feminizam i priključenija
- Post n°101
Re: feminizam i priključenija
E, bas sam to i ja pitao
_____
"Oni kroz mene gledaju u vas! Oni kroz njega gledaju u vas! Oni kroz vas gledaju u mene... i u sve nas."
Dragoslav Bokan, Novi putevi oftalmologije
- Post n°102
nije izmisljotina 100%.plachkica wrote:možda je i izmišljotina, ni n1 ni nova nemaju tekst posvećen slučaju.
prokic ce biti zrtvovan da bi ovi ostali bili pusteni off the hook.
_____
i would like to talk here about The Last of Us on HBO... and yeah, yeah i know.. the world is burning but lets just all sit and talk about television. again - what else are we doing with ourselves ? we are not creating any militias. but my god we still have the content. appraising content is the american modus vivendi.. that's why we are here for. to absorb the content and then render some sort of a judgment on content. because there is a buried hope that if enough people have the right opinion about the content - the content will get better which will then flow to our structures and make the world a better place
- Post n°103
Жртвовање Прокића, уље на платну.
_____
Sve čega ima na filmu, rekao sam, ima i na Zlatiboru.
~~~~~
Ne dajte da vas prevare! Sačuvajte svoje pojene!
- Post n°104
plachkica wrote:možda je i izmišljotina, ni n1 ni nova nemaju tekst posvećen slučaju.
Измишљотина, чим не говоре Н1 и нова мора бити измишљотина. Зна се да су то поштене медијске куће јавног морала које служе да поштено заштите интересе одређених пословних кружока. Они ако не јаве ништа се није десило.
- Post n°105
Неће бити никаквог жртвовања, ово је успостављање равнотеже.
- Post n°106
Примећујем да се претварамо у кремљологе вишег реда, који гледају да растабере игру на свом терену.
_____
cousin for roasting the rakija
И кажем себи у сну, еј бре коњу па ти ни немаш озвучење, имаш оне две кутијице око монитора, видећеш кад се пробудиш...
- Post n°107
pokušala sam biti sarkastična
lako je napadati jutku, on je tamo neki zadrugli potkopaonički seljober, lako je čak i aleksića
gurnuti u naručje arkana pa time objasniti njegovo nasilje, ne i trajanje od 30+ godina,
problem je kad se dođe do 'naših', tu stupaju na scenu poznanstva, interesi, protuusluge, ugled kolektiva, sve je u igri.
lako je napadati jutku, on je tamo neki zadrugli potkopaonički seljober, lako je čak i aleksića
gurnuti u naručje arkana pa time objasniti njegovo nasilje, ne i trajanje od 30+ godina,
problem je kad se dođe do 'naših', tu stupaju na scenu poznanstva, interesi, protuusluge, ugled kolektiva, sve je u igri.
- Post n°108
Videcemo. Ja mislim da je Prokic spalio vecinu mostova prema antirezimskoj javnosti, jedino mozda sto kazes, ako su neke licne veze u pitanju.
_____
"Oni kroz mene gledaju u vas! Oni kroz njega gledaju u vas! Oni kroz vas gledaju u mene... i u sve nas."
- Post n°109
Видите како функционира теорија каоса позната као ефекат лептира: Да се СрбљановиЌ није навукла на франачку путовницу, коју држи у зубима, да би била чимбеник Еуропе(а суштински јер је расиста) Прока не би слао голишаве сликиће нудистичког туризма. Какова судбинска игра Свевишњег.
- Post n°110
jel mogu da te zamolim da ne zasipaš temu glupostima?
- Post n°111
Moj otac je poreklom iz jednog sela ispod Rudnika, deda u stvari. Naravno, oni su uvek voleli onoga ko je na vlasti, nisu se baš mnogo bunili, to je mentalitet njihov, i, uopšte, mislim da je u Srbiji takva situacija. Kada je došao Đinđić on je bio prvi na vlasti koga nisu baš nešto voleli – ne, on trza glavom, trza rukama, on treba da ide kod lekara, on se drogira i takve neke poruge srpske su ga pratile, besmislene i neukusne, ali evo sad su i oni plakali. Ovo je poruka koju im je uputio, sročenu onako kako su oni navikli da prihvataju poruke, nažalost on je to skupo platio ali je poruka stigla. Poruka je stigla, plače cela Srbija, ne plače Beograd, i što bi rekao ovaj naš komediograf Kovačević ”plaču nad samima sobom”.
