Virus
- Post n°326
Re: Virus
kako je śever imunizovan? misliš, svi preležali?
- Post n°327
Mór Thököly wrote:śever
_____
#FreeFacu
Дакле, волео бих да се ЈСД Партизан угаси, али не и да сви (или било који) гробар умре.
- Post n°328
nisu svi ali dnevni broj novozaraženih je uglavnom jednocifren, a u opštini Rožaje danas 0 i prekjuče 0 npr. a imali su po 50ak dnevno prije nove god.Mór Thököly wrote:kako je śever imunizovan? misliš, svi preležali?
- Post n°329
New Scientist: Exclusive: Two #COVID19 variants have merged into heavily #mutated #coronavirus.
— Pooh Bear (@PoohBearCorner) February 17, 2021
This looks like genetic recombination.
Two variants within one human recombine their genomes to produce a new more problematic version.#Evolution at workhttps://t.co/8GzdRmQrEq
- Post n°332
pojavi se varijanta koja na 300 uzoraka bude smrtonosnija 0,3%
Svi mogući mediji "POJAVILA SE SMRTNONOSNIJA VARIJANTA U DONJEM ĆIĆEVCU!"
Svi mogući mediji "POJAVILA SE SMRTNONOSNIJA VARIJANTA U DONJEM ĆIĆEVCU!"
- Guest
- Post n°333
Naučni tim Laboratorije za naprednu genomiku Instituta Ruđer Bošković identifikovao je prisutnost mutacije brazilskog soja u Hrvatskoj, i to na uzorku za PCR testiranje od 30. januara iz Zagreba, saopštio je Institut.
Tim na čijem čelu je Oliver Vugreka pronašao je mutaciju u jednom od 50 uzoraka, i potvrđeno je da se radi o brazilskom soju koronavirusa, odnosno varijanti B.1.1.28, preneli su mediji u Zagrebu.
Uzorci su prikupljeni i analizirani tokom decembra 2020. i januara i februara 2021. godine, a prikupila ih je Poliklinika Medikol u sklopu PCR testiranja koje nudi građanima, saopštio je Institut koji je analizirao te uzorke.
- Post n°334
Ovo sa stimovanjem broja umrlih je direktno Vucicevo ludilo i potreba da sutra prica kako smo bili uspesni u epidemiji. To sto smo u sirem zdravstvenom sistemu sad potpuno nekredibilna zemlja njega nije briga.
Radi ilustracije, kada uzmete zvanicno prijavljeni broj umrlih od korone i visak umrlih prema Eurostatu u odnosu na istorijski prosek, u Spaniji i Holandiji recimo je taj procenat 70%, u Francuskoj 105%, a kod nas 26%.
Bolesnik.
Radi ilustracije, kada uzmete zvanicno prijavljeni broj umrlih od korone i visak umrlih prema Eurostatu u odnosu na istorijski prosek, u Spaniji i Holandiji recimo je taj procenat 70%, u Francuskoj 105%, a kod nas 26%.
Bolesnik.
- Post n°335
Najgore je sto bismo i tako bili jedna potpuno prosecna evropska zemlja po broju umrlih, ali ne... bitno je da to bude "najbolje u evropi". Dobro je da nam veruju da smo vakcinisali kolilo kazemo da jesmo, ja nam ne bih verovao nista vise da sam na mestu...bilo koga.
- Guest
- Post n°336
sve zavisi od kriterijuma
na kraju krajeva, potpuno je nebitno koliko imamo mrtvih od korone
na kraju krajeva, potpuno je nebitno koliko imamo mrtvih od korone
- Post n°337
pa dosta je bitno da se ima poverenja u javnu upravu u ovoj stvari. To utice na to da ljudi ne veruju ni vakcinama ni nicemu generalno. Veliiki problem prave s tim laganjem, a bez razloga.
_____
????
