VAKCINA
- Post n°276
Re: VAKCINA
nijedna zemlja u celoj latinskoj americi ne pravi svoju vakcinu - samo kubanci prave nekoliko
_____
i would like to talk here about The Last of Us on HBO... and yeah, yeah i know.. the world is burning but lets just all sit and talk about television. again - what else are we doing with ourselves ? we are not creating any militias. but my god we still have the content. appraising content is the american modus vivendi.. that's why we are here for. to absorb the content and then render some sort of a judgment on content. because there is a buried hope that if enough people have the right opinion about the content - the content will get better which will then flow to our structures and make the world a better place
- Post n°278
Daï Djakman Faré wrote:nijedna zemlja u celoj latinskoj americi ne pravi svoju vakcinu - samo kubanci prave nekoliko
Moju su mamu zvali prije koji dan da je za 15ak dana misle cijepiti, a valjda će i starog uskoro. Ne znamo kojim cjepivom, ali ne možemo biti izbirljivi, daj što daš. Zasad znam ravno troje ljudi koji su se cijepili - svi preko 80g imaju.
- Post n°279
Svaka cast braci Kubancima!
_____
"Oni kroz mene gledaju u vas! Oni kroz njega gledaju u vas! Oni kroz vas gledaju u mene... i u sve nas."
Dragoslav Bokan, Novi putevi oftalmologije
- Korisnik
- Post n°280
Brošura Farmaceutskog o vakcinama.
http://www.pharmacy.bg.ac.rs/files/Obavestenja/2021/Brosura%20vakcine/Brosura%20vakcina_final.pdf
http://www.pharmacy.bg.ac.rs/files/Obavestenja/2021/Brosura%20vakcine/Brosura%20vakcina_final.pdf
- Post n°281
meni zanimljivo kako sam se danas prvi put uzivo srela sa antivaxerom...to su neki poznanici sa kojima se prosto geografski moramo vidjati...misim ja se inace ne vidjam sa puno ljudi ali mi je zanimljivo da sam u protekle dve nedelje isla na dve neke male,da kazem privatne, planinarske akcije na kojima je bilo ukupno 12 razlicitih ljudi i juce sa 4 moje gljivarke i sa svih 16 ljudi delim misljenje i o vakcini i o politici od reci do reci.....i danas ova antivakserka ali sam je iskulirala,taman posla da po ovom divnom danu trosim energiju na debila
cak se i moja kuma iz protivnika vakcine,ali nije antivaxer vise je bila nepoverljiva i neodlucna vakcinisala samo nisam stigla detaljnije da pricam sa njom o tome..
cak se i moja kuma iz protivnika vakcine,ali nije antivaxer vise je bila nepoverljiva i neodlucna vakcinisala samo nisam stigla detaljnije da pricam sa njom o tome..
- Post n°282
Eh. Svanuo je i taj dan. Zena i ja dobili Astru.
Bolujete li od neceg? Ne.
Jeste li imali temperaturu i prehladu ovih dana? Ne.
Jeste prosle nedelje uzimali antibiotike? Do pre cetiri dana slazem opet.
I daju mi.. revakcinacija za 8 do 12 nedelja.
Odgovarao sam kao Kokeza bez poligrafa
- Post n°285
kapetanm wrote:Eh. Svanuo je i taj dan. Zena i ja dobili Astru.
_____
"Oni kroz mene gledaju u vas! Oni kroz njega gledaju u vas! Oni kroz vas gledaju u mene... i u sve nas."
- Post n°286
kapetanm wrote:Eh. Svanuo je i taj dan. Zena i ja dobili Astru.
Dobro je
- Post n°288
_____
- Post n°289
Ja za kasnije. Duvaj ga VUcicu
_____
★
Uprava napolje!
- Post n°290
Da priupitam zasto je kod Astre revakcinacija 8-12 nedelja kako mi rekose?
- Post n°291
Pokazalo se da je tako efektivnija.
https://www.itv.com/news/2021-02-19/covid-three-month-gap-between-oxfordastrazeneca-vaccine-doses-increases-efficacy-compared-to-six-weeks-study-suggests
https://www.itv.com/news/2021-02-19/covid-three-month-gap-between-oxfordastrazeneca-vaccine-doses-increases-efficacy-compared-to-six-weeks-study-suggests
_____
- Post n°293
plus ce ti odma narihtati dovoljno at da mozda i preskocis drugu dozu, to je isto opcija
_____
#FreeFacu
Дакле, волео бих да се ЈСД Партизан угаси, али не и да сви (или било који) гробар умре.
- Post n°294
Pitam se da li to znaci da se primicu kraju zainteresovanih za vakcinubuffalo bill wrote:Dobio poziv za vakcinaciju, sutra u 8 (Šabac).
Vladaj, Vučiću!
_____
Što se ostaloga tiče, smatram da Zapad treba razoriti
Jedini proleter Burundija
Pristalica krvne osvete
- Post n°296
ja znam odgovor ali si me dodao na listu neprijatelja cije postove ne citas tako da dzaba ti
_____
#FreeFacu
Дакле, волео бих да се ЈСД Партизан угаси, али не и да сви (или било који) гробар умре.
- Post n°297
Talason wrote:da li može da se parkira na sajmu?
Pozvalo te
- Guest
- Post n°298
Mór Thököly wrote:Talason wrote:da li može da se parkira na sajmu?
Pozvalo te
Ne, ja sam vozač.
- Post n°299
ne moze
_____
#FreeFacu
- Post n°300
Interesting Levada data. In short amongst other things Russian people seem to believe in the artificial nature of the virus, that the (Sputnik-V) vaccination is undesirable. pic.twitter.com/Ck8Y5LB3Il
— krakek (@krakek1) March 1, 2021
The original source: https://t.co/b21WcGwgcH
— krakek (@krakek1) March 1, 2021
U koju verziju nastanka virusa verujete: nastao prirodnim putem, nastao veštačkim putem i predstavlja novi oblik biološkog oružja, ne znam
Izvori informisanja: TV; drugovi, rođaci i komšije; internet portali; društvene mreže; kanali na Telegramu; sveukupno
Zašto niste spremni da se vakcinišete ovom (Sputnjik V) vakcinom (procenti među nespremnima):
plašim se nuspojava; treba sačekati da se završe sva ispitivanja, vakcinacija protiv koronavirusa nema smisla; protivim se vakcinaciji protiv bilo čega; imam kontraindikacije; ostalo; ne znam
Da li ste spremni da se vakcinišete domaćom vakcinom Sputnjik V (u procentima ispitanika po svakoj starosnoj grupi): da; ne; već sam se vakcinisao; ne znam
18-24 godine; 25-39; 40-54; 55 godina i stariji; sveukupno
Da li ste spremni da se vakcinišete domaćom vakcinom Sputnjik V (u procentima ispitanika koji se plaše ili ne plaše da će se zaraziti): da; ne; već sam se vakcinisao/la; ne znam
plašim se da ću se zaraziti; ne plašim se da ću se zaraziti; ne znam; sveukupno
Last edited by rumbeando on Mon Mar 01, 2021 10:21 pm; edited 3 times in total