Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Severnoatlantski savez

паће

Severnoatlantski savez - Page 4 Empty Re: Severnoatlantski savez

Post by паће Fri May 20, 2022 5:53 pm

паће wrote:Severnoatlantski savez - Page 4 Samo_v12

_____
       cousin for roasting the rakija
       И кажем себи у сну, еј бре коњу па ти ни немаш озвучење, имаш оне две кутијице око монитора, видећеш кад се пробудиш...
    Nektivni Ugnelj

Post by Nektivni Ugnelj Fri May 20, 2022 7:16 pm

Bleeding Blitva wrote:
    Del Cap wrote:
    Predsjednik je odgovorio na poruku švedskog parlamentarca da veto ide u dva smjera. “Fućkaš to”. "Ne zanima me što govori neki zatucani islamofob iz Švedske. Nek' si pokupi taj novac i spava na njemu”, kaže predsjednik.......Na kraju je još jednom komentirao švedskog zastupnika."Nama ti fašisti koji mrze sve što nije švedsko prijete. Ma neka si to nabiju znate gdje", rekao je.

Užasno bahat, arogantan, birtija style govor od preko po ure, jebate samo fali da digne šator u Savskoj.

I da se osvrnem na logofilsku struju topika - jučer sam čula da je osoba izradila - ostavila ljude na cijedilu, nisam još čula za to značenje.

E to je ono - sleng se preliva.
    fikret selimbašić

Post by fikret selimbašić Sat May 21, 2022 6:35 pm

Švedskoj je premijerki Magdaleni Andersson u telefonskom razgovoru rekao da Ankara očekuje konkretne korake u borbi protiv terorizma, izvijestila je turska državna novinska agencija Anadolija.
    Erdogan je rekao i kako smatra da bi embargo na izvoz oružja nametnut Turskoj nakon njezina upada u Siriju 2019. trebao biti ukinut, piše Anadolija.
    Andersson je nakon razgovora na Twitteru napisala: “Radujemo se jačanju naših bilateralnih odnosa, uključujući mir, sigurnost i borbu protiv terorizma”.
    U drugom pozivu, Erdogan je rekao finskom predsjedniku Sauliju Niinistu kako toleriranje terorističkih organizacija koje predstavljaju prijetnju savezniku u NATO-u ne bi odgovaralo duhu savezništva, objavila je Ankara.
    Finski predsjednik je objavio da je “otvoreno i izravno” razgovarao s turskim predsjednikom u sklopu rasprave o finskome članstvu u NATO-u.
    “Rekao sam da će se Finska i Turska, kao saveznice u NATO-u obvezati na međusobnu sigurnost i da će naš odnos tako postati snažniji”, napisao je Niinisto na Twitteru nakon telefonskog razgovora s Erdoganom.

:slikeuzvestitopic:

Severnoatlantski savez - Page 4 Res_1653150138_stoltenberg-i-erdogan-o-finskoj-i-svedskoj

_____
    Međuopštinski pustolov.

Zli stolar.
    Janko Suvar

Post by Janko Suvar Sun May 22, 2022 4:17 am

In reality, though, the opposite is true: the demographic most opposed to NATO membership in Sweden is young men, aged 18-29. And little wonder. They are the segment of the population that would be called upon to join any future military excursion. Contrary to the assumption that Russian aggression has shocked Swedes into unanimous support for the alliance, opposition appears to be on the rise. On 23 March, 44% of young people surveyed were for NATO and 21% against. Last week, 43% of them were for NATO and 32% against: a double-digit leap. Support for membership rises with each age bracket, with the elderly most staunchly in favour. The latest polls from Finland tell a similar story. Polling by Helsingin Sanomat describes the typical NATO supporter as educated, middle-aged or older, male, working in a management-level position, earning at least €85,000 a year and politically on the right, while the typical NATO-sceptic is under the age of 30, a worker or a student, earning less than €20,000 a year and politically on the left.

_____
    ????
    Nektivni Ugnelj

Post by Nektivni Ugnelj Sun May 22, 2022 7:33 am

Nije mi cudno za middle-aged, ta mi smo ipak 1989 Nato-EU generation. Ali mi je jako cudno za starije, to su ljudi koji su proziveli mladost u zvezdanim ekonomskim danima svakakve neutralnosti.
    Anonymous
    Guest

Post by Guest Sun May 22, 2022 8:25 am

Stariji ljudi uvek glasaju za više bezbednosti. Mladost je mladost a Putin je Putin.
    Filipenko

Post by Filipenko Sun May 22, 2022 8:31 am

Cousin Billy wrote:Stariji ljudi uvek glasaju za više bezbednosti. Mladost je mladost a Putin je Putin.

