Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

VAKCINA

паће

VAKCINA - Page 6 Empty Re: VAKCINA

Post by паће Sat Jan 30, 2021 3:27 pm

Kirko Skaddeng wrote:Inače Nenad Popović je ponovo rekao - dva miliona doza vakcine tokom februara i marta. Moguće je da je nelegitimno izabrani predsednik zaista mislio na milion punih vakcina.  Mada mnogo šuma i nejasnoća ima u tim izjavama.

То као ови кад кажу петсто трупа па не знаш да ли је то петсто јединица или петсто војника. Све на фору мог оца, коме су се ваљда свиђали такви задаци у средњој школи, па ама никад није износио две суседне бројке у истим мерама. Овај има три јутра земље, а онај има четр ипо ланца. А?

- колико?
    - шеснаест
    - чега шеснаест?
    - а чега колико?

_____
       electric pencil sharpener is useless, electric pencils don't need to be sharpened at all
       И кажем себи у сну, еј бре коњу па ти ни немаш озвучење, имаш оне две кутијице око монитора, видећеш кад се пробудиш...
    disident

Post by disident Sat Jan 30, 2021 3:30 pm

Ne svidja mi se ni ova neodređenost oko proizvodjača niti rok isporuke koji je daleko.

_____
    Što se ostaloga tiče, smatram da Zapad treba razoriti
    Jedini proleter Burundija
    Pristalica krvne osvete
    Nektivni Ugnelj

Post by Nektivni Ugnelj Sat Jan 30, 2021 4:28 pm

Ono sto je njima bitno je da se u nekom momentu stvorio hajp da je Srbija ovo ili ono. Sad na tome surfovanje mesec dana dok se u medijima raspravlja kako se prijaviti za 10030 evra.
    kapetanm

Post by kapetanm Sat Jan 30, 2021 4:30 pm

Kad god dosla dobro dosla. Trebace i na jesen/zimu samo nek ugovaraju
    disident

Post by disident Sat Jan 30, 2021 4:33 pm

kapetanm wrote:Kad god dosla dobro dosla. Trebace i na jesen/zimu samo nek ugovaraju
    Taj razmak moze da znaci nekoliko hiljada mrtvih. Mora da se zavrsi zapoceta vakcinacija, ne moze da se ceka jesan/zima.

_____
    Pristalica krvne osvete
    паће

Post by паће Sat Jan 30, 2021 4:35 pm

Која вакцина се носи за пролеће?

_____
       electric pencil sharpener is useless, electric pencils don't need to be sharpened at all
       И кажем себи у сну, еј бре коњу па ти ни немаш озвучење, имаш оне две кутијице око монитора, видећеш кад се пробудиш...
    plachkica

Post by plachkica Sat Jan 30, 2021 4:52 pm

disi, jel to naim leo?
    disident

Post by disident Sat Jan 30, 2021 4:54 pm

plachkica wrote:disi, jel to naim leo?
    Jeste

_____
    Pristalica krvne osvete
    Anonymous
    Guest

Post by Guest Sat Jan 30, 2021 5:10 pm

VAKCINA - Page 6 Es_fND7XcAMZHa8?format=jpg&name=900x900
    Anonymous
    Guest

Post by Guest Sat Jan 30, 2021 5:15 pm

SKOJ: Ulica u Beogradu da dobije naziv po Si Đinpingu
    https://rs.n1info.com/vesti/skoj-ulica-u-beogradu-da-dobije-naziv-po-si-djinpingu/
    VAKCINA - Page 6 Es_Jf_QXIAM8rid?format=jpg&name=small
    bela maca

Post by bela maca Sat Jan 30, 2021 5:20 pm

VAKCINA - Page 6 3274312807

_____
    most of us probably not getting better
    but not getting better together
    Anonymous
    Guest

Post by Guest Sat Jan 30, 2021 5:21 pm

Lizači čizama.
    disident

Post by disident Sat Jan 30, 2021 5:25 pm

Freak show  VAKCINA - Page 6 3579118792

_____
    Pristalica krvne osvete
    Anonymous
    Guest

Post by Guest Sat Jan 30, 2021 5:38 pm

Što se mene tiče neka preimenuju...hm, evo, recimo, Leskovac, neće da se ljute Leskovčani valjda, u Siđinpinovo, ako pljusne još koji milion doza u kratkom roku. Al fascinira me potreba da ližeš đon snažnom muškarcu i što sam matoriji to mi je zapravo sve zanimljivije. I sve češće u svom okruženju primećujem direktnu, neporecivu korelaciju između tog ponašanja i rasta pored otuđenog, nezainteresovanog, agresivnog oca.

