Virus
- Post n°152
Re: Virus
dobro, tačno je da smo svi mi bar jednom došli u iskušenje da poželimo da nas izmasira fotokopir dama, ali eros je ipak porodični čovek.
- Post n°153
_____
electric pencil sharpener is useless, electric pencils don't need to be sharpened at all
И кажем себи у сну, еј бре коњу па ти ни немаш озвучење, имаш оне две кутијице око монитора, видећеш кад се пробудиш...
- Post n°154
Zvao sam najveću gradsku fotokopirnicu (koja inače ima više radnji po gradu) da pitam da li rade sutra. Dobili su informaciju da ne rade, ali to nije konačna informacija.
Građanine, stavi se na trenutak u poziciju vlasnika ovakvih radnji i njihovih radnika i biće ti neprijatno.
Građanine, stavi se na trenutak u poziciju vlasnika ovakvih radnji i njihovih radnika i biće ti neprijatno.
_____
"Oni kroz mene gledaju u vas! Oni kroz njega gledaju u vas! Oni kroz vas gledaju u mene... i u sve nas."
Dragoslav Bokan, Novi putevi oftalmologije
- Guest
- Post n°155
Jezivo je šta im rade. Danas za sutra, bez kompenzacije, bez jasnih uputstava, bez pravila.
- Post n°156
Zločin. Ja ne znam šta bih radio da sam na mestu tih ljudi. I ovo nije argument protiv lokdauna, nego protiv sadističkog iživljavanja od danas do sutra. Svi smo znali da na kraju mora lokdaun, svi smo znali šta se dešava, mogli su da najave mere blagovremeno, ali ne, na kraju moraju da jebu ljude u mozak.
_____
"Oni kroz mene gledaju u vas! Oni kroz njega gledaju u vas! Oni kroz vas gledaju u mene... i u sve nas."
- Post n°157
Zato sto jbg nece da zatvore sta teeba na mesec dana sa pocetkom za 5 dana, i zato sto niko ne zna sta ce vodja sutra hteti. To je direktna posledica odlucivanja jednog coveka o svemu
- Post n°158
Da, tačno tako.
_____
- Post n°159
Mislim da su oni zapravo potpuno nesposobni pa je posledica toga izivljavanje i opste rasulo. Ovo je spontani haos i neorganizovanost i to traje tj bas je primetno od pocetka epidemijeErős Pista wrote:Zločin. Ja ne znam šta bih radio da sam na mestu tih ljudi. I ovo nije argument protiv lokdauna, nego protiv sadističkog iživljavanja od danas do sutra. Svi smo znali da na kraju mora lokdaun, svi smo znali šta se dešava, mogli su da najave mere blagovremeno, ali ne, na kraju moraju da jebu ljude u mozak.
_____
Što se ostaloga tiče, smatram da Zapad treba razoriti
Jedini proleter Burundija
Pristalica krvne osvete
- Post n°160
kurir.rs/vesti/drustvo/3645695/nagli-skok-korona-brojki-vise-od-5000-novozarazenih-31-pacijent-preminuoU Srbiji je u prethodnih 24 sata na korona virus testirano 17.782 građana od kojih je 5.201 novozaraženih.
Preminuo je 31 pacijent, a na respiratorima u bolnicama širom Srbije trenutno je njih 211.
- Post n°161
disident wrote:Mislim da su oni zapravo potpuno nesposobni pa je posledica toga izivljavanje i opste rasulo. Ovo je spontani haos i neorganizovanost i to traje tj bas je primetno od pocetka epidemijeErős Pista wrote:Zločin. Ja ne znam šta bih radio da sam na mestu tih ljudi. I ovo nije argument protiv lokdauna, nego protiv sadističkog iživljavanja od danas do sutra. Svi smo znali da na kraju mora lokdaun, svi smo znali šta se dešava, mogli su da najave mere blagovremeno, ali ne, na kraju moraju da jebu ljude u mozak.
Ma preterujem,naravno da nije sadizam, ali jeste neljudska bezobzirnost.
_____
- Post n°162
disident wrote:Mislim da su oni zapravo potpuno nesposobni pa je posledica toga izivljavanje i opste rasulo. Ovo je spontani haos i neorganizovanost i to traje tj bas je primetno od pocetka epidemije
Ako bi se uspostavili neki kriterijumi kao u iole normalnim državama (tipa da broj novozaraženih per capita po okruzima dovodi do primene/prestanka određenih mera), o čemu bi onda odlučivao vrhovni smarač i čime bi punili medijske stupce da zatrpaju afere koje se pojavljuju svakodnevno.
