Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Crna Gora

ficfiric

Crna Gora - Page 37 Empty Re: Crna Gora

Post by ficfiric Tue Sep 07, 2021 12:10 pm

Sto trovacnica? Najbolji nas info kanal. Oni su mi default kanal - jedino oni ne siluju sa Vucicem

_____

Uprava napolje!

Erős Pista

Post by Erős Pista Tue Sep 07, 2021 12:13 pm

I ja sam čuo da je Al Džazira generalno najbolji info kanal. Ne gledam, pa ne mogu da ocenim.

_____
    "Oni kroz mene gledaju u vas! Oni kroz njega gledaju u vas! Oni kroz vas gledaju u mene... i u sve nas."

Dragoslav Bokan, Novi putevi oftalmologije
    rumbeando

Post by rumbeando Tue Sep 07, 2021 12:18 pm

Bio je i novi apel, bivši ministri iz regiona - Lagumdžija, Pusićka i Korać između ostalih. Kažu da nije u pitanju religijsko pitanje, nego - ni manje ni više - pitanje ukidanja Crne Gore. Crna Gora - Page 37 1336943286

Bivši ministri i poslanicu su poručili kako se na prvu čini da su događaji oko smjene novog poglavara Srpske pravoslavne crkve u Crnoj Gori povezani s vjerskim pitanjem, ali da “oni zapravo nemaju nikakve veze s religijom, pa čak ni sa politikom ili ideologijom”.

“Oni su još jedna manifestacija sukoba između snaga koje smatraju da Crna Gora ne bi trebala postojati kao posebna država, i onih koji vjeruju da Crna Gora treba ostati nezavisna, sa svim atributima državnosti."

Last edited by rumbeando on Tue Sep 07, 2021 12:27 pm; edited 2 times in total
    rumbeando

Post by rumbeando Tue Sep 07, 2021 12:20 pm

ficfiric wrote:Sto trovacnica? Najbolji nas info kanal. Oni su mi default kanal - jedino oni ne siluju sa Vucicem

Vrlo huškački su izveštavali ovih dana.

Dovoljno je i sajt da otvoriš i pročitaš kakva su smatranja objavili povodom događaja u CG. I u programu su im kao komentatori gotovo isključivo zastupljeni oni koji drže Milovu stranu, osim što prenesu šta kažu zvaničnici.

Last edited by rumbeando on Tue Sep 07, 2021 12:22 pm; edited 1 time in total
    rumbeando

Post by rumbeando Tue Sep 07, 2021 12:21 pm

Erős Pista wrote:I ja sam čuo da je Al Džazira generalno najbolji info kanal. Ne gledam, pa ne mogu da ocenim.

Imaš YT strim sa vraćanjem od 12 sati, pogledaj neki dnevnik:

Erős Pista

Post by Erős Pista Tue Sep 07, 2021 12:22 pm

Ne, ma verujem. Svako ima svoju slepu mrlju. Ja sam čuo da su za unutrašnju politiku najbolji, odnosno najobjektivniji (tj bolji i objektivniji od N1).

_____
    "Oni kroz mene gledaju u vas! Oni kroz njega gledaju u vas! Oni kroz vas gledaju u mene... i u sve nas."

Notxor

Post by Notxor Tue Sep 07, 2021 12:28 pm

Zanimljivo. Autor je uspeo da napiše tekst, a da nigde imenom ne pomene Srbe u Crnoj Gori, ako se ne računa "velikosrbi".
    Takođe je zanimljivo variranje između prideva srpski i srbijanski, npr. 1918. je početak srpske okupacije, a ne srbijanske.
    Nisam čitao tekst zbog da Gjenero jede govna.

_____
      Sweet and Tender Hooligan  
    ficfiric

Post by ficfiric Tue Sep 07, 2021 12:29 pm

Nisam gledao tv ovih dana ali moguce je da blago drze Milovu stranu. Generalno, i kada drze neku stranu na nekoj temi, ne prelaze granicu - kamo srece da su sve televizije takve.

