Crna Gora
- Post n°53
Re: Crna Gora
...jer je Srpski Telegraf novina, a ne štampana stvar?
_____
Sweet and Tender Hooligan
- Post n°54
Izborna komisija napravila državni udar tako što je odbila da verifikuje mandant, pošto je jedan poslanik podneo ostavku, i na taj način uvela Crnu Goru u parlamentarnu krizu.
O tome sad treba da se izjasni Ustavni sud.
Znači, jebeš izbore, jebeš većinu kad o prostoj zameni poslanika odlučuje izborna komisija 4 meseca posle izbora.
O tome sad treba da se izjasni Ustavni sud.
Znači, jebeš izbore, jebeš većinu kad o prostoj zameni poslanika odlučuje izborna komisija 4 meseca posle izbora.
_____
- Post n°55
Nema teorije da neko uzme poslanicko mesto Crno na bijelo. To jedino moze da bude neka dogovorena ujdurma (sto sumanjam, ali...), a da ovako, i to bas njima, uzmu mesto u parlamentu to teorije nema.
- Post n°56
Danas je trebalo da se donese promenjeni zakon za koji je Amfilohije bukvalno dao život i zbog koga je pola Crne Gore bilo na nogama godinu dana.
Ništa mi se ovo ne sviđa.
Ništa mi se ovo ne sviđa.
_____
- Post n°57
10 ljutih komita
Došlo u moj krevet
Jedan pao s kreveta
Ostalo ih devet
Devet ljutih komita
Još ne znaju ko sam
Jednog sam uspavao
Ostalo ih osam
Osam ljutih komita
Ja ih oštro gledam
Jedan pao u nesvest
Ostalo ih sedam
Sedam ljutih komita
Pobeglo na brest
Jedan pao na glavu
Ostalo ih šest
Šest ljutih komita
Zbrisalo u svet
Jedan se izgubio
Ostalo ih pet
Pet ljutih komita
Lete ko leptiri
Jedan pao u bunar
Ostalo ih četiri
Gle četiri komite
Bes u njima vri
Jedan puko od muke
Ostalo ih tri
Tri ljute komite
A protiv njih ja
Jednog sam zviznuo
Ostala su dva
Dva ljuta komita
A pogled im ledan
Jedan se okliznuo
Još ostao jedan
Jedan ljuti komita
Postao je medan
Prosto se istopio
Ostao nijedan
U svakom pogledu
Prošla me je strava
Sad je sve u redu
Montenegro spava
Došlo u moj krevet
Jedan pao s kreveta
Ostalo ih devet
Devet ljutih komita
Još ne znaju ko sam
Jednog sam uspavao
Ostalo ih osam
Osam ljutih komita
Ja ih oštro gledam
Jedan pao u nesvest
Ostalo ih sedam
Sedam ljutih komita
Pobeglo na brest
Jedan pao na glavu
Ostalo ih šest
Šest ljutih komita
Zbrisalo u svet
Jedan se izgubio
Ostalo ih pet
Pet ljutih komita
Lete ko leptiri
Jedan pao u bunar
Ostalo ih četiri
Gle četiri komite
Bes u njima vri
Jedan puko od muke
Ostalo ih tri
Tri ljute komite
A protiv njih ja
Jednog sam zviznuo
Ostala su dva
Dva ljuta komita
A pogled im ledan
Jedan se okliznuo
Još ostao jedan
Jedan ljuti komita
Postao je medan
Prosto se istopio
Ostao nijedan
U svakom pogledu
Prošla me je strava
Sad je sve u redu
Montenegro spava
_____
#FreeFacu
Дакле, волео бих да се ЈСД Партизан угаси, али не и да сви (или било који) гробар умре.
- Post n°58
Dobro to...za sta je Amfilohije "dao zivot"...
Nego, again, ako nije nekakva teska ujdurma (dakle dogovor delova vlasti i opozicije, a u sta ne zelim da verujem), to oduzimanje mandata CnB nema teorije da prodje.
Nego, again, ako nije nekakva teska ujdurma (dakle dogovor delova vlasti i opozicije, a u sta ne zelim da verujem), to oduzimanje mandata CnB nema teorije da prodje.
- Post n°59
ma kakav drzavni udar.
dps pravi gde god moze napetost i nada se nekom sukobu na ulici da bi tu nesto usicarili.
neka ih.
danas je bilo par hiljada nazovi demonstranata zbog donosenja promena zakona o verama.
buskaju milo i ekipa gde god mogu. ne ide im se u zatvor.
vlada ipak treba energicnije sa tim sljamom.
ne razumem kako jos nisu uspeli da promene ekipu sa rtcg.
sve se tesko poradja. opstrukcije su na svim nivoima. mehanizam traje 30 godina. nije lako krivokapicu i ekipi. ne pomazu ni ovi iz df-a.
dps pravi gde god moze napetost i nada se nekom sukobu na ulici da bi tu nesto usicarili.
neka ih.
danas je bilo par hiljada nazovi demonstranata zbog donosenja promena zakona o verama.
buskaju milo i ekipa gde god mogu. ne ide im se u zatvor.
vlada ipak treba energicnije sa tim sljamom.
ne razumem kako jos nisu uspeli da promene ekipu sa rtcg.
sve se tesko poradja. opstrukcije su na svim nivoima. mehanizam traje 30 godina. nije lako krivokapicu i ekipi. ne pomazu ni ovi iz df-a.
