobom, i to možda, ponekad, u izuzetnim prilikama.
Međutim, u slučaju Ane Miloš takav zaključak ipak ima drugačije značenje. Svi ti ljudi zaista jesu uspeli da od nekoga ko u stvari ne postoji naprave osobu od krvi i mesa, koja pokreće tu krvavu mašinu.
https://www.plato.rs/proizvod/po-zanimanju-ana-milos/
- Post n°944
Ovo zvuci kao neka Tabseviceva nepodopstina, ali vrv nije.
_____
"Oni kroz mene gledaju u vas! Oni kroz njega gledaju u vas! Oni kroz vas gledaju u mene... i u sve nas."
- Post n°945
i ja sam prvo pomislila da je tabašević, ali nije on. tviter kaže da je neki miloš k. ilić
- Post n°946
Nikad cuo.
_____
- Post n°947
Koliko je ovo vulgarno palanački, stid me je dok čitam.
_____
Gdje punac drži pive?
- Post n°948
da kuliraš tzv knjige ko neki ovde bolo bi te taj ćoškić u kom se stidiš zbog tamo nekog geaka
_____
Hong Kong dollar, Indian cents, English pounds and Eskimo pence
- Post n°949
Potpuno razumem Anu Milosa i podrzavam ga u raskrinkavanju feministicke antimuske kulture. Sad mi je zao sto nisam pisao pod imenom Mina Filipina.
- Post n°950
nebse proslavio jerbo tvoja pisanija ugl vesele publiku a 90% pop književnosti vuče rulju u duhoklonuća ludila nastranosti i samonauđivanja jer je nOrMaLnO dA pUnO rAzMišLjAš od knjiga
tako je 1 u selendri preučio odlepio vilozoviro i vantaziro sam sasobom naglas i prozvali ga razmiš pa su posle par god došli iz ludnice po njega i više ga ne videsmo tkd neka fala dobro je meni uz blumberg forbs i skripte za excel
tako je 1 u selendri preučio odlepio vilozoviro i vantaziro sam sasobom naglas i prozvali ga razmiš pa su posle par god došli iz ludnice po njega i više ga ne videsmo tkd neka fala dobro je meni uz blumberg forbs i skripte za excel
_____
Hong Kong dollar, Indian cents, English pounds and Eskimo pence