(Potpuno je nebitno, ali ovo baš dolazi do izražaja u onome što sada intimno vodim kao "drugi pubertet", jer me pojam krize srednjih godina više ne zadovoljava. Drugi pubertet je prolazak kroz krizu telesnog integriteta i bilansnu krizu, koji izaziva refleksni povratak na obrasce ponašanja iz prvog puberteta. Zapravo sam shvatio da je muškarac u izvesnom smislu emotivno najzdraviji, najspremniji da prihvata druge ljude, najstabilniji, na samom kraju adolescencije, oko 25 godina, kada je akademski uglavnom uradio ono što je morao ili želeo, kada je osetio prve pare u životu i malo se emancipovao od roditelja, kada mu je telo na vrhuncu. Kad počnemo da propadamo, mi se često i prozlimo i postajemo loše karikature svojih očeva, a oni loše karikature svojih, i sve tako, ad nauseam, kroz neprekinuti lanac opadanja vrline, mudrosti i znanja koji je kulminirao u ovom našem, poslednjem razdoblju poznatom kao Kali Juga. )

Last edited by Kirko Skaddeng on Sat Jan 30, 2021 5:38 pm; edited 1 time in total
    Nektivni Ugnelj

Post by Nektivni Ugnelj Sat Jan 30, 2021 5:38 pm

Ulica si Đinpinga
    Erős Pista

Post by Erős Pista Sat Jan 30, 2021 5:42 pm

Kirko Skaddeng wrote:Što se mene tiče neka preimenuju...hm, evo, recimo, Leskovac, neće da se ljute Leskovčani valjda, u Siđinpinovo, ako pljusne još koji milion doza u kratkom roku. Al fascinira me potreba da ližeš đon snažnom muškarcu i što sam matoriji to mi je zapravo sve zanimljivije. I sve češće u svom okruženju primećujem direktnu, neporecivu korelaciju između tog ponašanja i rasta pored otuđenog, nezainteresovanog, agresivnog oca.

(Potpuno je nebitno, ali ovo baš dolazi do izražaja u onome što sada intimno vodim kao "drugi pubertet", jer me pojam krize srednjih godina više ne zadovoljava. Drugi pubertet je prolazak kroz krizu telesnog integriteta i bilansnu krizu, koji izaziva refleksni povratak na obrasce ponašanja iz prvog puberteta. Zapravo sam shvatio da je muškarac u izvesnom smislu emotivno najzdraviji, najspremniji da prihvata druge ljude, najstabilniji, na samom kraju adolescencije, oko 25 godina, kada je akademski uglavnom uradio ono što je morao ili želeo, kada je osetio prve pare u životu i malo se emancipovao od roditelja, kada mu je telo na vrhuncu. Kad počnemo da propadamo, mi se često i prozlimo i postajemo loše karikature svojih očeva, a oni loše karikature svojih, i sve tako, ad nauseam, kroz neprekinuti lanac opadanja vrline, mudrosti i znanja koji je kulminirao u ovom našem, poslednjem razdoblju poznatom kao Kali Juga. )

+1000

_____
    "Oni kroz mene gledaju u vas! Oni kroz njega gledaju u vas! Oni kroz vas gledaju u mene... i u sve nas."

Dragoslav Bokan, Novi putevi oftalmologije
    rumbeando

Post by rumbeando Sat Jan 30, 2021 5:46 pm

VAKCINA - Page 6 Es6d0WpW8AAbIEO?format=jpg&name=large
    https://twitter.com/nytimes/status/1355194169241829378

VAKCINA - Page 6 Es6ddQTXIAQC93J?format=png&name=large
    https://twitter.com/nytimes/status/1355193734669991938
    Anonymous
    Guest

Post by Guest Sat Jan 30, 2021 5:50 pm

I was today's years old  kada sam saznao da je Sinopharm vakcina razvijena u Vuhanu. Pa to je potpuno fascinantno. Od "Vidiš li ti to, u Vuhanu ponovo izbio SARS, jadni ljudi, sad će sigurno biti par nedelja u karantinu, nego šta ćemo da ručamo" za trinaest meseci do toga da komadiće tog virusa, specijalno adaptirane u tom istom Vuhanu, nosim u svom telu, namerno ubrizgane.

