Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

VAKCINA

Erős Pista

VAKCINA - Page 31 Empty Re: VAKCINA

Post by Erős Pista Wed Mar 24, 2021 8:23 am

MNE wrote:rekao je čovjek da neće da se majmuniše pred kamerama

Mora da je to u pitanju.

VAKCINA - Page 31 61xrz610

_____
    "Oni kroz mene gledaju u vas! Oni kroz njega gledaju u vas! Oni kroz vas gledaju u mene... i u sve nas."

Dragoslav Bokan, Novi putevi oftalmologije
    Margit Savović

Post by Margit Savović Wed Mar 24, 2021 10:28 am

Budala se botoksira svaka tri meseca.
    Janko Suvar

Post by Janko Suvar Wed Mar 24, 2021 10:39 am

ja mislim da je i sa Vucicem tako, da je to razlog i sto masku ne nosi, mnogo je jak.

_____
    ????
    паће

Post by паће Wed Mar 24, 2021 11:07 am

VAKCINA - Page 31 Image_22

_____
       electric pencil sharpener is useless, electric pencils don't need to be sharpened at all
       И кажем себи у сну, еј бре коњу па ти ни немаш озвучење, имаш оне две кутијице око монитора, видећеш кад се пробудиш...
    rumbeando

Post by rumbeando Wed Mar 24, 2021 11:13 am

Erős Pista wrote:Mora da je to u pitanju.

Jeste, baš je jahao medveda, kako ne.

VAKCINA - Page 31 RplpW0g
    rumbeando

Post by rumbeando Wed Mar 24, 2021 11:19 am

Erős Pista

Post by Erős Pista Wed Mar 24, 2021 11:26 am

rumbeando wrote:
    Erős Pista wrote:Mora da je to u pitanju.

Jeste, baš je jahao medveda, kako ne.

VAKCINA - Page 31 RplpW0g

Brt Rumbi, jasna ti je valjda polemicka poenta.

_____
    "Oni kroz mene gledaju u vas! Oni kroz njega gledaju u vas! Oni kroz vas gledaju u mene... i u sve nas."

Anonymous
    Guest

Post by Guest Wed Mar 24, 2021 11:27 am

Rumbi je naš fact checker i on to radi, proverava fakte!
    Erős Pista

Post by Erős Pista Wed Mar 24, 2021 11:27 am

rumbeando wrote:

Au jbt

_____

rumbeando

Post by rumbeando Wed Mar 24, 2021 11:28 am

fren tamo:
    Sretoh pre neki dan Eminu, imunoloskinju koja gostuje na Novoj, i kaze mi da je 1.400 njih obolelo 2 nedelje od druge doze Kineza, 48 od Fajzera. I jos neke brojke mi je rekla al nisam zapamtila, da je Fajzera dobilo vise od 150k valjda. Kaze, prema njihovoj proceni, ako se svi vakcinisemo, ovoj posasti mozemo videti kraj za 6 meseci, u suprotnom otegnuce se ovo na 2-3 godine jos.
    ćaća

Post by ćaća Wed Mar 24, 2021 11:30 am

VAKCINA - Page 31 1529856955

treba EU sad da ih osuri na sudu
    plachkica

Post by plachkica Wed Mar 24, 2021 11:50 am

putin se sam vakcinisao protiv gripa pred kamerama, žao mi je što ne mogu da nađem taj snimak,
    sastanak kabineta, pitao je ko se nije vakcinisao, rekao da svi moraju da se vakcinišu,
    izvukao špric i sam sebe bocnuo.
    postoje dva razloga zašto sad neče pred kamere
    -neće da favorizuje nijednu od tri ruske odobrene vakcine
    -voli da oko njega provejavaju misterije pa neće da radi oni što svi svetski lideri rade
    i treća, neće da se vakciniše, odnosno, već je vakcinisan
    Erős Pista

Post by Erős Pista Wed Mar 24, 2021 11:52 am

Ovaj lik je naprednjački bot, ali informacije je vrv tačna.

_____

Erős Pista

Post by Erős Pista Wed Mar 24, 2021 12:00 pm

plachkica wrote:putin se sam vakcinisao protiv gripa pred kamerama, žao mi je što ne mogu da nađem taj snimak,
    sastanak kabineta, pitao je ko se nije vakcinisao, rekao da svi moraju da se vakcinišu,
    -voli da oko njega provejavaju misterije pa neće da radi oni što svi svetski lideri rade

Čini mi se da sva tri argumenta padaju u vodu pred javnim interesom i činjenicom da je poverenje ruske javnosti u vakcinu na katastrofalno niskom nivou. Pritom je problem favorizacije lako rešiv - naprosto ne kažu koju je vakcinu primio. Sasvim je moguće da je već vakcinisan, ali onda prosto odglumi da je primio.

