Crna Gora
- Post n°76
Re: Crna Gora
_____
Što se ostaloga tiče, smatram da Zapad treba razoriti
Jedini proleter Burundija
Pristalica krvne osvete
- Post n°77
Pfffff, ne odgovara vam ni kad branim Tekovine od najezde srpske hegemonije! pic.twitter.com/mNdE1wIoM2
— Bojan Baća (@BojanBaca) December 30, 2020
- Post n°79
- Guest
- Post n°81
Mór Thököly wrote:Ne, to je strasno. Sta god ko mislio o njoj, da spadne na branioca 1 Mila je prejadno.
slava i hvala
Poslanice opozicije u crnogorskom parlamentu: Hvala Latinki Perović za podršku suverenoj, antifašističkoj i građanskoj Crnoj Gori! #DPS #PolitikaCG #CrnaGora https://t.co/B9im5dwEoY
— DPS - Crne Gore (@DPSCrneGore) December 31, 2020
- Guest
- Post n°82
Nacionalna penzija i besplatni letovi, ništa mi više u životu ne treba. pic.twitter.com/jZGnOQyoKh
— Bojana Jokić (@Bojana_Jok) January 2, 2021
Stvarno vas molim da to više ne zovete penzija. Penzija se zaradi i dočeka. On je ovo dobio rješenjem DPS Vlade. Penzija je za starost. Ovo je naknada. U njegovom slučaju, jasno za šta. I da, penzija je stečeno pravo koje se ne može oduzeti. Za ovu naknadu se nadam da nije tako.
— Čiča Miša (@CicaMisa) January 2, 2021
Ne, u Rješenju se zove doživotna mjesečna naknada. Stavi u Google Andrej Nikolaidis istaknuti kulturni stvaralac 2016 i naći ćeš i Rješenje.
— Čiča Miša (@CicaMisa) January 2, 2021
- Post n°83
Sad me zanima da li će pička još jednom da odbije da potpiše i tako "abdicira" ili će da parafira jer "sad je sve po zakonu".
_____
- Guest
- Post n°84
to je stara vijest
- Post n°85
_____
- Post n°86
Notxor wrote:To se u skupštini lako ukine ili oporezuje stopom 90%
jel si siguran?
_____
#FreeFacu
Дакле, волео бих да се ЈСД Партизан угаси, али не и да сви (или било који) гробар умре.
- Post n°87
Nikolaidis nije te pare ukrao nego su njegova "primanja" regulisana zakonom.
Skupština donosi zakone pa ako ne može da mu ukine isplate (kao neku vrstu stečenih prava?) može da ih oporezuje.
Jednokratnim porezom bi mogli da reše problem otpremnina po državnim firmama koje se mere desetinama hiljada evra - Plantaže mi prve padaju na pamet.
_____
- Post n°88
probaće da odloži ovo dok demokrate u US ne preuzmu administraciju...a onda će biti veselo, republikanci su pustili Njemce da se igraju ovuda a sa demokratama vjerovatno neće biti takoNotxor wrote:Još i Milo vratio zakone na novo glasanje.
Sad me zanima da li će pička još jednom da odbije da potpiše i tako "abdicira" ili će da parafira jer "sad je sve po zakonu".
- Post n°89
MNE wrote:probaće da odloži ovo dok demokrate u US ne preuzmu administraciju...a onda će biti veselo, republikanci su pustili Njemce da se igraju ovuda a sa demokratama vjerovatno neće biti takoNotxor wrote:Još i Milo vratio zakone na novo glasanje.
bas ce mu to pomoci.
jos jedna od bajki dps mafijaske bande.
desice se nista u vezi ovog. evo kazu organizovace se prvom prilikom ponovno dizanje ruku bez rasprave.
ova njegova psina je samo povecala odijum medju vecinom u mne. samo ovi dps uhljebi prskaju od srece.
prosle srede su u mupu morali da vracaju kljuceve " sluzbenih" automobila. to je bio plac kod mojih komsinica. a ja budala pomisliio to njihova kola.
