WW2 revizionizam
- Post n°576
Re: WW2 revizionizam
_____
Ha rendelkezésre áll a szükséges pénz, a vége általában jó.
- Post n°577
- Post n°578
Pa kad nisu slikali kako lepo selo lepo gori.Ferenc Puskás wrote:To na stranu, dojmio me se propandistički koncept članka. Ne samo što najoštrije osuđuje ustaštvo i njegove civilne pristaše, nego je i armiran reprezentativnim partizanskim slikama koje nemaju veze s konkretnim slučajem.
_____
"Burundi je svakako sharmantno mesto cinika i knjiskih ljudi koji gledaju stvar sa svog olimpa od kartona."
“Here he was then, cruising the deserts of Mexico in my Ford Torino with my wife and my credit cards and his black-tongued dog. He had a chow dog that went everywhere with him, to the post office and ball games, and now that red beast was making free with his lion feet on my Torino seats.”
- Post n°579
"Baerbock on ABC in the USA: "I was proud to stand on the same bridge in Poland where my grandfather fought for the freedom of Europe!"
— Branko Milanovic (@BrankoMilan) September 25, 2024
Waldemar Baerbock, a hardcore Nazi and SS member!"
I suppose the revision of history is almost complete. SS were actually freedom fighters,… https://t.co/FWAeosWuB4
- Post n°580
But that is not what she said.
— Fabian (@Fabse167) September 25, 2024
She said that she is proud standing on the bridge wich stands for unification now. The same bridge were her grandfather before fought in 1945.
She obviously want so stress that you can overcome division.
You can’t leave out the contexts.
Didn’t she say “i’m proud to stand on the shoulders of fischer and the generation of her grandparents”? One could say its unfortunate phrasing but the fight for freedom and a unified Europe by Fischer is very different from the fight by her grandparent generation in 1945
— Johannes Bathelt (@BatheltJohannes) September 25, 2024
_____
"Oni kroz mene gledaju u vas! Oni kroz njega gledaju u vas! Oni kroz vas gledaju u mene... i u sve nas."
Dragoslav Bokan, Novi putevi oftalmologije
- Post n°581
- Post n°582
Nektivni Ugnelj wrote:Izjava svakako nije srećna, ali nije to rekla. Milanovic hvata jeftine lajkove, sto jedno vreme vec uveliko radi.
Да му јавимо за Чаплинову фотку Хитлера у уџбенику?
_____
cousin for roasting the rakija
И кажем себи у сну, еј бре коњу па ти ни немаш озвучење, имаш оне две кутијице око монитора, видећеш кад се пробудиш...
- Post n°583
_____
"Oni kroz mene gledaju u vas! Oni kroz njega gledaju u vas! Oni kroz vas gledaju u mene... i u sve nas."
- Post n°584
Erős Pista wrote:Analena je lupteralao i štetočina, a izjava je svakako odvratna as it stands, ali rekao bih da ipak nije rekla ovo što je Milanović pripisuje i ne znam čemu podmetanje. Neka forumski German speakers procene, ali koliko ja nabadam nemački, nije to rekla.
Ona je to izrekla na engleskom.
Milanovic hvata "nakalemljeni" nemacki prevod izrecenog na engleskom pa onda prevodi na engleski
- Post n°585
- Post n°586
I should not have retweeted this. I apologize for this. Baerbock did not use the words that her grandfather was "defending the freedom of Europe" on that bridge. Just that he was fighting there. He could be a conscript, many other things. I listened to what she said only 12h… https://t.co/eREJXFdKd3
— Branko Milanovic (@BrankoMilan) September 26, 2024
- Post n°587
Sox wrote:Erős Pista wrote:Analena je lupteralao i štetočina, a izjava je svakako odvratna as it stands, ali rekao bih da ipak nije rekla ovo što je Milanović pripisuje i ne znam čemu podmetanje. Neka forumski German speakers procene, ali koliko ja nabadam nemački, nije to rekla.
Ona je to izrekla na engleskom.
Milanovic hvata "nakalemljeni" nemacki prevod izrecenog na engleskom pa onda prevodi na engleski
Lol, nisam pustio ton, samo citao titl.
_____
- Post n°588
Nektivni Ugnelj wrote:I should not have retweeted this. I apologize for this. Baerbock did not use the words that her grandfather was "defending the freedom of Europe" on that bridge. Just that he was fighting there. He could be a conscript, many other things. I listened to what she said only 12h… https://t.co/eREJXFdKd3
— Branko Milanovic (@BrankoMilan) September 26, 2024
Интелектуално поштен и самопрегоран човек.
_____
Burundi is an exception among other nations because it is a country which gave God first place, a God who guards and protects from all misfortune.
Burundi... opskurno udruženje 20ak levičarskih intelektualaca, kojima je fetiš odbrana poniženih i uvredjenih.
- Post n°590
A chart mapping how often the soviet newspaper Pravda mentioned "fascism."
— François Valentin (@Valen10Francois) September 26, 2024
Notice the blip from 1939 to 1941... pic.twitter.com/MvvzmTSSlR
- Post n°593
_____
- Post n°594
- Post n°595
- Post n°596
Јанош Винету wrote:
Интелектуално поштен и самопрегоран човек.
Сам се поштено залетео, сам прегорео?
_____
cousin for roasting the rakija
И кажем себи у сну, еј бре коњу па ти ни немаш озвучење, имаш оне две кутијице око монитора, видећеш кад се пробудиш...
- Post n°597
Ovakvo što nije prikazano otkako je demokracije
Mučna tišina pratila je posljednji kadar prve epizode dokumentarne serije "Partija", prikazane u četvrtak poslijepodne u Velikoj dvorani Školske knjige u zagrebačkoj Masarykovoj ulici. Autor i scenarist Gordan Malić, nekad dugogodišnji novinar Jutarnjeg lista, snimio je pet epizoda o Komunističkoj partiji Jugoslavije, čiju zločinačku povijest i povijest općenito, zapravo još nitko nije prikazao kao posebnu temu, otkako je demokracije. Prva epizoda, naslovljena "Teror", bit će emitirana na Prvom programu Hrvatske televizije u četvrtak, 3. listopada u 21.10 sati.
- Post n°598
- Post n°600
Bili su isti kao slowaci.
Ama, u dlaku.
_____
Međuopštinski pustolov.
Zli stolar.