Bolji su od N1. Dnevnik je jugoslovenski - radi se iz nekog od tri studija i imaju isti program za sve drzave, ne prave posebne vesti za hr, sr, ba kao N1.

_____

Uprava napolje!

rumbeando

Post by rumbeando Tue Sep 07, 2021 12:32 pm

ficfiric wrote:Nisam gledao tv ovih dana ali moguce je da blago drze Milovu stranu.

I u TV programu je bilo otprilike "blago" kao ovde gde su objavili Đenera koji kaže da je Krivokapić kvisling.
    ficfiric

Post by ficfiric Tue Sep 07, 2021 12:38 pm

Aj bacicu pogled na emisiju o desavanjima u cg

_____

Uprava napolje!

Erős Pista

Post by Erős Pista Tue Sep 07, 2021 3:13 pm

https://rs.n1info.com/region/viola-fon-kramon-djukanovic-i-vucic-pokusavaju-da-destabilizuju-crnu-goru/

_____

Post by MNE Tue Sep 07, 2021 3:20 pm

Viola je skapirala situaciju, još samo da prestane da im daje podršku.
    Notxor

Post by Notxor Tue Sep 07, 2021 5:31 pm

Hej, nema te
    Svu noć plakala
    Tebe čekala sam
    Srce je moje Violina
    Što je diraš kad ne znaš da sviraš
    Nemoj da kvariš najlepše zvuke
    Mesto pesme začućeš jauke

_____
    Janko Suvar

Post by Janko Suvar Tue Sep 07, 2021 6:06 pm

Crna Gora - Page 37 241451639_1788799427993995_4498324592981529386_n.jpg?_nc_cat=109&ccb=1-5&_nc_sid=8bfeb9&_nc_ohc=E3ru_TFW6ccAX_ZLQeY&_nc_ht=scontent.frix7-1

_____
    ????
    Nektivni Ugnelj

Post by Nektivni Ugnelj Tue Sep 07, 2021 7:23 pm

Erős Pista wrote:https://rs.n1info.com/region/viola-fon-kramon-djukanovic-i-vucic-pokusavaju-da-destabilizuju-crnu-goru/

Ubi Mila
    Erős Pista

Post by Erős Pista Tue Sep 07, 2021 7:30 pm

Na mestu.

_____

Notxor

Post by Notxor Tue Sep 07, 2021 7:31 pm

Mislili ste da je na Cetinju sad sve ok? Hehe...

Sjednica Skupštine Prijestonice Cetinje biće održana u utorak, 14. septembra, a na dnevnom redu će se naći i građanska inicijativa za vraćanje Cetinjskog manastira Crnogorskoj pravoslavnoj crkvi.

_____
    Del Cap

Post by Del Cap Tue Sep 07, 2021 7:53 pm

https://www.danas.rs/drustvo/inicijativa-gradjana-za-vracanje-cetinjskog-manastira-crnogorskoj-pravoslavnoj-crkvi/
    Nektivni Ugnelj

Post by Nektivni Ugnelj Tue Sep 07, 2021 8:04 pm

Realno, mogu i da opozovu Bajdena
    Del Cap

Post by Del Cap Tue Sep 07, 2021 8:09 pm

Građanska inicijativa SO Prijepolje da se teritorija Crne Gore vrati dinastiji Karađorđevića.
    rumbeando

Post by rumbeando Tue Sep 07, 2021 8:43 pm

Poslanica DPS-a tvrdi da je privedena na granici sa Srbijom zbog bromazepama

Poslanica Demokratske partije socijalista (DPS) Dragica Sekulic izjavila je da je privedena sinoć na graničnom prelazu Špiljani i protiv nje je podneta krivična prijava jer je srpska policija u njenom prtljagu pronašla šest tableta bromazepama.

U izjavi za portal Pobjeda, Sekulić je rekla da je u pitanju nastavak progona od strane srpskih organa i da već drugi put  doživljava neprijatnost pri prelasku granice sa Srbijom.

