feminizam i priključenija
- Guest
- Post n°76
Re: feminizam i priključenija
čanak je čovek koji je uvek naručivao i plaćao profesionalke, njega jedino mogu da zajebavaju da je jadan
- Post n°77
_____
Sve čega ima na filmu, rekao sam, ima i na Zlatiboru.
~~~~~
Ne dajte da vas prevare! Sačuvajte svoje pojene!
- Post n°78
a to što je tako ponižavao ženski rod to ništa?Turul madár wrote:čanak je čovek koji je uvek naručivao i plaćao profesionalke, njega jedino mogu da zajebavaju da je jadan
- Post n°80
Kanadski vrhovni sud je polovinom devedesetih odlucio da prodaja seksualnih usluga nije ponizavanje i nije nelegalno ako je davaoc usluga samostalan u tom poslu. Makroi se pak gone krivicno. Interesantno je da je odluka donesena tesnom vecinom, i da je odlucujuci glas dala zena. Ovo pisem po secanju, nadam se da sam pogodio sustinu te odluke.
_____
"Burundi je svakako sharmantno mesto cinika i knjiskih ljudi koji gledaju stvar sa svog olimpa od kartona."
“Here he was then, cruising the deserts of Mexico in my Ford Torino with my wife and my credit cards and his black-tongued dog. He had a chow dog that went everywhere with him, to the post office and ball games, and now that red beast was making free with his lion feet on my Torino seats.”
- Post n°81
plachkica wrote:još jedna bomba
kaze moj upuceni prijatelj: Leka je za njega bela kafa!
— rada47 (@kokinbrod) April 9, 2021
- Post n°82
MNE wrote:a to što je tako ponižavao ženski rod to ništa?Turul madár wrote:čanak je čovek koji je uvek naručivao i plaćao profesionalke, njega jedino mogu da zajebavaju da je jadan
Пробудите ме кад у рацијама на куплераје почну да хапсе муштерије и макрое, а радничку класу оставе на миру.
- Post n°83
Plagiras Lema, Pace
_____
"Oni kroz mene gledaju u vas! Oni kroz njega gledaju u vas! Oni kroz vas gledaju u mene... i u sve nas."
Dragoslav Bokan, Novi putevi oftalmologije
- Post n°84
Erős Pista wrote:Plagiras Lema, Pace
А јел? Можда ми је од њега остало... или је једна од оних идеја које су напросто стотинама пале на ум а понеко и записао где други могу да виде. Свеједно и ако није оригинална, бар сам у добром друштву.
- Post n°85
U originalu je “kad u kupleraju nema prometa, menjaš personal a ne posteljinu”. To je odgovor na pitanje “druže Miloje šta mislite o odlukama poslednjeg kongresa saveza komunista Jugoslavije?”.
_____
"Burundi je svakako sharmantno mesto cinika i knjiskih ljudi koji gledaju stvar sa svog olimpa od kartona."
“Here he was then, cruising the deserts of Mexico in my Ford Torino with my wife and my credit cards and his black-tongued dog. He had a chow dog that went everywhere with him, to the post office and ball games, and now that red beast was making free with his lion feet on my Torino seats.”
- Post n°86
Pa kad Lem pise o "ozbiljnim" piscima kojima se tolerisu izleti u SF, poredi ih sa aristokratama i uglednim gradjanima koje policija zatekne u bordelu, ali ih pusti jer su tamo "samo zalutali".
_____
"Oni kroz mene gledaju u vas! Oni kroz njega gledaju u vas! Oni kroz vas gledaju u mene... i u sve nas."
- Post n°87
Inace, da ne zaboravimo da je Prokara jedna od perjanica GDF
_____
- Post n°88
Vilmos Tehenészfiú wrote:U originalu je “kad u kupleraju nema prometa, menjaš personal a ne posteljinu”. To je odgovor na pitanje “druže Miloje šta mislite o odlukama poslednjeg kongresa saveza komunista Jugoslavije?”.
Благодарим, утефтерено где треба.