- Post n°60
nema ujdurme. ovom iz ure, filipu adzicu se preti i naravno jos uvek milovo tuzilastvo ne reaguje na ozbiljne pretnje.Mór Thököly wrote:Dobro to...za sta je Amfilohije "dao zivot"...
da bi ga na neki nacin spasili od nevolja ura mu je nasla namestenje u kabinetu abazovica a na njegovo mesto. su kao zamenu trebali da postave ovu novu poslanicu. ono sto je formalnost opstrukcijom predsednika dik-a, inace iz dps-a, stvar se produzava.
stvar je losa sto se budi dps sljam, sto misle da je ovo neka njihova pobeda, sto df ne pomaze..
mnoge poluge vlasti su jos u rukama djukanovica.
oni su od pokunjenih luzera iz septembra sad digli glave.
- Post n°61
Bili ste u pravu, a ja sam pogrešio.
Skupština se lepo nasmejala rešenju DIK i jednostavno konstatovala da je tu sad nova poslanica.
Izglasaće se zakon večereas.
Skupština se lepo nasmejala rešenju DIK i jednostavno konstatovala da je tu sad nova poslanica.
Izglasaće se zakon večereas.
_____
- Post n°62
izglasaće se ali će sad ovi da kukaju kako je to fašizam jer se ne poštuje zakon DIK itd. i onda ima još godinu dana da se drvi o tome dok nam ekonomija ide u qrac
- Post n°63
da.vec kukaju.MNE wrote:izglasaće se ali će sad ovi da kukaju kako je to fašizam jer se ne poštuje zakon DIK itd. i onda ima još godinu dana da se drvi o tome dok nam ekonomija ide u qrac
verovatno ce ovo stici do ustavnog suda i ko zna cega.
- Post n°64
Poslanici kluba Crno na bijelo predložili su da se u članu 19 poslije stava 1 dodaje i stav 2 koji glasi:
"Vjerska zajednica, odnosno dio vjerske zajednice čiji je vjerski centar u inostranstvu, koja nije upisana u Jedinstvenu evidenciju dužan je da djeluje u okviru jedinstvenog pravnog poretka Crne Gore".
"Vjerska zajednica, odnosno dio vjerske zajednice čiji je vjerski centar u inostranstvu, koja nije upisana u Jedinstvenu evidenciju dužan je da djeluje u okviru jedinstvenog pravnog poretka Crne Gore".
_____
????
- Post n°65
Jelusic i Knezevic se raspravljau oko neke budalastine sto je on reko, umesto da izglasaju lepo zakon, da me puste da napisem Nou Kantriju da se vrati, cekamo ga, pa da me puste da spavam.
Tesko je ovo velikosrpsko.
Tesko je ovo velikosrpsko.
_____
????
- Post n°66
meni je cg politička scena mnogo zabavnija od srpske
smijanje je bilo i antiratnim pokličima pic.twitter.com/EH2MTkDnU5
— Semra Mahmutović (@maj_britilta) December 28, 2020
- Post n°67
joj koliko je nadrealno ovo sa glasanjem iz izolacije, da nam je pre godinu dana neko pokazao ovaj snimak, kako mozes da vidis samo njeno lice na velikom monitoru i ona glasa javno i posebno o svakoj stvari, izgledalo bi skroz nenormalno, kao ko je ova osoba sto aminuje zakone
_____
????
- Post n°68
sad sam jako zadovoljan s ovim "aminuje zakone", slucajno je bilo
izglasali. sad mogu se jebu oko tuzilaca naredne pola godine.
izglasali. sad mogu se jebu oko tuzilaca naredne pola godine.
_____
????
- Post n°69
Ovde negde je bio post iz Danasa, da je Savic Markovic Stedimlija bio boljsevik i da jedini nacin da se zaustavi njegov boljsevizam je da se bombarduje Irak, al to mi je neki cenzor obrisao.
U svakom slucaju lol, dajte referendum pa da se razilazimo.
_____
????
- Guest
- Post n°70
“Dritane pederu”, “govnarijo srpska”, “majka ti je kurva”, “četnici”, “branićemo ovih dana Crnu Goru od dušmana”, “e viva”,... “crnogorski narod, crnogorska crkva, crnogorska država”, “posrbice”,...
— Bojana Jokić (@Bojana_Jok) December 30, 2020
Ovo su samo neke od parola koje skandiraju protestanti.
- Post n°71
organizovali joj paradu zaštitili je i sad im ovako vraća eee hrani pašče da te ujede
- Post n°72
Zemlja mogućnosti.
Nije mi jasno, ako je opoziciona poslanica Dragica Sekulić, inženjer energetike, u pokušaju da brani partijskog šefa Markovića, sposobna za ovakve pravničke vratolomije, zašto smo joj dok je bila ministarka plaćali pravnog savjetnika po 20.800€ mjesečno, odnosno 250€ na sat? pic.twitter.com/jXT5y1pRr7
— Mladen Bojanić (@MladenBojanic1) December 30, 2020
- Post n°74
https://www.vijesti.me/vijesti/ekonomija/499553/ma-za-14-godina-dao-100-hiljada-besplatnih-karata-ukupna-vrijednost-oko-15-miliona-eura