Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

VAKCINA

fikret selimbašić

VAKCINA - Page 34 Empty Re: VAKCINA

Post by fikret selimbašić Thu Mar 25, 2021 11:01 am

Janko Suvar wrote:
    Marius Lăcătuș wrote:

sedi na bus pa do nedelje dodji po astra zeku ovde....

Нек будем данас једини али сам уверен да ће нас скоро бити милијонима који ће рећи: све је то лепо и красно, и част свакоме, али оставимо се небулоза. Погледајмо како ствари стоје са чисто српског интереса.

VAKCINA - Page 34 4101625831

BiH: Vakcina nema ni za vakcinaciju 2% stanovnika

+

Veliki broj bh. građana koji su se prijavili da prime vakcinu protiv koronavirusa počeo je dobijati pozive i termine. Za vakcinisanje im je dovoljan samo pasoš i prebivalište na teritoriji BiH, a prijave se vrše putem online obrasca Ministarstva zdravstva Srbije. Pored toga, Srbija je pozvala državljane BiH da se vakcinišu čak i ako nisu podnijeli prijavu.
    Mladi Sarajlija Orhan Galičić jedan je od onih koji su odlučili da ne čekaju dođu na red da se vakcinišu u BiH, te je popunio prijavu za vakcinisanje u susjednoj nam Srbiji. Za portal "Avaza" kaže da je vakcinu AstraZeneca primio jutros i da se osjeća dobro. 
    - Osjećam se super, isto kao i prije, trenutno nemam nikakvih nuspojava. Generalno govoreći, sve je prošlo bez problema - kazao je Galičić.
    Govori nam da poznaje mnogo onih koji su se odlučili vakcinisati u Srbiji, pa tako ni on nije imao dvojbe. Procedura je jednostavna i brza, objašnjava.
    - Bez problema sam došao, stao u red, pokazao pasoš i vakcinisao se. Naravno, prethodno sve prekontrolišu, obavi se neki manji ljekarski predmet i popuni šta treba, evidentiraju vas, dobijete vakcinu i to je to - kazao je Galičić. 

+

Državljani BiH za sada mogu da ulaze u Srbiju bez pi-si-ar testa i potvrde o vakcinaciji protiv virusa korona, to su nezvanične informacije koje je BN TV dobila na nekoliko graničnih prelaza između BiH i Srbije.

Tita mi...

_____
    Međuopštinski pustolov.

Zli stolar.
    plachkica

Post by plachkica Thu Mar 25, 2021 11:59 am

ne znam da li je ovo tačno za bih

Nektivni Ugnelj

Post by Nektivni Ugnelj Thu Mar 25, 2021 12:55 pm

fikret hadžiabdić wrote:
    Janko Suvar wrote:

VAKCINA - Page 34 4101625831

BiH: Vakcina nema ni za vakcinaciju 2% stanovnika

+

Veliki broj bh. građana koji su se prijavili da prime vakcinu protiv koronavirusa počeo je dobijati pozive i termine. Za vakcinisanje im je dovoljan samo pasoš i prebivalište na teritoriji BiH, a prijave se vrše putem online obrasca Ministarstva zdravstva Srbije. Pored toga, Srbija je pozvala državljane BiH da se vakcinišu čak i ako nisu podnijeli prijavu.
    Mladi Sarajlija Orhan Galičić jedan je od onih koji su odlučili da ne čekaju dođu na red da se vakcinišu u BiH, te je popunio prijavu za vakcinisanje u susjednoj nam Srbiji. Za portal "Avaza" kaže da je vakcinu AstraZeneca primio jutros i da se osjeća dobro. 
    - Osjećam se super, isto kao i prije, trenutno nemam nikakvih nuspojava. Generalno govoreći, sve je prošlo bez problema - kazao je Galičić.
    Govori nam da poznaje mnogo onih koji su se odlučili vakcinisati u Srbiji, pa tako ni on nije imao dvojbe. Procedura je jednostavna i brza, objašnjava.
    - Bez problema sam došao, stao u red, pokazao pasoš i vakcinisao se. Naravno, prethodno sve prekontrolišu, obavi se neki manji ljekarski predmet i popuni šta treba, evidentiraju vas, dobijete vakcinu i to je to - kazao je Galičić. 

