Mór Thököly wrote:Ako nije revakcina, nema sanse da u Srbiji 100k ljudi ceka sa prijavom za Fajzer
pa većina je druga doza
Mór Thököly wrote:Ako nije revakcina, nema sanse da u Srbiji 100k ljudi ceka sa prijavom za Fajzer
San Saba Songbird wrote:Počinjem da osećam ozbiljnu distancu prema svojoj generaciji.
Turul madár wrote:Mór Thököly wrote:Ako nije revakcina, nema sanse da u Srbiji 100k ljudi ceka sa prijavom za Fajzer
pa većina je druga doza
boomer crook wrote:ma kao da su se pixies slusalli toliko u nasoj generaciji. sada odjednom svi ko da su konzumirali samo indies uk chart
Aha Ma sve to je posledica nestašice normalizovanog mainstreama ranih devedesetih. KLF se bre kod prosečnih padavičara smatrao muzikom za šabaneriju.boomer crook wrote:ma kao da su se pixies slusalli toliko u nasoj generaciji. sada odjednom svi ko da su konzumirali samo indies uk chart
San Saba Songbird wrote:mislim ZAISTA ti ne treba nikakav napor da slušaš Pixies.
San Saba Songbird wrote:Počinjem da osećam ozbiljnu distancu prema svojoj generaciji. Prerano omatoreli, zakopani u kulturne fetiše iz adolescencije, misle da je neki podvig to što su cirkali i duvali i slušali isto što i svi drugi.
Marius Lăcătuș wrote:San Saba Songbird wrote:mislim ZAISTA ti ne treba nikakav napor da slušaš Pixies.
ajde ne preteruj, nisu tvoji slušali pixies
San Saba Songbird wrote:Aha Ma sve to je posledica nestašice normalizovanog mainstreama ranih devedesetih. KLF se bre kod prosečnih padavičara smatrao muzikom za šabaneriju.boomer crook wrote:ma kao da su se pixies slusalli toliko u nasoj generaciji. sada odjednom svi ko da su konzumirali samo indies uk chart
Ali ovo je baš digresija.
ficfiric wrote:San Saba Songbird wrote:Počinjem da osećam ozbiljnu distancu prema svojoj generaciji. Prerano omatoreli, zakopani u kulturne fetiše iz adolescencije, misle da je neki podvig to što su cirkali i duvali i slušali isto što i svi drugi.
Moj razgovor sa jednom ortakinjom pre par godina:
- Komsija je juce slavio osamnaesti rodjendan i od pica su kupovali samo pivo
- I?
- Sta i? Pa, svi imaju 17-18 godina i svi allkoholisu, niko ne pije sok.
Gledam, ne znam sta da kazem, ne znam da li se zeza
- Sta me gledas
- Cek bre, zar nisam licno ja, licno tebe izvlacio pijanu iz Save kad si imala 14 godina
- A, to je drugo
ficfiric wrote:San Saba Songbird wrote:Počinjem da osećam ozbiljnu distancu prema svojoj generaciji. Prerano omatoreli, zakopani u kulturne fetiše iz adolescencije, misle da je neki podvig to što su cirkali i duvali i slušali isto što i svi drugi.
Moj razgovor sa jednom ortakinjom pre par godina:
- Komsija je juce slavio osamnaesti rodjendan i od pica su kupovali samo pivo
- I?
- Sta i? Pa, svi imaju 17-18 godina i svi allkoholisu, niko ne pije sok.
Gledam, ne znam sta da kazem, ne znam da li se zeza
- Sta me gledas
- Cek bre, zar nisam licno ja, licno tebe izvlacio pijanu iz Save kad si imala 14 godina
- A, to je drugo
Ako može bez kvotovanja budalaština, bilo bi super, hvala.boomer crook wrote:Marius Lăcătuș wrote:
ajde ne preteruj, nisu tvoji slušali pixies
ja sam slusao pixies i jos upoznao nekog amera iz bostona i sokirao se sto on ne zna ko je frank black jel sam mislio, autosovinista kakav jesam, da tamo svi znaju za njih i samo to pice.
i loša reklama je dobra reklamaplachkica wrote:pa jebote
https://www.theguardian.com/world/2021/apr/06/ema-finds-clear-link-between-astrazeneca-vaccine-and-blood-clots?fbclid=IwAR2cpj8hF2E0eefoVVupjP_eZIDGCKmyo0ljFtM_z_FEsvLQPd-aKcnaUKo
EU drug agency denies already finding causal link between AstraZeneca vaccine and blood clots
European Medicines Agency says review ongoing after head of vaccines spoke of ‘clear’ association
plachkica wrote:pa jebote
https://www.theguardian.com/world/2021/apr/06/ema-finds-clear-link-between-astrazeneca-vaccine-and-blood-clots?fbclid=IwAR2cpj8hF2E0eefoVVupjP_eZIDGCKmyo0ljFtM_z_FEsvLQPd-aKcnaUKo
EU drug agency denies already finding causal link between AstraZeneca vaccine and blood clots
European Medicines Agency says review ongoing after head of vaccines spoke of ‘clear’ association
** BREAKING **
— Tim White (@TWMCLtd) April 6, 2021
A sensational story developing in #Slovakia
The country's State Institute for Drug Control has REFUSED to certify Russia's #Covid19 vaccine, saying it's a different drug to the one declared to the medical journal @TheLancet https://t.co/mLyMh0DqNs
ćaća wrote:plachkica wrote:pa jebote
Association da, causality ne mogu još da utvrde, nemaju dovoljno podataka. Svejedno incidencija nije visoka. Proplematično je to što je MHRA prijavila sličan broj reakcija na 20 miliona vakcinisanih kao i Nemci na 2 miliona. To znači ili da Britanci kriju podatke ili ih neadekvatno prikupljaju.
Uzgred, po standardnoj Yellow Card metodologiji prikupljanja podataka o ADR, uhvati se možda 10% slučajeva.