_____

rumbeando

Post by rumbeando Wed Mar 24, 2021 12:20 pm

Erős Pista wrote:Ovaj lik je naprednjački bot, ali informacije je vrv tačna.

U celini svakako nije pošto je Vlasta primio prvu dozu u januaru, što naravno nije pre 20 dana, tako da sam dosta skeptičan i prema tvrdnji da nije primio drugu dozu.

21. Jan. 2021
    Vakcinisan i Vlasta: Nisu mi dali rusku, jer imam preko 76
    https://nova.rs/zabava/vakcinisan-i-vlasta-nisu-mi-dali-rusku-jer-imam-preko-76/
    Erős Pista

Post by Erős Pista Wed Mar 24, 2021 12:21 pm

Ok, tnx.

_____

Post by MNE Wed Mar 24, 2021 12:29 pm

Erős Pista wrote:Ovaj lik je naprednjački bot, ali informacije je vrv tačna.

znači kad su javili da je primio među prvima to je bio fejk njuz
    rumbeando

Post by rumbeando Wed Mar 24, 2021 12:35 pm

plachkica wrote:putin se sam vakcinisao protiv gripa pred kamerama, žao mi je što ne mogu da nađem taj snimak,

To što si opisala dosta liči na ovo, ali tu je samo rekao da se vakcinisao.

Jesi li 100% sigurna da si gledala kako se vakciniše, ne nalazim nikakvu referencu na takvu vest ni na ruskom ni na engleskom?
    rumbeando

Post by rumbeando Wed Mar 24, 2021 12:37 pm

MNE wrote:znači kad su javili da je primio među prvima to je bio fejk njuz

Kako da ne, sigurno je Vlasta namerno dao lažnu izjavu ili je novinarka izmislila njegovo spominjanje ruske vakcine i Čehova, a naprednjački bot objavio istinu. Biće da je tako.  VAKCINA - Page 31 3274312807

"Ja sam se opredelio za rusku vakcinu, ali nisam mogao da je primim. Medicinari su mi rekli da ona ne može da se daje starijima od 76 godina, a ja imam 94. Rekao sam lekarima: 'Hoću rusku zbog poznatog ruskog pisca i lekara Antona Pavloviča Čehova'. Mislio sam da će me razumeti, ali niko me, izgleda, nije razumeo. Malo sam se šalio. Iskreno da vam kažem, svejedno mi je koja je vakcina u pitanju. Bitno mi je da se zaštitim od koronavirusa i da budem zdrav"

Da l' postoji neko pitanje o kome nisi zauzeo naopak stav?
    Sotir

Post by Sotir Wed Mar 24, 2021 12:40 pm

rumbeando wrote:fren tamo:
    Sretoh pre neki dan Eminu, imunoloskinju koja gostuje na Novoj, i kaze mi da je 1.400 njih obolelo 2 nedelje od druge doze Kineza, 48 od Fajzera. I jos neke brojke mi je rekla al nisam zapamtila, da je Fajzera dobilo vise od 150k valjda. Kaze, prema njihovoj proceni, ako se svi vakcinisemo, ovoj posasti mozemo videti kraj za 6 meseci, u suprotnom otegnuce se ovo na 2-3 godine jos.
    За 6 месеци досадашњим темпом вакцинације до имунитета се у потпуности слажем. 

За бројеве оболелих после друге дозе, оба броја изгледају реално. Синофарма је дато неколико пута више, а 2-3 пута је мање ефикасан по броју оболелих од Фајзера. Доста и старијим код којих је још мање ефикасан.

Нисам само сигуран да је 150к добило обе дозе Фајзера, мислим да је мањи број. Првих недеља је долазило по 10-20 хиљада.
    rumbeando

Post by rumbeando Wed Mar 24, 2021 12:44 pm

Kina tvrdi da je za nešto više od 50 dana više nego utrostručila proizvodnju vakcina.

China triples output of COVID-19 vaccines from early February: Xinhua

China’s daily output of COVID-19 vaccines has reached about 5 million doses, more than tripling the 1.5 million-dose daily production rate on Feb. 1, official media said on Wednesday.