...a nato je vucic i brnabic.
    kondo

Post by kondo Sun May 22, 2022 10:58 am

Mda, sigurno ulaze u NATO zbog Putina.

_____
    #FreeFacu

Дакле, волео бих да се ЈСД Партизан угаси, али не и да сви (или било који) гробар умре.
    Nektivni Ugnelj

Post by Nektivni Ugnelj Sun May 22, 2022 12:35 pm

Pitanje sledece: da li bi usli u Nato bez napada na Ukrajinu? Tesko.

Post by MNE Sun May 22, 2022 1:40 pm

jednostavnije je da svi uđu u NATO kako tupavi doktori političkih nauka poput našeg gradonačelnika ne bi pravili više ovakve gafove

https://www.vijesti.me/vijesti/politika/152281/predaje-o-nato-a-ne-zna-ko-su-clanice-saveza
    fikret selimbašić

Post by fikret selimbašić Sun May 22, 2022 7:41 pm

Finci ne žele u NATO? Imam za vas vijest: žele.
    - Finci da, ali Finci ne.
    Čujete li vi sebe, Dežuloviću?
    - Švedska i Finska pristupaju u NATO. Ja govorim o Sejdiću i Finciju. Dervo Sejdić i Jakub Finci.
    Dervo i Jakub? Hahaha. Oni su Švedi i Finci točno koliko je Komšić Hrvat. Dajte uozbiljite se.
    - Dobro, hajdemo onda o Švedima i Fincima: mi o NATO-u možemo misliti što hoćemo, ja recimo mislim sve najgore, ali nemamo pravo nikome docirati, a kamoli uvjetovati pristup, čak ni kad ne bismo i sami bili u NATO-u. Švedi i Finci odrasli su, punoljetni narodi.

_____
    Međuopštinski pustolov.

Zli stolar.
    Filipenko

Post by Filipenko Sun May 22, 2022 8:12 pm

Jeste, to su punoletni narodi koji npr. u slucaju Svedske bez ikakve debate ili referenuma, cak i bez odluke parlamenta, pri navodnom popularnom misljenju koje je 52-48 ili cak 51-49 resavaju da hitno ulaze u Nato.

Podseticu da je cak i u provizorijumu Crnoj Gori glasao nekakav parlament.

P.S. ako sam nesto omasio od gornjih podataka, izvinjavam se, ali sam prilicno siguran da sam u pravu.
    Filipenko

Post by Filipenko Sun May 22, 2022 8:17 pm

P.S. evo jednog zanimljivog Sveda...

rumbeando

Post by rumbeando Sun May 22, 2022 8:24 pm

Filipenko wrote:Jeste, to su punoletni narodi koji npr. u slucaju Svedske bez ikakve debate ili referenuma, cak i bez odluke parlamenta, pri navodnom popularnom misljenju koje je 52-48 ili cak 51-49 resavaju da hitno ulaze u Nato.

Ni blizu nije tesno.

Severnoatlantski savez - Page 4 FS-1RK_XoAADvur?format=jpg&name=4096x4096

Severnoatlantski savez - Page 4 FS-1WiJWYAYIyN2?format=jpg&name=4096x4096

Severnoatlantski savez - Page 4 FSag43UWYAcJwD1?format=png&name=4096x4096
    Nektivni Ugnelj

Post by Nektivni Ugnelj Sun May 22, 2022 8:27 pm

Opada podrska Severnoatlantski savez - Page 4 2304934895
    fikret selimbašić

Post by fikret selimbašić Mon May 23, 2022 9:50 pm

Turski predsjednik Recep Tayyip Erdogan izjavio je u ponedjeljak da grčki premijer Kyriakos Mitsotakis za njega više ne postoji jer tvrdi da je prilikom posjete Sjedinjenim Američkim Državama pokušao blokirati prodaju vojnih zrakoplova F-16 Turskoj.

“Dogovorili smo se da nećemo uključivati treće zemlje u naš spor. Unatoč tome, prošlog tjedna je bio u posjetu SAD-u i u obraćanju Kongresu upozorio ih da nam ne daju F-16”, kazao je Erdogan na novinskoj konferenciji nakon sjednice vlade.
    “On za mene više ne postoji. Nikada više neću pristati sastati se s njim. Nastavit ćemo sa časnim političarima”, dodao je.