- Post n°90
- Post n°91
_____
#FreeFacu
Дакле, волео бих да се ЈСД Партизан угаси, али не и да сви (или било који) гробар умре.
- Guest
- Post n°92
Postupak za utvrđivanje da li je predsjednik Crne Gore povrijedio Ustav može pokrenuti Skupština, na predlog najmanje 25 poslanika.
Predlog za pokretanje postupka Skupština dostavlja predsjedniku Crne Gore na izjašnjenje.
Odluku o postojanju ili nepostojanju povrede Ustava donosi Ustavni sud i bez odlaganja je objavljuje i dostavlja Skupštini i predsjedniku Crne Gore.
Predsjednika Crne Gore Skupština može razriješiti kada Ustavni sud utvrdi da je povrijedio Ustav.
- Guest
- Post n°93
Zdravko Krivokapić
@profKrivokapic
·
4h
Odluka predsjednika Crne Gore Mila Đukanovića, da vrati nekoliko zakona koji su usvojeni na sjednici Skupštine 29. decembra 2020, na ponovno odlučivanje, najbolje pokazuje kako proces kohabitacije funkcioniše u praksi. 1/3
Đukanović ne dozvoljava mirnu tranziciju vlasti u CG i nastavlja u višegodišnjem maniru da CG tretira kao svoj feud.
Osim što krsi Ustav, zakone ove zemlje, Đukanović se igra građanima, njihovom imovinom i pravima koja proističu iz Ustava. 2/3
Udarom na bankarski sektor i male privrednike predsjednik CG nam poručuje da ga nije briga za državu ukoliko neće biti njen vlasnik. 3/3
Milo Đukanović
@predsjednik_cg
Populistička, politikantska reakcija Zdravka Krivokapića je ispod svakog nivoa. Ali, njegov problem. Nijesu valjda on i lideri većine koji su se horski oglasili očekivali da ću biti saučesnik u njihovom protivpravnom postupanju, i daljem podrivanju sistema i državnih institucija.
Moraju se naučiti da Skupština ne može donositi odluke bez kvoruma, i da se mimo zakonske procedure ne može potvrditi mandat novom poslaniku bez prethodno pozitivnog mišljenja DIK.
O radničkim pravima i drugim posljedicama po bankarski i ekonomski sistem morali su brinuti kad su bespravno donosili odluke. Ne može ih amnestirati od odgovornosti demagoški pokušaj da za to okrive mene.
Nijesu oni pozvani da sude da li sam prekršio Ustav. To neka izvole provjeriti pred nadležnom institucijom - Ustavnim sudom.
No, za njih je izgleda i skupštinski poslovnik nedokučivo štivo.
Zato, dobronamjerni savjet: ne sudite o tome što ne znate. I ne branite vi CG od mene.
Na kraju, da biste dobili očekivano uvažavanje, i normalnu kohabitaciju, poštujte ustavne nadležnosti i potrudite se da malo vaspitanije komunicirate.
- Post n°94
- Post n°95
Milo je mafija, a sa mafijom se ne može u rukavicama.
_____
- Post n°96
- Post n°97
_____
#FreeFacu
- Post n°98
- Post n°99
Kod njih mora da potpiše, a kod nas ako nece i drugi put, potpisuje predsednik skupštine i onda se objavljuje.
Nije jos ustavna kriza, al moze da bude.
_____
????
- Post n°100
tqj novak adzic je sa cetinja pa su mu pretili preko drustvenih mreza.Mór Thököly wrote:Ne znam, moram da kazem da mi nije bas do kraja jasna ta prica sa menjanjem poslanika bas u tom trenutku... Ne insinuiram nista, ali deluje, u najboljem slucaju, kao totalna glupost.
zato je on promenjen umesto da su privodili taj pandurski olos i procesuirali ih.