i. Poslaću ja tebi Pinka, pomislih. Tek rekoše sutra ujutro da dodjem.
Istovremeno unuka dobila visoku temperaturu noćas a ona i ćerka same tamo u tuđini mečki na rupu. I pojedoh se
NAŠ poznati kantautor Đorđe Balašević preminuo je danas.
Podsetimo, Balašević je pre tri dana primljen na Infektivnu kliniku gde se lečio od upale pluća.
I povikavši reče: oče Avrame! smiluj se na me i pošlji mi Lazara neka umoči u vodu vrh od prsta svojega, i da mi rashladi jezik; jer se mučim u ovome plamenu.
Janko Suvar wrote:I povikavši reče: oče Avrame! smiluj se na me i pošlji mi Lazara neka umoči u vodu vrh od prsta svojega, i da mi rashladi jezik; jer se mučim u ovome plamenu.
A u pm vise https://t.co/JQinzhuoOB
— Elena (@fotkajdotba) February 19, 2021
Нови антигенски тестови су прилично поуздани (не дају лажно позитивне).Marius Lăcătuș wrote:Grci su haos, pa oni rade samo 1,000 PCR testova dnevno, ostalo do 23,000 samo brzi. Raspašoj, stigle vakcine.
1,460 new #coronavirus cases in #Greece, 28 new deaths
Total confirmed cases: 177,494
Total deaths: 6,249
Intubated in ICU: 325 (+5)
Discharged from ICU: 1,267 (+9)
New hospitalizations: 277 (+46)
Total tests: 3,467,996 (+23.309)
Total rapid tests: 1,408,073 (+22,344)
#COVID19
Godinu dana i 14000 mrtvih kasnije, ljudi idalje ne kapiraju sta je epidemijaJanko Suvar wrote:
Marius Lăcătuș wrote:kaže se ispravno
jeblo te veslo
koje te preveslo
b92.net/zivot/vesti.php?yyyy=2021&mm=02&dd=19&nav_id=1814842"Nije zaražen koronom, a nije ni u bolnici. Kod kuće je, dobro se oseća, sve je u redu", rekao mlađi sin Ramba Amadeusa, Petar Pušić.