+

Državljani BiH za sada mogu da ulaze u Srbiju bez pi-si-ar testa i potvrde o vakcinaciji protiv virusa korona, to su nezvanične informacije koje je BN TV dobila na nekoliko graničnih prelaza između BiH i Srbije.

Tita mi...

Cekaj jbt sto ne dodjes stvarno...
    Janko Suvar

Post by Janko Suvar Thu Mar 25, 2021 1:25 pm

Bez imalo zajebavanja, ja to kazem kao ovako jedan POLITICKI STAV. Ne mislm da srpska administracija ima obavezu da vakcinise strane drzavljanje i da ne treba to da radi, dok se ne vakcinisu gradjani Srbije. Osobito mislim da ne treba to da radi jer rezim cine radikalli cetnici i sad osecaju potrebu da se pokazuju kao faktor mira i stabilnosti.

That said.

Ako imas opciju da dodjes (a imas), onda iskoristi to, ko zna kad ce biti vakcina za region :tm:, ovde retardi nece da prime. Jasno ti je ko i svakom razumnom coveku, da je imunizacija jedino resenje za zarazne bolesti. Ako mozes , prijavi se obavi to, to je najbolje za sto mozes duradis za sebe i bliznje.

_____
    ????
    Летећи Полип

Post by Летећи Полип Thu Mar 25, 2021 2:04 pm

Pa jel im daš il ne daš?  VAKCINA - Page 34 1233199462

Ovo me podseti na o onog kak se zvaše sa PPPa, kad je rekao da podržava Prajd i daće izaći na ulicu da ih podrži, ali i da misli da će svi učesnici goreti u paklu.