- Guest
- Post n°338
zašto misliš da lažu?
kada su munuli zarez kod aflatoksina, nisu lagali, samo su promenili kriterijum
tako rade i sada, nema tu laži koliko izgleda na prvi pogled
a oko poverenja u javnu upravu u srbiji, ne bih
kada su munuli zarez kod aflatoksina, nisu lagali, samo su promenili kriterijum
tako rade i sada, nema tu laži koliko izgleda na prvi pogled
a oko poverenja u javnu upravu u srbiji, ne bih
- Post n°339
Ne, pa nema tu lazi direktne, samo obraz djon. Kapiram da je - pisi mu srce, pisi joj bubrege, ovaj nikad nije imao pozitivan test, za onoga "nepoznat uzrok" itd, itsl.
- Post n°340
pa mislim da lazu, posto ako je covek ziveo sa dijabetesom godinama, kao sto mnogi zive, samo slusao savete doktora i onda dobio koronu i umro - umro je od korone. Kad kazu da je umro SA KORONOM za mene je to isto kao da lazu.
Vrlo sam zabrinut, pocelo je entuzijasticno jer su skoro svi iz mog okruzenja vakcinalisali i tako dalje, ali nije to slika nicega. U osnovi vrlo malo je prijavljeno, vrlo malo je vakcinisano da bi imalo uticaj na kolektivni imunitet. A rezim se ponasa kao da je problem skoro gotov.
Nije, bice veliki problem sad u martu odmah, cim bude lepse vreme, zivlje sve. A tome doprinosi i to sto umanjuju broj mrtvih.
Vrlo sam zabrinut, pocelo je entuzijasticno jer su skoro svi iz mog okruzenja vakcinalisali i tako dalje, ali nije to slika nicega. U osnovi vrlo malo je prijavljeno, vrlo malo je vakcinisano da bi imalo uticaj na kolektivni imunitet. A rezim se ponasa kao da je problem skoro gotov.
Nije, bice veliki problem sad u martu odmah, cim bude lepse vreme, zivlje sve. A tome doprinosi i to sto umanjuju broj mrtvih.
_____
????
- Post n°341
http://www.nspm.rs/hronika/nemacki-naucnik-roland-vizendanger-imam-dokaze-da-koronavirus-nije-presao-sa-zivotinja-na-ljude-vec-da-je-nastao-u-laboratoriji-korona-je-dosla-iz-laboratorije-u-vuhanu.html
Cvrc!
Cvrc!
_____
Sve čega ima na filmu, rekao sam, ima i na Zlatiboru.
~~~~~
Ne dajte da vas prevare! Sačuvajte svoje pojene!
- Post n°342
"the rest of us are hired to get the job done and not make predictions... we are not trying to give a false sense of security and a false sense of precision where none exist" #postlive
— Washington Post Live (@postlive) February 18, 2021
Ceo intervju:
- Guest
- Post n°343
smehotresno je da roland ima dokaze da se nada da će njegova teza biti potvrđena
- Post n°345
Летећи Полип wrote:nemacki-naucnik-roland-vizendanger
Naučnik, as in fizičar.
https://en.wikipedia.org/wiki/Roland_Wiesendanger
- Post n°347
Pre nego što mi možda odgovori Ana Banko, da li ovde neko zna nešto o sledećem: da li postoji realna mogućnost lažno pozitivnih PCR testova ako se rade nekoliko dana posle druge doze vakcine?
_____
#FreeFacu
Дакле, волео бих да се ЈСД Партизан угаси, али не и да сви (или било који) гробар умре.
- Post n°348
Malo nas je, al` smo govna... pic.twitter.com/zd0jzR9OXr
— Saša Stojadinović (@a_stojadinovic) February 19, 2021
- Post n°349
Marius Lăcătuș wrote:Pre nego što mi možda odgovori Ana Banko, da li ovde neko zna nešto o sledećem: da li postoji realna mogućnost lažno pozitivnih PCR testova ako se rade nekoliko dana posle druge doze vakcine?
Ana Banko rekla nema šanse od vakcine. Ako nekome zatreba...
_____
#FreeFacu