Ne shvatam šta želiš reći.
A super mi je poređenje "Konstantinovog raskršća" sa "Salem's Lot". Ima vampira i u jednoj i u drugoj knjizi, fakat. I to je sva sličnost i srodnost.
Meni je cela ta situacija veoma mučna i stvarno mi je žao što Magični u poslednje vreme dolazi u fokus medija zbog takvih stvari, a ne zbog svojih knjiga. Što se konkretnog slučaja tiče, mislim da je sve instrumentalizovano od strane ljudi koji kontinuirano vode hajku, medijsku i inu, na gradonačelnika Perišića, koji je u Nišu postao neka vrsta dežurnog krivca za sve, iako svoj posao obavlja daleko bolje od većine svojih prethodnika.
Nije tačno. Oportunitet je odustanak tužioca od krivičnog gonjenja. Nema krivčinog dela - nema krivice. Nema krivice - nema šta da se prizna.Jordan Rivers wrote:(offtopic, ali u ovom intervjuu sam naleteo na neistinu. oportunitet ne ide bez priznanja krivice, to se zove "sporazum o priznanju krivice")
"pisan po uzoru" može da se shvati na 100 načina...ostap bender wrote:doslovce. domaci salems lot bi bio kada bi vampir kupovao kuce po devastiranim gradovima po unutrasnjosti kao investitor iz austrije, prijatelj premijera.
Lucky908 wrote:Ali da mu zabrane da progovara!