Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

VAKCINA

Sotir

VAKCINA - Page 16 Empty Re: VAKCINA

Post by Sotir Sat Mar 06, 2021 8:43 am

Lol, па са правим локдауном као што раде у Кини можеш да подавиш вирус и са 0% имуних.
    Овде је битно са колико може да се пређе на нормалан живот.
    Nektivni Ugnelj

Post by Nektivni Ugnelj Sat Mar 06, 2021 8:58 am

Dobro, u UK nisu švajsovali vrata na zgradama, mislim na normalan, "evropski" lokdaun. A za normalan zivot trebs ogroman procenat vakcinisanih. Mislim, ili to, ili mesec dana za redom po 15 umrlih dnevno...
    Летећи Полип

Post by Летећи Полип Sat Mar 06, 2021 9:38 am

Dadoše mi Linde vakcinu... VAKCINA - Page 16 1949538119

_____
    Sve čega ima na filmu, rekao sam, ima i na Zlatiboru.

~~~~~

Ne dajte da vas prevare! Sačuvajte svoje pojene!
    Erős Pista

Post by Erős Pista Sat Mar 06, 2021 9:44 am

Fajzer?

_____
    "Oni kroz mene gledaju u vas! Oni kroz njega gledaju u vas! Oni kroz vas gledaju u mene... i u sve nas."

Dragoslav Bokan, Novi putevi oftalmologije
    Летећи Полип

Post by Летећи Полип Sat Mar 06, 2021 9:45 am

Ma jok bre. AZ.

_____

