VAKCINA
- Post n°501
Re: VAKCINA
Ja znam 2 zenske osobe srednjih godina (40s) koje 2 nedelje posle sinofarma imaju 2700+ i 2900+.
- Post n°502
Rekla mi je rodjaka lekar da ako bas hocu da trosim pare, da uradim jos jednom kad prodje 40 dana od druge doze.
Uradicemo, pa cu javiti. Nesto se desava, ima nekih antitela, krcka se nesto!
Uradicemo, pa cu javiti. Nesto se desava, ima nekih antitela, krcka se nesto!
_____
????
- Post n°503
Ma koji q merite to uopšte, nema ni struka zaključak o značaju i količini antitela
- Post n°504
Janko Suvar wrote:Moj drug, sto je primio Sputnik, ima znatno vise, dve iljade i kusur, al mislim da se to mozda i meri na drugi nacin, a mozda i nije, ne znam.
Ne brte primio si krš vakcinu, svojevoljno, nisi mogao bolju. To ti je što ti je od antitela za ovu godinu.
_____
#FreeFacu
Дакле, волео бих да се ЈСД Партизан угаси, али не и да сви (или било који) гробар умре.
- Guest
- Post n°506
Janko Suvar wrote:Imam 819 AU/ ml
to je ono sto zovu test na S protein, u trecoj nedelji od kako sam primio drugu dozu Sinofarm vakcine.
Nikolina ima 550 i nesto.
Rekose nam da to znaci da necemo imati nikakve simptome covida al ne mogu da nam kazu da li cemo moci da prenosimo.
2200 dinara po coveku je test.
ako oćeš da juriš max sa sinofarmom, uradi to za mesec dana
ja ne vidim svrhu, imao si imuni odgovor, sve ok sa te strane
- Post n°507
https://ig.ft.com/coronavirus-vaccine-tracker/?areas=gbr&areas=isr&areas=usa&areas=eue&areas=srb&areas=chl&cumulative=0&populationAdjusted=1
- Post n°509
Јесу Чиле беше мајстори што нема ништа, па приме милион кинеских, и онда их скркају за пар дана?
- Post n°513
Taknim glasom: "Evo rešenja!" pic.twitter.com/2DWkHeRTlr
— Nitropolit (@nitropolit) March 13, 2021
- Post n°515
20121. godina? Po kom je to kalendaru? Psecem?
_____
★
Uprava napolje!
- Post n°517
Bila je neka prica da se prosle nedelje u SM moglo ici i bez poziva
_____
★
Uprava napolje!
- Post n°518
Ajvi, ne čekaj poziv, idi i vakcinisaće te. Sasvim je jasno da je sada to direktiva (moj frend pre tri dana tako dobio fajzera).
_____
"Oni kroz mene gledaju u vas! Oni kroz njega gledaju u vas! Oni kroz vas gledaju u mene... i u sve nas."
Dragoslav Bokan, Novi putevi oftalmologije
- Guest
- Post n°519
plachkica wrote:Taknim glasom: "Evo rešenja!" pic.twitter.com/2DWkHeRTlr
— Nitropolit️ (@nitropolit) March 13, 2021
To, brate Ljubo. Mada mu ne razumem ovo sa 40 godina.
- Post n°520
Mislim, u Nišu trenutno samo što ne vuku ljude za rukav da se vakcinišu.
_____
"Oni kroz mene gledaju u vas! Oni kroz njega gledaju u vas! Oni kroz vas gledaju u mene... i u sve nas."
Dragoslav Bokan, Novi putevi oftalmologije
- Guest
- Post n°521
Ajvi, brate sestro, gotovo je sa eupravom, mislim da će to uskoro biti pasivna služba, tj. upisivaće vakcinisane.
Sad zovu na vakcinaciju bez prijave, daju jabuke čaj i kafu.
https://www.blic.rs/vesti/vojvodina/sok-caj-i-kafa-za-gradane-novi-sad-organizovao-vakcinaciju-za-one-koji-se-nisu/9wvjkxy?utm_source=blic_naslovna_sidebar&utm_medium=sidebar_najnovije_info
https://www.blic.rs/vesti/vojvodina/sok-caj-i-kafa-za-gradane-novi-sad-organizovao-vakcinaciju-za-one-koji-se-nisu/9wvjkxy?utm_source=blic_naslovna_sidebar&utm_medium=sidebar_najnovije_info
- Post n°522
https://www.reuters.com/article/health-coronavirus-greece-tourism-idUSL8N2L73WCATHENS, March 9 (Reuters) - People who are vaccinated against COVID-19, have antibodies or test negative can travel to Greece this summer, Tourism Minister Harry Theocharis said on Tuesday.
Tourism is a major income earner for Greece, which has led calls for an EU-wide vaccination certificate to help unlock travel.
The industry accounts for about a fifth of the Greek economy and employs one in five workers, but arrivals collapsed last year because of the pandemic.
Greece is aiming to kick off its vital summer season by mid-May, said Theocharis as he addressed the ITB Berlin trade show from the Athens Acropolis Museum, home to sculptures from Greek antiquity.
“Greece is ready with a complete protocol for summer 2021,” he said. “Tourists will be welcome if before travel they are either vaccinated, or have antibodies, or test negative. All tourists will be subject to random testing.”
He said the authorities would prioritise the vaccination of people working in the hospitality sector once the most vulnerable were vaccinated, and were mandating the frequent testing of employees.
Greece has imposed a lockdown in several parts of the country to stem the spread of the coronavirus pandemic after a surge in new infections piled pressure on its health system, but it has still fared better than most of Europe with almost 7,000 deaths since the pandemic began.
- Post n°523
San Saba Songbird wrote:Ajvi, brate sestro, gotovo je sa eupravom, mislim da će to uskoro biti pasivna služba, tj. upisivaće vakcinisane.
- Post n°524
Љубо, шта си се стисао, дај кинту и онима који су били најдавеснији па се већ вакцинисали.