паће

Post by паће Sat Jan 30, 2021 6:05 pm

Kirko Skaddeng wrote:Lizači čizama.

Тако се сад пева "данке Дојчланд".

_____
    disident

Post by disident Sat Jan 30, 2021 6:19 pm

buffalo bill wrote:VAKCINA - Page 6 Es_fND7XcAMZHa8?format=jpg&name=900x900
    VAKCINA - Page 6 Es_snl10

_____
    Pristalica krvne osvete
    Nektivni Ugnelj

Post by Nektivni Ugnelj Sat Jan 30, 2021 6:32 pm

Greska, ocigledno
    lalinea

Post by lalinea Sat Jan 30, 2021 9:13 pm

Kirko Skaddeng wrote:I was today's years old  kada sam saznao da je Sinopharm vakcina razvijena u Vuhanu. Pa to je potpuno fascinantno. Od "Vidiš li ti to, u Vuhanu ponovo izbio SARS, jadni ljudi, sad će sigurno biti par nedelja u karantinu, nego šta ćemo da ručamo" za trinaest meseci do toga da komadiće tog virusa, specijalno adaptirane u tom istom Vuhanu, nosim u svom telu, namerno ubrizgane.

Ja cesto pomislim kako puno ljudi nije ni svesno da je ovo sto je uradjeno s vakcinama za godinu dana ravno sletanju na Mesec. A i vrlo ohrabruje kao pokazna vezba za kad dodje nesto gore, sto ce kositi mnogo vise, ne stedeci decu i mlade kao ovo. A doci ce.

Da prijavim da je keva uredno primila drugu dozu fajzera, malo T sledeceg dana ali drugog vec nista.

_____
    you cannot simply trust a language model when it tells you how it feels
    Anonymous
    Guest

Post by Guest Sat Jan 30, 2021 9:14 pm

lalinea wrote:
    Kirko Skaddeng wrote:I was today's years old  kada sam saznao da je Sinopharm vakcina razvijena u Vuhanu. Pa to je potpuno fascinantno. Od "Vidiš li ti to, u Vuhanu ponovo izbio SARS, jadni ljudi, sad će sigurno biti par nedelja u karantinu, nego šta ćemo da ručamo" za trinaest meseci do toga da komadiće tog virusa, specijalno adaptirane u tom istom Vuhanu, nosim u svom telu, namerno ubrizgane.

Ja cesto pomislim kako puno ljudi nije ni svesno da je ovo sto je uradjeno s vakcinama za godinu dana ravno sletanju na Mesec. 
    Bukvalno ovo sam pisao par puta ovde i jedno sto puta rekao u RL-u. Projekti Menhetn i Apolo su mi jedina prava poređenja.
    Sotir

Post by Sotir Sat Jan 30, 2021 9:29 pm

Претерује, морам да уложим примедбу.

Овде је скоро десет пројеката вакцина завршено за годину дана. И још пуно више пред крајем. То је девалвирало појединачни успех
    Пројекти Менхетн и Аполо које спомињете, су били далеко скупљи и тежи. Само највеће земље су то могле да прогурају.

А да је велики скок, јесте. Урадили су вакцине скоро први пут на мРНК, аденовирусу, нано честицама (како већ ради новавакс) итд.
    Anonymous
    Guest

Post by Guest Sat Jan 30, 2021 9:31 pm

Ne da ga nije devalviralo, nego je demonstriralo da cela planeta nešto može da uradi zajedno. Sve je to plod kolektivnog napora i neprestanog deljenja informacija. 
    mRNA radi na lipidnim nanočesticama

Post by Sponsored content

Similar topics

-

Current date/time is Sat Nov 16, 2024 7:25 pm