R.I.P.
- Guest
- Post n°651
Re: R.I.P.
nisam znao da je od kovida postao gotovo invalid, da je imao najgori dugi kovid za koji sam čuo - od koga je ogluveo i mesecima nije mogao da hoda.
- Post n°652
o bre znaci ubila ga korona
_____
And Will's father stood up, stuffed his pipe with tobacco, rummaged his pockets for matches, brought out a battered harmonica, a penknife, a cigarette lighter that wouldn't work, and a memo pad he had always meant to write some great thoughts down on but never got around to, and lined up these weapons for a pygmy war that could be lost before it even started
- Guest
- Post n°653
Nije objavljeno od čega je umro, ne želim da licitiram ali ovo deluje kao nešto incidentno, a sad voljno ili ne, možda nećemo ni znati.
- Post n°654
boomer crook wrote:da, sada citam. da li se zna od cega?
No cause of death has been given.
_____
Međuopštinski pustolov.
Zli stolar.
- Post n°655
https://www.theguardian.com/music/2022/mar/26/taylor-hawkins-foo-fighters-drummer-dies-age-50
_____
"Oni kroz mene gledaju u vas! Oni kroz njega gledaju u vas! Oni kroz vas gledaju u mene... i u sve nas."
Dragoslav Bokan, Novi putevi oftalmologije
- Post n°656
Keywords: Bogota (Colombia), Chest pains
_____
Sweet and Tender Hooligan
- Post n°657
https://www.bbc.com/news/entertainment-arts-61383411
Nick Cave announces death of son, Jethro, aged 30
Nick Cave announces death of son, Jethro, aged 30
_____
#FreeFacu
Дакле, волео бих да се ЈСД Партизан угаси, али не и да сви (или било који) гробар умре.
- Post n°658
Video sam. Jezivo. Drugi sin koji mu je umro/poginuo. Strasno.
- Post n°659
Oscar winning composer Vangelis dies aged 79 https://t.co/1dHX5zZYq7
— BBC News (World) (@BBCWorld) May 19, 2022
1981. dok je komponovao muziku za Blejd Ranera.
Last edited by rumbeando on Fri May 20, 2022 10:37 am; edited 1 time in total
- Post n°661
Cousin Billy wrote:Svaka čast za sve ali ovo...
+1000
_____
Međuopštinski pustolov.
Zli stolar.
- Post n°662
I jos +1000
BR soubdtrack je stvarno remek-delo.
BR soubdtrack je stvarno remek-delo.
_____
"Oni kroz mene gledaju u vas! Oni kroz njega gledaju u vas! Oni kroz vas gledaju u mene... i u sve nas."
- Post n°663
Odličan je bio, ne čudi me da i vi metalci imate razumevanja
- Post n°664
Odmah mi na pamet padne dlakavi Demis Rusos u haljini.
Steta sto Vangelis nije napravio nesto sa Morikoneom. Znam da su prakticno bili "konkurencija" ali ipak
Steta sto Vangelis nije napravio nesto sa Morikoneom. Znam da su prakticno bili "konkurencija" ali ipak
- Post n°665
Otvaranje svetskog prvenstva u atletici u Atini 1997. je jedan od najimpresivnijih performansa koji je ljudski rod stvorio. Hvala mu na tome.
- Post n°667
Uh jbt kakav dan...
RIP
RIP
_____
- Guest
- Post n°671
Sad video ovde, pa pogledao, šta, kako. Nisam ni bio svestan da je došla do 65 godina. Posledica lupusa.
Koliko mi je žao što nisam otišao na njen koncert, sedeći u Domu omladine, a niko nije hteo sa mnom, i eto. Sećam se sa tog koncerta fotografije momka koji joj predaje buket cveća.
Stotine puta se uspavljivao uz nju. Divan glas je imala.
Baš mi je žao.
Koliko mi je žao što nisam otišao na njen koncert, sedeći u Domu omladine, a niko nije hteo sa mnom, i eto. Sećam se sa tog koncerta fotografije momka koji joj predaje buket cveća.
Stotine puta se uspavljivao uz nju. Divan glas je imala.
Baš mi je žao.
- Post n°672
prvo ray, pa julee... ko da zivim u nekom pomeranju kontinenata gde nestaje cela meni poznata geografija
_____
And Will's father stood up, stuffed his pipe with tobacco, rummaged his pockets for matches, brought out a battered harmonica, a penknife, a cigarette lighter that wouldn't work, and a memo pad he had always meant to write some great thoughts down on but never got around to, and lined up these weapons for a pygmy war that could be lost before it even started
- Guest
- Post n°673
(suprug)
- Code:
Grinnan later told NPR that his wife died by suicide and struggled with “lupus, depression and alcohol and drug addiction.”
- Post n°674
_____