China has supplied more than 100 million doses domestically, the Xinhua news agency said on its social media page, citing Xiao Yaqing, the minister of industry and information technology.

A total of 82.85 million vaccine doses were given by Tuesday, China’s National Health Commission said on Wednesday. That compares with 74.96 million administered as of the end of Saturday, indicating a significant acceleration of the vaccination drive.

Reuters calculations based on official data found that an average of 2.6 million doses were given between March 21 and March 23, up from about 1.7 million doses a day on average between March 15 and March 20.

Feng Zijian, deputy director of Chinese Center for Disease Control and Prevention, said on Monday he expected a substantial increase in the number of daily COVID-19 vaccinations from April onwards.

China aims to vaccinate 40% of its 1.4 billion people by the middle of the year, according to state media and a top health adviser.

China was among the first countries to begin administering vaccines last year and has been exporting millions of doses, but its vaccination rate has fallen behind those of countries such as Israel and the United States.

Chinese vaccine maker Sinovac Biotech said on Monday it had supplied 160 million doses of its COVID-19 vaccine to 18 countries and regions, including China, with more than 70 million doses already administered globally.
    https://www.reuters.com/article/us-health-coronavirus-china-vaccine-prod/china-producing-5-million-doses-of-covid-19-vaccines-per-day-xinhua-idUSKBN2BG09B
    Margit Savović

Post by Margit Savović Wed Mar 24, 2021 1:06 pm

Topina. Sad im je jos lakse da nam posalju 4-5 miliona doza.

Inace, najludji i najsareniji ljudi koje znam u zivotu su primili Sputnika, a ono sto me uvek prepolovi na pola od smeha sto je jedna moja drugarica koja je veca anglofilka od ovdasnjeg Mora primila isto Sputnika, a ja sam mogla ovu jednu glavu koju imam da stavim na panj da ce iskljucivo AZ.
    plachkica

Post by plachkica Wed Mar 24, 2021 1:15 pm

rumbeando wrote:
    MNE wrote:znači kad su javili da je primio među prvima to je bio fejk njuz

Kako da ne, sigurno je Vlasta namerno dao lažnu izjavu ili je novinarka izmislila njegovo spominjanje ruske vakcine i Čehova, a naprednjački bot objavio istinu. Biće da je tako.  VAKCINA - Page 31 3274312807

"Ja sam se opredelio za rusku vakcinu, ali nisam mogao da je primim. Medicinari su mi rekli da ona ne može da se daje starijima od 76 godina, a ja imam 94. Rekao sam lekarima: 'Hoću rusku zbog poznatog ruskog pisca i lekara Antona Pavloviča Čehova'. Mislio sam da će me razumeti, ali niko me, izgleda, nije razumeo. Malo sam se šalio. Iskreno da vam kažem, svejedno mi je koja je vakcina u pitanju. Bitno mi je da se zaštitim od koronavirusa i da budem zdrav"

Da l' postoji neko pitanje o kome nisi zauzeo naopak stav?

e, možda je ovo, a ja nešto prespojila
    Nektivni Ugnelj

Post by Nektivni Ugnelj Wed Mar 24, 2021 1:56 pm

Margit Savović wrote:Topina. Sad im je jos lakse da nam posalju 4-5 miliona doza.

Inace, najludji i najsareniji ljudi koje znam u zivotu su primili Sputnika, a ono sto me uvek prepolovi na pola od smeha sto je jedna moja drugarica koja je veca anglofilka od ovdasnjeg Mora primila isto Sputnika, a ja sam mogla ovu jednu glavu koju imam da stavim na panj da ce iskljucivo AZ.

Ako se secas, ja sam napisao da ce Rusi napraviti dobru vakcinu jos pre nego sto su je napravili. Imam poverenja u njihov know-how kad stvarno zalegnu iza necega. A bilo je blizu pameti da ce ovde zaleci. Zato je posebna (svetska) tragedija sto ih ova gomila razbojnika tako tretira. Sputnik je vrlo dobra vakcina.
    Sotir

Post by Sotir Wed Mar 24, 2021 2:15 pm

San Saba Songbird wrote:Rumbi je naš fact checker i on to radi, proverava fakte!
    И уз то реагује на Таласонов хумор!

Post by Sponsored content

Similar topics

-

Current date/time is Sat Nov 16, 2024 7:37 pm