evo ja sam ti ta treća generacija dođoša. znaš koliko puta me je neko pitao za poreklo i podsmevao mi se? tri put pogađaj. mada dovoljno je jednom.
hoću reći ta mržnja ne postoji, u današnje vreme, niti je postojala u vreme mojih roditelja.
Erzsébet Biszak wrote:niko se nije napatio u srbiji kao srbi, strašno.
evo ja sam ti ta treća generacija dođoša. znaš koliko puta me je neko pitao za poreklo i podsmevao mi se? tri put pogađaj. mada dovoljno je jednom.
hoću reći ta mržnja ne postoji, u današnje vreme, niti je postojala u vreme mojih roditelja.
i ako nosis kratku suknju, oce te silujuMór Thököly wrote:Erzsébet Biszak wrote:niko se nije napatio u srbiji kao srbi, strašno.
Uvek postoji. Ako ceo zivot posvetis tome da je nadjes makar bilo gde onda prakticno ne mozes da zivis od nje.
nek pričaju kako hoće, ne razumem?Летећи Полип wrote:Čekaj da li je tebi normalno da n-ta generacija bosanaca iz Lazareva autentičnije priča ijekavicom nego moj otac koji je rodom izbosne. Ili što su Crnogorci iz Kule ko preslikani iz Đekne?
Летећи Полип wrote:Čekaj da li je tebi normalno da n-ta generacija bosanaca iz Lazareva autentičnije priča ijekavicom nego moj otac koji je rodom izbosne. Ili što su Crnogorci iz Kule ko preslikani iz Đekne?
Ako smem da pitam, zasto radis to? Jan je moje ime, licno, tako se zovem, ali se ne zovem tako na forumu niti sam se ikad zvao. Zasto me zoves tako?Marius Lăcătuș wrote:jane, čoveče, gde se gasiš?
То питај оног Монгола који је вриштећи побегао од мултикултурног војвођанског раја у Белом Блату.Erzsébet Biszak wrote:kakav teror ne verujem.
ta slepa mrlja, to je ono sto sam ja nazvao otvorenim lovom, mozda je to ostapu prejako, al kao sto vidis to postoji. E ta mrlja, to jedino sto je dozvoljeno, a sto je otvoreno sovinisticki bez toga nema Balasevica (moje je uverenje, bez toga nema Jugoslavije).Erzsébet Biszak wrote:kakav teror ne verujem.
Marius Lăcătuș wrote:RIbLji rEstOrAN u ZRenJanInu