- Post n°89
A i on mu ga dao po SF. Otkud kuplerajuli i aristokratija u posleratnoj Poljskoj?Erős Pista wrote:Pa kad Lem pise o "ozbiljnim" piscima kojima se tolerisu izleti u SF, poredi ih sa aristokratama i uglednim gradjanima koje policija zatekne u bordelu, ali ih pusti jer su tamo "samo zalutali".
_____
- Post n°90
https://gdf.rs/2020/06/12/aktivnosti/nenad-prokic-za-politiku-malih-ali-odradjenih-zadataka/
_____
- Post n°91
Erős Pista wrote:Pa kad Lem pise o "ozbiljnim" piscima kojima se tolerisu izleti u SF, poredi ih sa aristokratama i uglednim gradjanima koje policija zatekne u bordelu, ali ih pusti jer su tamo "samo zalutali".
А, то, онда сам отишао корак даље, и предложио да се политика регулисања тог тржишта мало промени, и удари по потражњи а не по понуди.
- Post n°92
Erős Pista wrote:https://gdf.rs/2020/06/12/aktivnosti/nenad-prokic-za-politiku-malih-ali-odradjenih-zadataka/
Građanski demokratski forum je politička organizacija koja se bori za dostojanstven život svih građana, i dostojanstveno slanje kurčeva u inbox.
- Guest
- Post n°93
Slika sa plaže. Ko od nas nije slao koleginicama slike sa plaže?
- Post n°94
Desava se, fotke se posalju...
_____
- Post n°95
možda je i izmišljotina, ni n1 ni nova nemaju tekst posvećen slučaju.
- Guest
- Post n°96
U Kuriru postoiji njegova izjava koju kasnije nije demantovao, kao ni ostatak teksta. A zašto ovima priča nije zanimljiva, ko zna.
- Post n°97
Ima i u Blicu, valjda preneto iz Kurira.
_____
- Post n°98
Biljana Srbljanović (Prokićeva ex) reče da je proces u toku, što verovatno znači da je nekakav proces na FDU i pitanje je da li je stigao do policije, tj. tužilaštva.
_____
Sweet and Tender Hooligan
- Post n°99
Почему СрбљановиЌ Срба неће да се огласи а сви знамо колики је заштитник свих нежнијих полова овога света и сви осталих полова? Да ли је у питању купидова стрела и сећања на разлупана кола франачког посланика у Нандорфехервери или ти Дар ал Џихаду(морају људи да знају турске језике па макар били и угро-турски, што би река Ћирони, то је наш цвилизацијски кружок иако није али за дукате се мора свашта ријећи. Ћирони наш круг је Византија, несрећо, ништа не знаш види се да си иша на техниЋке науке а покушаваш да допреш до друштвењака али си слаб у томе, можда и ограниЋен)?!
Елем, она је небитна и може се уцењивати на тисућу могућности или ти начина од беловине до фдуовине. Што би рекао Ћиро-она је невероватно паметна али ред је да се огласи а не да се прави мутава. Гукни СрбљановиЌ!
Међутим са Проком и Леком се отвара питаније другосрбијанштине и њене нормалности. О чему се ту ради да жутодругосрбијанскиелђепе(како би швабе саставиле по сербски ријеч) толико згадан?! Фићфирони, зашто сте тако анормални?!
Још му Ђоле 'аубица дође бенигни кандински по питању заштитара нежнијег пола.
Елем, она је небитна и може се уцењивати на тисућу могућности или ти начина од беловине до фдуовине. Што би рекао Ћиро-она је невероватно паметна али ред је да се огласи а не да се прави мутава. Гукни СрбљановиЌ!
Међутим са Проком и Леком се отвара питаније другосрбијанштине и њене нормалности. О чему се ту ради да жутодругосрбијанскиелђепе(како би швабе саставиле по сербски ријеч) толико згадан?! Фићфирони, зашто сте тако анормални?!
Још му Ђоле 'аубица дође бенигни кандински по питању заштитара нежнијег пола.
Last edited by staret on Sat Apr 10, 2021 11:31 am; edited 3 times in total
- Post n°100
Erős Pista wrote:Inace, da ne zaboravimo da je Prokara jedna od perjanica GDF
Da li će se Kišjuhas na neki način oglasiti...