VAKCINA
- Post n°152
Re: VAKCINA
Nije to u pitanju. Bilje su mRNA vakcine u oba slucaja, nego će ti sino u ogromnim pricentu slucajeva ipak sacuvati glavu ako nista drugo, dok je razlika izmedju npr 75% i 90% vakcinisanih nepremostiva, zbog dece/<18
@Sotir
@Sotir
- Post n°153
Море,
Каква сад деца?
Па у Израелу су трећина популације малолетни које не вакцинишу. И већ на 80% вакцинисаних пунолетних имамо пад боја заражених. То је једва преко пола од укупног становништва.
Каква сад деца?
Па у Израелу су трећина популације малолетни које не вакцинишу. И већ на 80% вакцинисаних пунолетних имамо пад боја заражених. То је једва преко пола од укупног становништва.
- Post n°155
Per comments, Sputnik purports to have 92% effectiveness against infection itself, so Fernandez was probably very unlucky, but in context of raging variants everywhere including South America — yes, “worrying.” One to keep an eye on https://t.co/E3DzFlJTkF
— Brian Winter (@BrazilBrian) April 3, 2021
- Post n°156
Nije samo Sputnik sto tvrdi, bilo je nezavisnih istrazivanja koji su dali jako dobre rezultate. E sad, kakvi sve sojevi divljaju... Videcemo kako ce se oporaviti.
- Post n°157
_____
electric pencil sharpener is useless, electric pencils don't need to be sharpened at all
И кажем себи у сну, еј бре коњу па ти ни немаш озвучење, имаш оне две кутијице око монитора, видећеш кад се пробудиш...
- Post n°158
Do vozača Thompson sjedi
Svojoj vojsci on besjedi
O ustaše braćo mila
Duboka je voda Drina
Drinu ćemo pregaziti
I vakcinu svi primiti
Kad je Drinu pregazio
Sinofarma je dobio
On ne viče ajme meni
Već on kliče za dom spremni hvala Vučiću
Svojoj vojsci on besjedi
O ustaše braćo mila
Duboka je voda Drina
Drinu ćemo pregaziti
I vakcinu svi primiti
Kad je Drinu pregazio
Sinofarma je dobio
On ne viče ajme meni
Već on kliče
_____
Međuopštinski pustolov.
Zli stolar.
- Post n°159
https://nova.rs/vesti/drustvo/dosije-gde-u-srbiji-vakcinacija-ide-najbolje-a-gde-najgore/
- Post n°161
У Београду скоро 40% пунолетних кренуло у вакцинацију. На пола смо пута јеботе.
Ако нагаре са кампањом до лета можемо да будемо мирни.
Ако нагаре са кампањом до лета можемо да будемо мирни.
- Guest
- Post n°162
milion i po svega ima ukupno prijavljenih, tako da ne bih se ložio. srbija neće doterati ni do 50% bez prisile
- Guest
- Post n°163
u ovom slučaju ne bih samo krivio srbiju, i ovaj broj mi je pozitivno iznenađenje
generalno je medijski sve to loše odrađeno, na nivou eu
generalno je medijski sve to loše odrađeno, na nivou eu
- Guest
- Post n°164
pa ne krivim jbg, toliko pa toliko. nemci se plaše da broj antivaksera tj onih koji neće da se vakcinišu može da dogura i do 30% što može da sjebe sav poso
- Post n°165
Russia's agricultural regulator says it has registered the world's first Covid-19 vaccine for animals after tests showed it generated antibodies against the virus in dogs, cats, foxes and mink. https://t.co/JpfN3OSHVh
— NBC News (@NBCNews) March 31, 2021
- Post n°166
konačno se i deo opozicije uključio u kampanju
Ko se vakciniše?
— Stranka slobode i pravde (@SlobodaIPravda) April 3, 2021
I zašto? pic.twitter.com/DvL31Nbstw
- Post n°168
1 savet.
sestra prekjuce izgleda dobila koronu ( njena koleginica pozitivna). ima dosta simptoma i danas ce da se testira.
morala je da odlozi vakcinu.
kod mene sve normalno. e sad da li ja da odlozim vakcinu? da se testiram sutra iako mislim da mi nece to predloziti jer nemam nikakvih simptoma.
ili da sačekam nedelju dana bez testiranja?
ne znam sta treba da uradim. izolacija da ali ovo oko vakcinacije ne znam
sestra prekjuce izgleda dobila koronu ( njena koleginica pozitivna). ima dosta simptoma i danas ce da se testira.
kod mene sve normalno. e sad da li ja da odlozim vakcinu? da se testiram sutra iako mislim da mi nece to predloziti jer nemam nikakvih simptoma.
- Post n°169
Najbolje pitaj lekara, ali kada je moja rodjaka bila u slicnoj situaciji u Januaru, receno joj je da odlozi.bradilko wrote:1 savet.
_____
you cannot simply trust a language model when it tells you how it feels
- Post n°171
svaki dan se viđamo.Mór Thököly wrote:Kad si se video sa švecom?
- Post n°173
"Individuals who are not able to obtain vaccination prior to arrival will be expected to be vaccinated as soon after their arrival as possible, and Cornell is investigating ways to facilitate this process."
— Corri Levine (@CBLevineMS) April 2, 2021
- Post n°174
The United States has put Johnson and Johnson in charge of a plant that ruined 15 million doses of its COVID-19 vaccine and has stopped British drugmaker AstraZeneca Plc from using the facility, a senior health official said on Saturday...
The development, first reported by the New York Times, further hampers AstraZeneca’s efforts in the United States. The government has criticized the drugmaker for using outdated data in the results of its vaccine trial. It later revised its study. Workers at the Emergent BioSolutions plant several weeks ago conflated ingredients for the J&J and AstraZeneca vaccines, the Times said earlier in the week. J&J said at the time the ruined batch had not advanced to the fill-and-finish stage. The government’s move to have the facility make only the J&J single-dose vaccine is meant to avoid future mix-ups, the Times said, citing two senior federal health officials. The top U.S. infectious disease doctor told Reuters on Thursday the country may not need AstraZeneca’s vaccine even if it wins approval.
https://www.reuters.com/article/idUSKBN2BR00Q
- Post n°175
Netherlands temporarily halts AstraZeneca COVID vaccinations
The Dutch health minister says a temporary halt is a precautionary measure after five reports of blood clots with low blood platelet counts following vaccinations.
...
The vaccine monitoring organisation said in the period when the five cases were reported, some 400,000 people were vaccinated in the Netherlands with AstraZeneca’s shot.
...
Health Minister Hugo de Jonge says the temporary halt is a precautionary measure.
“I think it is very important that the Dutch reports are also properly investigated,” de Jonge said. “We must err on the side of caution.”
https://www.aljazeera.com/news/2021/4/3/dutch-temporarily-halt-astrazeneca-vaccinations