_____
Sve čega ima na filmu, rekao sam, ima i na Zlatiboru.
~~~~~
Ne dajte da vas prevare! Sačuvajte svoje pojene!
- Post n°112
plachkica wrote:jel mogu da te zamolim da ne zasipaš temu glupostima?
_____
Međuopštinski pustolov.
Zli stolar.
- Post n°113
gospode sta je ovo
_____
And Will's father stood up, stuffed his pipe with tobacco, rummaged his pockets for matches, brought out a battered harmonica, a penknife, a cigarette lighter that wouldn't work, and a memo pad he had always meant to write some great thoughts down on but never got around to, and lined up these weapons for a pygmy war that could be lost before it even started
- Post n°114
Prokić je u ovoj ekipi.
_____
Sweet and Tender Hooligan
- Post n°115
boomer crook wrote:gospode sta je ovo
Sa neke od Disijevih internetskih putešestvija, a onda je to podijelio ovde sa nama. Dva puta korišteno kao sredstvo odvraćanja kad se Zupika razmaše i oba put upalilo
_____
Međuopštinski pustolov.
Zli stolar.
- Post n°116
_____
And Will's father stood up, stuffed his pipe with tobacco, rummaged his pockets for matches, brought out a battered harmonica, a penknife, a cigarette lighter that wouldn't work, and a memo pad he had always meant to write some great thoughts down on but never got around to, and lined up these weapons for a pygmy war that could be lost before it even started
- Post n°117
Notxor wrote:Prokić je u ovoj ekipi.
a ispod te rize ne nosi gace.
_____
- Post n°118
Nije to ohoho, to je kljuc od riznice.
_____
- Post n°119
Biljana Keller
FDU ne samo da se ne trese, već čvrsto stoji uz svoje studentkinje i studente.
FDU ne samo da se ne trese, već čvrsto stoji uz svoje studentkinje i studente.
_____
????
- Post n°120
pripadnik zandarmerije u slobodno vremeboomer crook wrote:gospode sta je ovo
_____
Što se ostaloga tiče, smatram da Zapad treba razoriti
Jedini proleter Burundija
Pristalica krvne osvete
- Post n°121
stoji čvrsto ko proka uz svoje studentkinje
_____
THE space age is upon us. Rockets are leaving our globe at
speeds unheard of only a few years ago, to orbit earth, moon, and
sun. People have visited the moon, we have sent space probes to
all but one of the planets, and words like "orbit" and "satellite" are
picked up by children in the nursery.
- Post n°122
Стоји чрвсто уз студенте али слабије на ФДУ.
- Post n°123
institucije rade svoj posao!
Леја Келер
3 мин. ·
Od svih današnjih napisa u tabloidima, koji su ponovo izazvali neprimerene i uvredljive komentare na društvenim mrežama, mogli bismo naučiti nekoliko stvari:
1. za razliku od tužilaštva, "obaveštenih krugova" i raznih pravosudnih institucija, sa FDU nije "iscurelo" niti jedno ime niti jedne studentkinje ili studenta, koji su poslali prijavu za neprimereno ponašanje, neprihvatljive pedagoške prakse i posebno, seksualno uznemiravanje.
2. radna grupa protiv nasilja, na FDU je nastala odmah kada je otkriveno da su i naši studenti ugroženi slučajem M. Aleksića.
3. inicijatori osnivanja te radne grupe su članovi Studentskog parlamenta, koji su se obratili svom Dekanu i profesorima u koje imaju poverenje, da oforme telo koje će prikupljati sve vrste prijava i pritužbi.
4. u članstvu su i studenti i profesori i zajedno su obezbedili nekoliko medjusobno potpuno nezavisnih načina da studenti i studentkinje prijave pošalju SAMO ONOME KOME ŽELE.
5. radna grupa, čija sam članica, na poziv studenata što mi predstavlja čast, je sa velikom ozbiljnošću, a uz ogroman pritisak tračerske javnosti, uspela da radi, a da ne ugrozi bilo čiji identitet i da formuliše i kvantitativni i kvalitativni izveštaj.