_____
    Sve čega ima na filmu, rekao sam, ima i na Zlatiboru.

~~~~~

Ne dajte da vas prevare! Sačuvajte svoje pojene!
    Janko Suvar

Post by Janko Suvar Thu Mar 25, 2021 2:13 pm

Ne pitam se ja nego Mirsad Djerlek, da se ja pitam ne bih mu dao.

_____
    ????
    plachkica

Post by plachkica Thu Mar 25, 2021 2:22 pm

mirsad đerlek se pita isto koliko i ja, i ti to znaš.
    i jbt, jel moraš ponekad da budeš ono baš baš gadan?
    kao da postoji nešto užasno loše u tebi, čega si uglavnom svestan pa se trudiš
    da se sa tim zlom obračunaš, a onda pustiš dizgine i ono pokulja.

Јанош Винету

Post by Јанош Винету Thu Mar 25, 2021 2:34 pm

+1 
    Не треба давати никоме ништа, зато смо ту где смо због тог кретенског менталитета који части све око себе а иде подеран.
    Правимо проблем свима, и ЕУ и нама и суседству, а не решавамо дугорочно ништа.

_____
    Burundi is an exception among other nations because it is a country which gave God first place, a God who guards and protects from all misfortune.
    Burundi... opskurno udruženje 20ak levičarskih intelektualaca, kojima je fetiš odbrana poniženih i uvredjenih.
    Anonymous
    Guest

Post by Guest Thu Mar 25, 2021 2:36 pm

Samo dajemo, i dajemo, i dajemo...Dokle bre više, gaće nam se prodrle od tolike velikodušnosti
    Janko Suvar

Post by Janko Suvar Thu Mar 25, 2021 2:38 pm

Ja mislim da sam koliko je za mene to moguce, razdvojio svoje misljenje o javnoj zdravstvenoj politici svoje zemlje (koje sam i ranije iznosio) i misljenje, zelju i savet sta bi konkretni forumas trebalo da uradi. 

Ali ako nisam da podvucem:

Fikrete, ja zelim da si dobro, da ne dobijes covid nikad, da budes imun i da clanov tvoje porodice i ljudi koje sreces budu zasticeni. Ako mozes da se vakcinises u Srbiji uradi to i time ces to postici. Srecno i kazi ako moze nesto se pomogne da se to sto lakse uradi.

edit: ovo je apropo ovog zla sto kaze plackica da kulja izmene, ostali uletese posle.

_____
    ????
    kondo

Post by kondo Thu Mar 25, 2021 2:41 pm

ovo je u rangu lečićevih 15 minuta, mrtve mi majke.

ima ta jednostavna izreka, kad nemaš šta pametno da kažeš ti zaćuti

_____
    #FreeFacu

Дакле, волео бих да се ЈСД Партизан угаси, али не и да сви (или било који) гробар умре.
    Јанош Винету

Post by Јанош Винету Thu Mar 25, 2021 2:44 pm

Класично српско курчење, мегаломанија и џекирање без покрића, ми ћемо да поклањамо или дајемо некоме нешто кад једна Америка и Немачка седе на вакцинама и не дају никоме ништа док своје двориште не почисте.
    Одзив у Србији је минималан, а и да је већи питање је да ли би било довољно вакцина.

_____
    Burundi is an exception among other nations because it is a country which gave God first place, a God who guards and protects from all misfortune.
    Burundi... opskurno udruženje 20ak levičarskih intelektualaca, kojima je fetiš odbrana poniženih i uvredjenih.
    Janko Suvar

Post by Janko Suvar Thu Mar 25, 2021 2:49 pm

Necu. 

Ova administracija u zemlji pusta Nestorovica da govori kako se ne treba vakcinisati nego jesti luka i pusta svakog nasumicnog ludaka na fejsbuku da prica da od vakcine raste trece uvo. Ima pritom solidnih 40 posto ljudi koji nece da se vakcinisu i ne radi ama bas nista ni da ih emancipuje ni da ih pritisne da se vakcinisu. 

E sad niijednu od tih ludih stvari administracija ne vidi kao ogroman problem koji treba odma sad odma resiti, nego vidi kao prliku za dobar PR jer ludi radikal sad daje sto vakcina za svakog muslimana ili sta vec.

Baviti se svojim gradjanima, zdravstveni sistem se drzi direktno za kurac i ceka se da se raspadne.

_____
    ????
    Anonymous
    Guest

Post by Guest Thu Mar 25, 2021 2:51 pm

Kako mi je kul kod nacionalista što ne propuštaju priliku da viču NEDAM TO MOJE pa makar se posrali i po svom bratu prekodrinskom  VAKCINA - Page 34 3579118792
    rumbeando

Post by rumbeando Thu Mar 25, 2021 2:56 pm

VAKCINA - Page 34 ExVNJIWWQAIaHbz?format=jpg&name=large

Janko Suvar

Post by Janko Suvar Thu Mar 25, 2021 3:14 pm

Suverene drzave postoje, one formiraju zdravstvenu politiku kroz adekvatna tela, nema tu nikakvog nacionalizma, moze bude najveci Srbin na svet, al ako zivi u Severnoj Makedoniji, onda je briga o njegovom zdravlju nadleznost Severne Makedonije.

Stvar koja mene ovde osobito nervira (a i to sam kolko sam mogao podvukao) je to sto se ovi spoljno politicki uspesi vlasti direktno zasnivaju na antivaks histeriji i generalnom odsustvu civilizacije u gradjanstvu.