“Krenula sam za Knjaževac zbog smrtnog slučaja u porodici. Preminula mi je baba i, pošto sam nedavno prelazila srpsku granicu i bila predmet pretresa i zadržavanja, očekivala sam isti tretman i ovoga puta, ali mi je bio važniji razlog zbog kojeg idem u Srbiju od toga da li će me neko pretresati ili ne. Prilikom ciljanog pretresa u neseseru, u kojem mi inače stoje tablete sa kojim sam celi svet obišla i nisam imala problema, pronašli su mi šest tableta bromazepama od tri miligrama. Tu mi je bila i pumpica za astmu i svi ostali lekovi koje neko koristi u redovnom životu. I zbog toga su me priveli“, rekla je Sekulić.

Na granici je zadržana dva sata, u policiji je provela tri, a nakon toga je podneta krivična prijava protiv nje zbog posedovanja ili prenos psihoaktivnih supstanci. Iz istog razloga, krivična prijava je podneta i protiv njenog supruga.

Kako je rekla Sekulić, nije sigurna ni kako su kvalifikovali krivično delo koje je navodno počinila jer joj nisu dali nikakav papir, sem potvrdu o oduzetim lekovima.

“Nisam ni znala da li imam te lekove u neseseru ili ne. Pravo da kažem, da su me pitali da li ih imam ne bih bila sigurna šta da odgovorim. Informisala sam se na sajtu Uprave carina Srbije i videla da je dozvoljeno unijeti do 30 tableta čak bez izveštaja ljekara, a veću količinu sa izvještajem. Ovo je zona sumraka! Moj suprug je u neseseru takođe imao tablete i protiv njega je podneta krivična prijava. Ponudila sam im da pozovu mog pulmologa i pokazala im njihov zakon, ali sve je bilo uzalud“ dodala je Sekulić.

Ona je kontaktirala advokata i, po povratku u Crnu Goru, baviće se ovim slučajem.

„Sutra se vraćam u Crnu Goru i očekujem sličan tretman u povratku. Poslužiću kao dobar primer svim Crnogorcima koji putuju u Srbiju da vode računa što imaju u neseseru i možda da vode izabranog lekara sa sobom da potvrdi da su im ti lekovi potrebni“ zaključila je Sekulić.
    https://www.danas.rs/drustvo/poslanica-dps-a-tvrdi-da-je-privedena-na-granici-sa-srbijom-zbog-bromazepama/
    Notxor

Post by Notxor Tue Sep 07, 2021 11:26 pm

Mislim da gospođa laže jer je 30 tableta dozvoljeno za obične lekove, a ne za kontrolisane lekove.
    Dakle, žena je bez recepta sa kutijom benzosa ušla u Srbiju sa namerom da tu ostane par dana. Hit.
    Inače, u CG je nemoguće bez recepta kupiti lekove, za npr. pritisak u tzv. državnoj apoteci.
    I u privatnoj traže zdravstvenu knjižicu, ali prodaju i bez nje.

_____
    plachkica

Post by plachkica Tue Sep 07, 2021 11:28 pm

još jedan apel

https://www.autonomija.info/otvoreno-pismo-krivokapicu-i-abazovicu-podnesite-ostavke-zbog-zlodjela-koja-ste-pocinili.html

(malo veći broj potpisnika)
    Erős Pista

Post by Erős Pista Tue Sep 07, 2021 11:46 pm

plachkica wrote:još jedan apel

https://www.autonomija.info/otvoreno-pismo-krivokapicu-i-abazovicu-podnesite-ostavke-zbog-zlodjela-koja-ste-pocinili.html

(malo veći broj potpisnika)

Crna Gora - Page 37 194010

_____

Del Cap

Post by Del Cap Tue Sep 07, 2021 11:48 pm

otpadnika crnogorskog Joanikija

Nacoški catch-phrase.

Post by Sponsored content

Similar topics

-

Current date/time is Fri Nov 15, 2024 2:26 am