~~~~~

Erős Pista

Post by Erős Pista Sat Mar 06, 2021 9:51 am

E, pa super. VAKCINA - Page 16 1552546758

_____
    "Oni kroz mene gledaju u vas! Oni kroz njega gledaju u vas! Oni kroz vas gledaju u mene... i u sve nas."

Летећи Полип

Post by Летећи Полип Sat Mar 06, 2021 9:52 am

A pa nije super. To je ona što valjda ne radi! VAKCINA - Page 16 1949538119

_____

~~~~~

Anonymous
    Guest

Post by Guest Sat Mar 06, 2021 9:53 am

Sve ti to krtina.
    Nektivni Ugnelj

Post by Nektivni Ugnelj Sat Mar 06, 2021 9:53 am

Ma radi bre, pusti budale

Last edited by Mór Thököly on Sat Mar 06, 2021 9:53 am; edited 1 time in total
    Erős Pista

Post by Erős Pista Sat Mar 06, 2021 9:53 am

Smlatice te mozda na dan-dva, ali zato ces brzo da dobijes bar neki imunitet.

_____

Korisnik
    Korisnik

Post by ontheotherhand Sat Mar 06, 2021 10:37 am

harper sa tamoa:

. Kuku necemo nikad biti vakcinisani, kuku kad cemo da budemo vakcinisani, kuku ja nisam vakcinisan, kuku ja sam vakcinisan, kuku da li radi vakcina, kuku koja vakcina bolje radi, kuku sto sam primio ovu a ne onu, kuku sto sam je uopste primio, kuku kad cu da primim sledecu, kuku stigao mi samo SMS a nije i mejl, kuku stigao mi mejl a nije SMS, kuku nije mi stiglo nijedno, kuku stigla mi oba, kuku hoce li me vakcinisati nesto me grebucka grlo, kuku grebucka me grlo od vakcine, kuku izasla mi modrica, kuku nije mi izasla modrica, kuku imam antitela, kuku nemam antitela a juce sam primio vakcinu, kuku _______________ (popuni citko stampanim slovima)...
    ficfiric

Post by ficfiric Sat Mar 06, 2021 10:39 am

ne valja narod

_____

Uprava napolje!

kondo

Post by kondo Sat Mar 06, 2021 10:51 am

narod je dobar vackina je sranje

_____
    #FreeFacu

Дакле, волео бих да се ЈСД Партизан угаси, али не и да сви (или било који) гробар умре.
    Janko Suvar

Post by Janko Suvar Sat Mar 06, 2021 10:54 am

VAKCINA - Page 16 3137070404

_____
    ????
    Anonymous
    Guest

Post by Guest Sat Mar 06, 2021 9:20 pm

Završismo razgovor sa supruginom rođakom, koja je zvala povodom nekih čestitanja.

Dobilo smo presek sve ženine rodbine ko šta kako:

Formalno neobrazovani: skoro svi su vakcinisani

Ostali: 1 inženjer strujni, 5 mašinskih inženjera, 2 građevinska inženjera, 2 lekara i 1 stomatolog - niko nije iskazao interesovanje

U lokalnoj fabrici, gde radi rođaka, jedna od 5 pomenutih, mera nema.
    Erős Pista

Post by Erős Pista Sat Mar 06, 2021 9:25 pm

Tipicno. Obrazovani svi "znaju bolje".

_____

Anonymous
    Guest

Post by Guest Sat Mar 06, 2021 9:30 pm

sve ok, ali jedna od lekarki je radila u kovid bolnici od juna do danas, sa pauzom u decembru, kada je završila na kiseoniku

sada se naljutila na roditelje što su potrčali da se vakcinišu. a ona i suprug, građevinac, su protiv bilo koje vakcine

to mi nije jasno i niko to ne može da mi objasni
    Erős Pista

Post by Erős Pista Sat Mar 06, 2021 9:40 pm

Ni ja ne razumem to sa lekarima, a ima bas puno slucajeva.

_____

lalinea

Post by lalinea Sat Mar 06, 2021 9:51 pm

Erős Pista wrote:Ni ja ne razumem to sa lekarima, a ima bas puno slucajeva.
    Meni je to sve deo fenomena "srpsko zdravstvo". Ja znam lekare mladje generacije koji npr pilule za kontracepciju nazivaju "otrovom" ili bez pardona koriste pezorativne izraze za ljude sa mentalnim bolestima... ne cudi me ovo sto pisete, ali bih jako volela da cujem objasnjenje nekih takvih primeraka na konto a zasto ne vakcina. Mislim, nadjite mi aktivnog imunologa ili epidemiologa koji je protiv vakcinacije... (a da se ne radi o nekakvom pretendentu na status medijsle zvezde u srbiji) Ovo ostalo je svo pod "ej, ja sam doktor! Ako sam ja poverovala u post sa fejsbuka, to je onda sigurno istina!".

Edit: Erose, ono sto si pisao o fenomenu gradjana koji vise ne znaju cemu da veruju jer ih sistem jebe u zdrav mozak 30 godina vazi i za lekare u drustvu. S tim sto lekari imaju jos.i taj trip da znaju sve.

_____
    you cannot simply trust a language model when it tells you how it feels
    Vilmos Tehenészfiú

Post by Vilmos Tehenészfiú Sat Mar 06, 2021 10:14 pm

lalinea wrote:

Edit: Erose, ono sto si pisao o fenomenu gradjana koji vise ne znaju cemu da veruju jer ih sistem jebe u zdrav mozak 30 godina vazi i za lekare u drustvu. S tim sto lekari imaju jos.i taj trip da znaju sve.

Nije samo to... kad tebi recimo lekar kaze da treba da stajaznam odes na neku operaciju koja 99% resava tvoj problem, oni u svojoj glavi imaju sliku onih 1% kad to podje po zlu - i zato oklevaju da se sami podvrgnu toj operaciji. Jbg, preucili. Javna je tajna da su lekari najgori pacijenti.

_____
    "Burundi je svakako sharmantno mesto cinika i knjiskih ljudi koji gledaju stvar sa svog olimpa od kartona."

“Here he was then, cruising the deserts of Mexico in my Ford Torino with my wife and my credit cards and his black-tongued dog. He had a chow dog that went everywhere with him, to the post office and ball games, and now that red beast was making free with his lion feet on my Torino seats.”
    Erős Pista

Post by Erős Pista Sat Mar 06, 2021 10:16 pm

lalinea wrote:
    Meni je to sve deo fenomena "srpsko zdravstvo". Ja znam lekare mladje generacije koji npr pilule za kontracepciju nazivaju "otrovom" ili bez pardona koriste pezorativne izraze za ljude sa mentalnim bolestima... ne cudi me ovo sto pisete, ali bih jako volela da cujem objasnjenje nekih takvih primeraka na konto a zasto ne vakcina. Mislim, nadjite mi aktivnog imunologa ili epidemiologa koji je protiv vakcinacije... (a da se ne radi o nekakvom pretendentu na status medijsle zvezde u srbiji) Ovo ostalo je svo pod "ej, ja sam doktor! Ako sam ja poverovala u post sa fejsbuka, to je onda sigurno istina!".

Ma da, slazem se.

_____

kondo

Post by kondo Sat Mar 06, 2021 10:17 pm

moja zena ima klijenta, jednog od najglasovitijih doktora u svojoj oblasti u zemlji, koji kod nje pohadja casove stranog jezika samo da bi pricao, jadao se i poveravao o greskama koje je pocinio tokom terapija pa i operacija, i koliko je tom prilikom ubio ljudi.

_____
    #FreeFacu

Дакле, волео бих да се ЈСД Партизан угаси, али не и да сви (или било који) гробар умре.
    rumbeando

Post by rumbeando Sat Mar 06, 2021 10:25 pm

According to the latest figures from Friday, Israel has inoculated almost 4.9 million people (53.2 percent of the population), with over 97,000 people receiving a jab on Thursday. Of the overall figure, more than 3.6 million people (39 percent of the population) have received the second dose of the vaccine.

More than 90 percent of Israelis 50 and over received at least the first dose of the vaccine so far, with the highest inoculation rate among the 70-79 age group.
    https://www.haaretz.com/israel-news/israel-vaccine-data-how-many-have-already-been-inoculated-for-covid-pfizer-1.9592979
    Janko Suvar

Post by Janko Suvar Sat Mar 06, 2021 11:03 pm

mozda ja mogu da ponudim nekoliko odgovora na pitanje zasto ne vakcina od lekara iz mog okruzenja. To su nekoliko lekara opste prakse i nekoliko specijalista. 

-Nije poznato kakve dugorocne kontraefekte imaju vakcine
    -Strah od covida je preuvelican
    - Peer pressure (niko drugo se nije vakcinisao u njihovom okruzenju)
    - Vakcine koje cemo dobiti u Srbiji nisu podjednako kvalitetne kao one koje se prodaju bogatijim zemljama.

_____
    ????
    Nektivni Ugnelj

Post by Nektivni Ugnelj Sat Mar 06, 2021 11:06 pm

Ma to je loodilo sa lekarima i vakcinama, nema drugog objasnjenja. Kakve god da su vakcine sasvim je dovoljno to sto je 40+ sasvim moguce da sa kovidom zakacis neku trombčinu ko zna gde i to je sasvim dovoljan razlog da se vakcinišeš. Bukvalno samo to. Oni su prosto idioti.

Post by Sponsored content

Similar topics

-

Current date/time is Sat Nov 16, 2024 7:28 pm