_____
    Međuopštinski pustolov.

Zli stolar.
    Nektivni Ugnelj

Post by Nektivni Ugnelj Mon May 23, 2022 9:58 pm

Samo juce su preleteli 20+ puta preko teritorije Grcke raznim letilicama

Last edited by Mór Thököly on Mon May 23, 2022 10:04 pm; edited 1 time in total
    boomer crook

Post by boomer crook Mon May 23, 2022 10:02 pm

bice zanimljivo videti koliko ce se sultan kurcobecati. mislim ono kao hejt za velikog satanu i sve to ali ekipa kojoj zavrcu ruku je stvarno mrak.

_____
    And Will's father stood up, stuffed his pipe with tobacco, rummaged his pockets for matches, brought out a battered harmonica, a penknife, a cigarette lighter that wouldn't work, and a memo pad he had always meant to write some great thoughts down on but never got around to, and lined up these weapons for a pygmy war that could be lost before it even started
    fikret selimbašić

Post by fikret selimbašić Mon May 23, 2022 10:04 pm

Mór Thököly wrote:Samo juce su preleteli 20+ puta preko teritorije raznim letilicama

Ja sam sve više Severnoatlantski savez - Page 4 1848198029 da će partija do ide do skidanja satova i prstenja, igala za kravatu, manžetni, upaljača...

_____
    Međuopštinski pustolov.

Zli stolar.
    Nektivni Ugnelj

Post by Nektivni Ugnelj Mon May 23, 2022 10:05 pm

Dodao sam grcke teritorije Severnoatlantski savez - Page 4 1399639816

Vilmos Tehenészfiú

Post by Vilmos Tehenészfiú Mon May 23, 2022 10:52 pm

fikret selimbašić wrote:
    Turski predsjednik Recep Tayyip Erdogan izjavio je u ponedjeljak da grčki premijer Kyriakos Mitsotakis za njega više ne postoji jer tvrdi da je prilikom posjete Sjedinjenim Američkim Državama pokušao blokirati prodaju vojnih zrakoplova F-16 Turskoj.

“Dogovorili smo se da nećemo uključivati treće zemlje u naš spor. Unatoč tome, prošlog tjedna je bio u posjetu SAD-u i u obraćanju Kongresu upozorio ih da nam ne daju F-16”, kazao je Erdogan na novinskoj konferenciji nakon sjednice vlade.
    “On za mene više ne postoji. Nikada više neću pristati sastati se s njim. Nastavit ćemo sa časnim političarima”, dodao je.

_____
    "Burundi je svakako sharmantno mesto cinika i knjiskih ljudi koji gledaju stvar sa svog olimpa od kartona."

“Here he was then, cruising the deserts of Mexico in my Ford Torino with my wife and my credit cards and his black-tongued dog. He had a chow dog that went everywhere with him, to the post office and ball games, and now that red beast was making free with his lion feet on my Torino seats.”
    kondo

Post by kondo Mon May 23, 2022 11:04 pm

moja žena je u fazonu nema veze ako nam turci okupiraju ostrvo, biće nam isto
    ja bi poveo pokret otpora ali su lokalci luđi od mene dosta pa nema potrebe za kurčenjem
    moja pregovaračka karta sa turcima se zove vasa micić

_____
    #FreeFacu

Дакле, волео бих да се ЈСД Партизан угаси, али не и да сви (или било који) гробар умре.
    Vilmos Tehenészfiú

Post by Vilmos Tehenészfiú Mon May 23, 2022 11:09 pm

Zasadi za svaki slucaj cvece u basti, ako im uspe invazija da imas sta da bacis pred vojsku kada budu ulazili u selo.

_____
    "Burundi je svakako sharmantno mesto cinika i knjiskih ljudi koji gledaju stvar sa svog olimpa od kartona."

“Here he was then, cruising the deserts of Mexico in my Ford Torino with my wife and my credit cards and his black-tongued dog. He had a chow dog that went everywhere with him, to the post office and ball games, and now that red beast was making free with his lion feet on my Torino seats.”
    Sotir

Post by Sotir Mon May 23, 2022 11:18 pm

Направите неколико мањих штекова са ТМРП-6 минама, (или грчки еквивалент), и набавите упаљач на даљинско, типа ИЦ за гараже, не радио јер се то омета.
    Неће вам путеви видети Турака врло брзо.

И поставите веб камере по острву, да имате добар преглед.

Post by Zus Mon May 23, 2022 11:25 pm

Kakav Commando scenario. 
    Vec vidim Stalonea u ulozi Konoda

Post by Sponsored content

Current date/time is Fri Nov 15, 2024 2:36 pm