- Guest
- Post n°163
što bi vezivali sebi ruke i smanjivali mogućnosti kriterijumima?
mi ih ne teramo na to
mi ih ne teramo na to
- Post n°164
to povećanje sa 30 na 80% udela pirgavog incestaša u ovom talasu se može (a rekao bih i treba) drugačije tumačiti, da je u pitanju informacija stara više od mesec dana koja je zataškavana da se ne bi širila panika. pošto ovde ima dokonaša koji vade moje postove iz prošlosti foruma, mogu da nađu i jedan iz treće nedelje februara kada sam napisao da su neki dosta ozbiljni lekari iz kovid sistema još tada procenili da je 80-90% udeo britanskog soja.
sad, zašto se to komunicira sada a ne onda, ne znam. ono što znam je da ne treba naročita inteligencija da se skapira da je praktično nemoguće da dođe do promene soja tokom talasa kao i da dinamika ovog talasa ukazuje da je najgori do sada. pametnom dosta.
sad, zašto se to komunicira sada a ne onda, ne znam. ono što znam je da ne treba naročita inteligencija da se skapira da je praktično nemoguće da dođe do promene soja tokom talasa kao i da dinamika ovog talasa ukazuje da je najgori do sada. pametnom dosta.
_____
#FreeFacu
Дакле, волео бих да се ЈСД Партизан угаси, али не и да сви (или било који) гробар умре.
- Post n°165
Najpogođeniji gradovi/opštine sa 30 i više novozaraženih po današnjim podacima:
kurir.rs/vesti/drustvo/3645695/nagli-skok-korona-brojki-vise-od-5000-novozarazenih-31-pacijent-preminuo
kurir.rs/vesti/drustvo/3645695/nagli-skok-korona-brojki-vise-od-5000-novozarazenih-31-pacijent-preminuo
- Post n°167
Engleski soj - Speed +70, Attack +70
Južnoafrički soj - Speed +70, Resistance to vaccine +30
Soj iz Francuske - Stealth +80
Južnoafrički soj - Speed +70, Resistance to vaccine +30
Soj iz Francuske - Stealth +80
- Guest
- Post n°169
Bukvalno.
Primećujem na tviteru morbidno divljenje tom soju.
Opaka je ovo boljka, stravično perfidna, prilagodljiva.
Dva dana razmišljam o onome što je Đorđe Kadijević rekao, da smo trajno izgubili mogućnost da se izgubimo u masi, da ćemo, da parafraziram, kurac to dobiti nazad. Ja nisam baš takav pesimista ali potrajaće ovo sranje, izgleda, malko duže.
Primećujem na tviteru morbidno divljenje tom soju.
Dva dana razmišljam o onome što je Đorđe Kadijević rekao, da smo trajno izgubili mogućnost da se izgubimo u masi, da ćemo, da parafraziram, kurac to dobiti nazad. Ja nisam baš takav pesimista ali potrajaće ovo sranje, izgleda, malko duže.
- Post n°170
San Saba Songbird wrote:
morbidno divljenje tom soju.
- Post n°171
_____
i would like to talk here about The Last of Us on HBO... and yeah, yeah i know.. the world is burning but lets just all sit and talk about television. again - what else are we doing with ourselves ? we are not creating any militias. but my god we still have the content. appraising content is the american modus vivendi.. that's why we are here for. to absorb the content and then render some sort of a judgment on content. because there is a buried hope that if enough people have the right opinion about the content - the content will get better which will then flow to our structures and make the world a better place
- Post n°172
Eric Topol šalje pozdrave Moru
https://www.thelancet.com/journals/lanchi/article/PIIS2352-4642(21)00061-4/fulltext
Lancetov tekst o širenju virusa u osnovnim školama u Engleskoj, avgust - decembar.
https://www.thelancet.com/journals/lanchi/article/PIIS2352-4642(21)00061-4/fulltext
Lancetov tekst o širenju virusa u osnovnim školama u Engleskoj, avgust - decembar.
- Post n°173
Kao što im je trebalo mesec dana da "iscuri" da je 80% zaraženih od pirgavog incestaša, tako će im isto toliko trebati da se sazna da u Batajnici trećina bolesnika na poluintenzivnoj (kiseonik) ima full kinesku vakcinu, obe doze, neki i više nedelja nakon druge.
Dobar jutar, kafica, itd.
_____
#FreeFacu
Дакле, волео бих да се ЈСД Партизан угаси, али не и да сви (или било који) гробар умре.
- Post n°174
Marius Lăcătuș wrote:Kao što im je trebalo mesec dana da "iscuri" da je 80% zaraženih od pirgavog incestaša, tako će im isto toliko trebati da se sazna da u Batajnici trećina bolesnika na poluintenzivnoj (kiseonik) ima full kinesku vakcinu, obe doze, neki i više nedelja nakon druge.
glupost. ne znam od kog si cuo ali ja znam med. sestru koja tamo radi. odnosno koja je radila dok se nije zarazila zato sto nije vakcinisana.
_____
And Will's father stood up, stuffed his pipe with tobacco, rummaged his pockets for matches, brought out a battered harmonica, a penknife, a cigarette lighter that wouldn't work, and a memo pad he had always meant to write some great thoughts down on but never got around to, and lined up these weapons for a pygmy war that could be lost before it even started
- Post n°175
lekar koji je tamo na ispomoći, radi u jednoj gradskoj bolnici kao pulmo, najpouzdaniji mogući izvor. naša priča, nije antivaks, ali je i on iznenađen. dobro nisam to okačio da bi se dubiozno nadgornjavali. ovako je kako sam napisao.
_____
#FreeFacu