edit: Kad Srbija imuniacijom ostvari kolektivni imunitet i vrati zivot u zemlji u ono sto ce od sad biti normala, onda naravno ima moralnu obavezu da pomaze drugima, ne samo u Bosni i Makedoniji, nego gde god moze. Sigurno ima nekih ostataka Brozove politike preko kojih bi mogli da pomognemo u Africi itd.

_____
    ????
    Daï Djakman Faré

Post by Daï Djakman Faré Thu Mar 25, 2021 3:46 pm

San Saba Songbird wrote:Kako mi je kul kod nacionalista što ne propuštaju priliku da viču NEDAM TO MOJE pa makar se posrali i po svom bratu prekodrinskom  VAKCINA - Page 34 3579118792
    +1

vakcinisanje regiona i omogucavnje non-ex yu strancima da se vakcinisu u SRB je otprilike jedna od par dobrih politickih vucica otkako je dosao na vlast. znam da on to radi zarad samopromocije i slanja slike u svet, ali potpuno je nebitno koji su njegovi motivi. bitan je the picture: svi u imperijalnom centru se otimaju oko vakcina i revertiraju sa kao laznog humanizma na svoje predatorske fabricke postavke a mi sirotilja iz pregradja furamo sharing is caring ekonomiju (powered by brother xi). pa apsolutno vrhunski !

_____
    i would like to talk here about The Last of Us on HBO... and yeah, yeah i know.. the world is burning but lets just all sit and talk about television. again - what else are we doing with ourselves ? we are not creating any militias. but my god we still have the content. appraising content is the american modus vivendi.. that's why we are here for. to absorb the content and then render some sort of a judgment on content. because there is a buried hope that if enough people have the right opinion about the content - the content will get better which will then flow to our structures and make the world a better place
    Nektivni Ugnelj

Post by Nektivni Ugnelj Thu Mar 25, 2021 3:47 pm

Odakle mi dopremamo Fajzera, iz AMrike?
    rumbeando

Post by rumbeando Thu Mar 25, 2021 3:50 pm

Iz Amerike i Britanije je izvezeno tačno 0 vakcina proizvedenih u tim zemljama.

Ameri tek najavljuju da će pozajmiti 4 mil. komada oksfordske, koja još nije registrovana, Kanadi i Meksiku.

Last edited by rumbeando on Thu Mar 25, 2021 3:52 pm; edited 1 time in total
    Daï Djakman Faré

Post by Daï Djakman Faré Thu Mar 25, 2021 3:51 pm

e da i onaj niz sto je postavio caca pre neki dan ipak znacajno menja i percepciju eu politike (makar meni) po pitanju vakcnisanja.

_____
    i would like to talk here about The Last of Us on HBO... and yeah, yeah i know.. the world is burning but lets just all sit and talk about television. again - what else are we doing with ourselves ? we are not creating any militias. but my god we still have the content. appraising content is the american modus vivendi.. that's why we are here for. to absorb the content and then render some sort of a judgment on content. because there is a buried hope that if enough people have the right opinion about the content - the content will get better which will then flow to our structures and make the world a better place
    Nektivni Ugnelj

Post by Nektivni Ugnelj Thu Mar 25, 2021 3:53 pm

Btw, ja imam problem sa vakcinisanjem non-ex-YU stranaca VAKCINA - Page 34 1143415371
    Nektivni Ugnelj

Post by Nektivni Ugnelj Thu Mar 25, 2021 3:54 pm

rumbeando wrote:Iz Amerike i Britanije je izvezeno tačno 0 vakcina proizvedenih u tim zemljama.

Ameri tek najavljuju da će pozajmiti 4 mil. komada oksfordske, koja još nije registrovana, Kanadi i Meksiku.

Ok, koji je onda ovaj Fajzer sto stize kod nas ako nije iz Amerike ili EU VAKCINA - Page 34 1143415371
    kapetanm

Post by kapetanm Thu Mar 25, 2021 3:54 pm

Mór Thököly wrote:Odakle mi dopremamo Fajzera, iz AMrike?
    VAKCINA - Page 34 El_apo10
    Daï Djakman Faré

Post by Daï Djakman Faré Thu Mar 25, 2021 3:57 pm

Mór Thököly wrote:Btw, ja imam problem sa vakcinisanjem non-ex-YU stranaca VAKCINA - Page 34 1143415371
    pa verovatno i neki sitni preduzetnik iz heilongjang provincije moze da kaze isto za dopremanje ovih milion i kusur vakcina srbiji.

_____
    disident

Post by disident Thu Mar 25, 2021 3:58 pm

Mór Thököly wrote:
    rumbeando wrote:Iz Amerike i Britanije je izvezeno tačno 0 vakcina proizvedenih u tim zemljama.

Ok, koji je onda ovaj Fajzer sto stize kod nas ako nije iz Amerike ili EU VAKCINA - Page 34 1143415371
    Britanije nije eu hehehe
    Vrv Belgija, ona fabrika sto su je prosirivali

_____
    Što se ostaloga tiče, smatram da Zapad treba razoriti
    Jedini proleter Burundija
    Pristalica krvne osvete

Post by Sponsored content

Similar topics

-

Current date/time is Sat Nov 16, 2024 11:56 am