6. grupa je svoje izveštaje predala Dekanu, koji je, dakle sad već na drugoj instanci, utvrdio da li su prijave osnovane i na osnovu toga prosledio trećoj instanci - Etičkoj komisiji
7. Etička komisija radi prema odredbama UU, u njoj su, slučajnim uzorkom, izabrani predstavnici svih katedara, studenata i pravne službe. Bukvalno su izvlačeni iz šešira, da ne bude nikakve mogućnosti mahinacije
8. Obzirom da nisam članica Etičke komisije, nemam uvid u njen rad, a i da imam, ne bih imala pravo da komentarišem.
Etička komisija, Dekanat i Studentski parlament će javnost obavestiti onako kako je pravilima propisano, uz, ponavljam, OGROMAN NAPOR, da se od komentara, čerečenja, sumnjičenja, vredjanja i žigosanja, zaštite svi naši studenti i studentkinje.
U procesu učestvuje dvadesetak ljudi: uprava fakulteta, predstavnici studenata, profesori, i niko nema nameru da zadovoljava potrebe tabloida, a na štetu naše institucije i naših studenata i studentkinja.
Kada bi ovako radile i pravosudne instance, ne bismo imali iživljavanje nad ženama koje mesecima gledamo.
Леја Келер
3 мин. ·
Od svih današnjih napisa u tabloidima, koji su ponovo izazvali neprimerene i uvredljive komentare na društvenim mrežama, mogli bismo naučiti nekoliko stvari:
1. za razliku od tužilaštva, "obaveštenih krugova" i raznih pravosudnih institucija, sa FDU nije "iscurelo" niti jedno ime niti jedne studentkinje ili studenta, koji su poslali prijavu za neprimereno ponašanje, neprihvatljive pedagoške prakse i posebno, seksualno uznemiravanje.
2. radna grupa protiv nasilja, na FDU je nastala odmah kada je otkriveno da su i naši studenti ugroženi slučajem M. Aleksića.
3. inicijatori osnivanja te radne grupe su članovi Studentskog parlamenta, koji su se obratili svom Dekanu i profesorima u koje imaju poverenje, da oforme telo koje će prikupljati sve vrste prijava i pritužbi.
4. u članstvu su i studenti i profesori i zajedno su obezbedili nekoliko medjusobno potpuno nezavisnih načina da studenti i studentkinje prijave pošalju SAMO ONOME KOME ŽELE.
5. radna grupa, čija sam članica, na poziv studenata što mi predstavlja čast, je sa velikom ozbiljnošću, a uz ogroman pritisak tračerske javnosti, uspela da radi, a da ne ugrozi bilo čiji identitet i da formuliše i kvantitativni i kvalitativni izveštaj.
6. grupa je svoje izveštaje predala Dekanu, koji je, dakle sad već na drugoj instanci, utvrdio da li su prijave osnovane i na osnovu toga prosledio trećoj instanci - Etičkoj komisiji
7. Etička komisija radi prema odredbama UU, u njoj su, slučajnim uzorkom, izabrani predstavnici svih katedara, studenata i pravne službe. Bukvalno su izvlačeni iz šešira, da ne bude nikakve mogućnosti mahinacije
8. Obzirom da nisam članica Etičke komisije, nemam uvid u njen rad, a i da imam, ne bih imala pravo da komentarišem.
Etička komisija, Dekanat i Studentski parlament će javnost obavestiti onako kako je pravilima propisano, uz, ponavljam, OGROMAN NAPOR, da se od komentara, čerečenja, sumnjičenja, vredjanja i žigosanja, zaštite svi naši studenti i studentkinje.
U procesu učestvuje dvadesetak ljudi: uprava fakulteta, predstavnici studenata, profesori, i niko nema nameru da zadovoljava potrebe tabloida, a na štetu naše institucije i naših studenata i studentkinja.
Kada bi ovako radile i pravosudne instance, ne bismo imali iživljavanje nad ženama koje mesecima gledamo.
- Guest
- Post n°124
ti i onaj četnik iz bačkog petrovca ste i dalje toliko opterećeni tom nakazom srbljanović. some things never change
zašto bilo koga 2021 zabole šta vučićev tarzančić sa dupeta ima da kaže
zašto bilo koga 2021 zabole šta vučićev tarzančić sa dupeta ima da kaže