VAKCINA
- Post n°402
Re: VAKCINA
CoronaVac je vakcina kineskog proizvođača Sinovac i to je glavna vakcina koja se koristi u Brazilu.
Researchers from Brazil, UK, & US, found that plasma from eight people vaccinated 5 mths ago with CoronaVac “failed to efficiently neutralize” the new Amazonian strain called P.1. https://t.co/Lqt6aNGDhv
— Chislon Kit (@arnalf2k) March 7, 2021
- Post n°403
Plazma inace izgleda da generalno ne funkcionise kao tretman
- Guest
- Post n°404
Juče Vučić, danas Brnabić isto o vakcinama, da se moramo vakcinisati u većoj meri. Izgleda da je zaista ozbiljno zapelo i da počinje najgluplja kriza u okviru ove pandemije - vakcina ima i biće ih, a ljudima je važniji Nestorović od sopstvenih života.
Nije da nešto slično nismo videli početkom devedesetih.
Nije da nešto slično nismo videli početkom devedesetih.
- Post n°405
Juče masa ljudi nije htelo AZ. Čim su čuli, odoše kući.
Jedu govna svi sad.
Jedu govna svi sad.
_____
Sve čega ima na filmu, rekao sam, ima i na Zlatiboru.
~~~~~
Ne dajte da vas prevare! Sačuvajte svoje pojene!
- Post n°406
moja drugarica je sa suprugom, posle mesec dana čekanja na poziv (uz promene na prijavama)
na kraju iznervirana u petak otišla u sopot i tamo u domu zdravlja nenajavljena dobila vakcinu
koja im je bila višak.
znam još gomilu njih koji čekaju poziv. mislim da, zvuči neverovatno, deluju unapred
na kraju iznervirana u petak otišla u sopot i tamo u domu zdravlja nenajavljena dobila vakcinu
koja im je bila višak.
znam još gomilu njih koji čekaju poziv. mislim da, zvuči neverovatno, deluju unapred
- Guest
- Post n°407
plachkica wrote:moja drugarica je sa suprugom, posle mesec dana čekanja na poziv (uz promene na prijavama)
koja im je bila višak.
dobro, kampanja ne bi ni imala smisla dok ponuda ne premaši potražnju. spreman sam da se ponovo iznenadim.
valjda će u Kraljevu i Sremskoj Mitrovici početi da vakcinišu bez prijave, ali ovog puta zvanično.
- Post n°408
https://www.timesofisrael.com/less-than-3-of-serious-covid-cases-are-fully-vaccinated-proving-effectiveness/Less than three percent of all seriously ill COVID-19 patients in Israel have been fully vaccinated, according to Health Ministry figures released Sunday, in the latest figures proving the success of coronavirus vaccines,
Of the 6,095 coronavirus patients hospitalized in serious or critical condition since the start of Israel’s vaccination campaign, only 175, or 2.87 percent, had received the second vaccination dose, the figures show.
At the same time, 4,589 patients, or 75% of those in serious or critical condition, had not received a first dose.
Almost 5 million Israelis — 4,929,084 — have received at least one vaccine dose, and 3,716,439 have received both shots.
Izrael ima oko 8,9 miliona stanovnika.
- Post n°409
Pola promila onih koji su primili obe doze. S tim sto i za njih treba videti kad su se tacno zarazili. S druge strane, to je Fajzer...
- Post n°410
Da, Bloomberg javlja da su kupili i 100k Moderne i sede na njoj jer im ne treba, naravno Palestincima šipak.
https://www.bloomberg.com/news/articles/2021-02-13/israel-sits-on-moderna-vaccines-after-signing-pfizer-data-accord
https://www.bloomberg.com/news/articles/2021-02-13/israel-sits-on-moderna-vaccines-after-signing-pfizer-data-accord
- Post n°411
Ma nek drži do novembra, još će veći biti meni
- Post n°413
kontroverzni gradonacelnik predgradja buenos ajresa.
kao dete zrtva nasilje u porodici, nije zavrsio ni prvi razred, prodavao torbe od vidrine koze na groblju, tuko se sa policijom, zivot ko iz scenarija zike pavlovica
kao dete zrtva nasilje u porodici, nije zavrsio ni prvi razred, prodavao torbe od vidrine koze na groblju, tuko se sa policijom, zivot ko iz scenarija zike pavlovica
_____
i would like to talk here about The Last of Us on HBO... and yeah, yeah i know.. the world is burning but lets just all sit and talk about television. again - what else are we doing with ourselves ? we are not creating any militias. but my god we still have the content. appraising content is the american modus vivendi.. that's why we are here for. to absorb the content and then render some sort of a judgment on content. because there is a buried hope that if enough people have the right opinion about the content - the content will get better which will then flow to our structures and make the world a better place
- Post n°414
Како се зовеDaï Djakman Faré wrote:kontroverzni gradonacelnik predgradja buenos ajresa.
_____
Burundi is an exception among other nations because it is a country which gave God first place, a God who guards and protects from all misfortune.
Burundi... opskurno udruženje 20ak levičarskih intelektualaca, kojima je fetiš odbrana poniženih i uvredjenih.
- Post n°415
chinchu gasparini
_____
i would like to talk here about The Last of Us on HBO... and yeah, yeah i know.. the world is burning but lets just all sit and talk about television. again - what else are we doing with ourselves ? we are not creating any militias. but my god we still have the content. appraising content is the american modus vivendi.. that's why we are here for. to absorb the content and then render some sort of a judgment on content. because there is a buried hope that if enough people have the right opinion about the content - the content will get better which will then flow to our structures and make the world a better place
- Post n°416
dobro ime za fudbalera
_____
#FreeFacu
Дакле, волео бих да се ЈСД Партизан угаси, али не и да сви (или било који) гробар умре.
- Korisnik
- Post n°417
Sa tamoa.
Jedan otrežnjujuć podatak.
Do danas, jednom dozom vakcinisamo je oko 305 miliona ljudi na planeti od 8 milijardi.
Dakle ako ste primili jednu dozu nalazite se u 3.8% ljudi na planeti.
Punom dozom vakcinisano je 66.7 miliona.
Ako ste primili punu dozu nalazite se u 0,8 posto ljudi na planeti!
- Guest
- Post n°419
i opet greške velikih brojeva, jedan deo planete nema koronu i ona za njih ne predstavlja opasnost, pa se ni ne žure
- Post n°420
Jedan vrlo značajn deo planete (Kina).
_____
"Oni kroz mene gledaju u vas! Oni kroz njega gledaju u vas! Oni kroz vas gledaju u mene... i u sve nas."
Dragoslav Bokan, Novi putevi oftalmologije
- Post n°422
blic.rs/vesti/drustvo/ekskluzivno-mapa-vakcinacije-u-srbiji-otkrivamo-koliko-je-najstarijih-primilo-vakcine/ljlv96g
- Post n°423
Taršiji krive svemir, okačio ovo za Preševo na drugom forumu odma skočilo to su Makedonci, Srbi, Montenegrini - Albanci nema šansone. I ključni argument, to je >75 godina starosti.
_____
#FreeFacu
Дакле, волео бих да се ЈСД Партизан угаси, али не и да сви (или било који) гробар умре.
- Post n°424
Tutincima i ne treba oni su stekli kolektivni imunitet svakako, tj. oni koji nisu pomrli.
- Post n°425
oces da kazes da tamo gde je epidemija bila najgora, tamo najmanje ljudi zeli da se vakcinise?
_____
????