Crna Gora
- Post n°527
Re: Crna Gora
Sta rade ovom coveku, ovo je neverovatno.
http://www.nspm.rs/hronika/cerke-zdravka-krivokapica-jelena-i-milena-nakon-hajke-koja-je-pokrenuta-u-beogradskim-tabloidima-ne-osecamo-se-bezbedno-nasa-porodica-izlozena-nezapamcenom-medijskom-lincu.html
http://www.nspm.rs/hronika/cerke-zdravka-krivokapica-jelena-i-milena-nakon-hajke-koja-je-pokrenuta-u-beogradskim-tabloidima-ne-osecamo-se-bezbedno-nasa-porodica-izlozena-nezapamcenom-medijskom-lincu.html
_____
"Oni kroz mene gledaju u vas! Oni kroz njega gledaju u vas! Oni kroz vas gledaju u mene... i u sve nas."
Dragoslav Bokan, Novi putevi oftalmologije
- Post n°528
To je taj neonacistički satanistički kult Aleksandra Vučića
_____
Sweet and Tender Hooligan
- Post n°529
Nije neverovatno, zamerili su se mafiji
_____
★
Uprava napolje!
- Post n°530
Erős Pista wrote:Sta rade ovom coveku, ovo je neverovatno.
Stoka bezrepa
- Post n°532
stoka glibava!
ovi smradovi iz df-a cute kao kurve na ovo!
zavrsice kao snp. dobice par stancica u bgd za utehu.
ovi smradovi iz df-a cute kao kurve na ovo!
zavrsice kao snp. dobice par stancica u bgd za utehu.
- Post n°533
Били до салона ћерке Здравка Кривокапића.
— Архив Државне Безбедности (@Arhiv_DB) June 29, 2021
Решили да се почастимо једном масажом.
Избацили нас због наше тетоваже.
Вређа им национална осећања. pic.twitter.com/PF2hA9SwaS
- Post n°534
Koono bese iza ovog naloga? Djuka, tako neko?
_____
"Oni kroz mene gledaju u vas! Oni kroz njega gledaju u vas! Oni kroz vas gledaju u mene... i u sve nas."
- Post n°535
ne znam, ovo je jezivo. ko ima tviter nek prijavi nalog, ovo je crtanje mete
i jbt, niko od silnih zabrinutih za državnost crne gore koji kmeče od litije do juče da se oglasi
oni, pro forme da se primeti da primećuju i da to nije ok. ništa
i jbt, niko od silnih zabrinutih za državnost crne gore koji kmeče od litije do juče da se oglasi
- Post n°536
Analgarda
_____
Što se ostaloga tiče, smatram da Zapad treba razoriti
Jedini proleter Burundija
Pristalica krvne osvete
- Post n°537
Drze i onu fb stranicu dnevna doza okupacije sto su im gasili 27 puta
_____
Što se ostaloga tiče, smatram da Zapad treba razoriti
Jedini proleter Burundija
Pristalica krvne osvete
- Post n°538
Dok im ne budu sudili kao organizovanim kriminalnim grupama - mrka kapa.
_____
- Post n°539
Da, pa neoogresivo nju ejdz cetnicka i slicna zgadija.
Et plackica
Naravno, txt u Kuriru nema bas nikakvog smisla (sta je kompromitujuce u tome sto zene zive i rade u Bgd?), osim pretnje i crtanja mete.
Et plackica
Naravno, txt u Kuriru nema bas nikakvog smisla (sta je kompromitujuce u tome sto zene zive i rade u Bgd?), osim pretnje i crtanja mete.
_____
- Post n°540
plachkica wrote:ne znam, ovo je jezivo. ko ima tviter nek prijavi nalog, ovo je crtanje mete
Cekaj, pa naravno. Mislim...
- Post n°541
Pa to rade milogorci za Mila a Krivi još nema krivogorce.
- Post n°542
Đukanović: Na nekada reprezentativnoj Kraljičinoj plaži sada se prodaju pivo i ćevapi za euro
"Svi su došli sa svojim ćebadima i suncobranima i pokušavaju da otuđe zapravo nešto što nije njihovo“
Predsjednik Crne Gore Milo Đukanović kazao je da je nova vlast dovela do napuštanja strateških investitora i ukazao na uništavanje jedne od plaža koja je bila poznata u svijetu po svojoj reprezentativnosti - Kraljičine plaže u Budvi.
"Samo aposlutno neodgovorna vlast je mogla da učini to da postane jedan reprezentativni dio naše turističke ponude gotovo ravan ruglu, da izgubimo investitora i da dovedemo u pitanje ostvarivanje projekcije o kojoj sam govorio, Crne Gore kao konkurentne turističke destinacije na Mediteranu. Aman ove godine ne otvara, Sveti Stefan ne otvara Miločer", kazao je Đukanović.
Predsjednik se osvrnuo na klip koji se pojavio na društvenim mrežama na kojem se vidi na šta danas liči najreprezentativnija plaža u Crnoj Gori.
"Kraljičina plaža na kojoj nam je zavidio čitav svijet, danas pročitao sam na onom klipu, koji ste vidjeli - prodaja piva i ćevapa za jedan euro. Svi su došli sa svojim ćebadima i suncobranima i pokušavaju da otuđe zapravo nešto što nije njihovo“, kazao je on.
Đukanović je sa predsjednikom Opštine Petrom Smolovićem obišao strateške projekte Đalovića pećinu i budući Ski centar na Bjelasici.
Adriatic properties zakupac je Kraljičine, Kraljeve i hotelske svetostefanske plaže, koje su im zajedno sa hotelakim kompleksom date u višedecenijski zakup.
Nakon što je hotelaki operator Aman najavio da neće otvarati hotele, nakon što im nije garantovan mir i diskrecija za njihove goste na plažama, kupališta više od mjesec niko ne održava. morsko dobro uputilo je opomenu i upozorenje Adriatic propwrtiesu da je shodno ugovoru dužan da uredi kupališta, postavi mobilijar , ima spasioce i održava čistoću.
Poslednjih dana Kraljičina plaža na kojoj je poslije dvije decenije dozvoljen prostup svim gradjanima, a ne hotelskim gostima i pripadnicima političke elite, ona je postala kupalište koje su okupirali brojni turisti. Na drustvenim mrežama objavljene su fotke da se na plaži prodaje voda , sokovi… što je iskorišteno kao negativna kampanja za odluku Morskog dobra da ukloni kapiju koja je nelegalno bila postavljena.
_____
★
Uprava napolje!
- Post n°543
Strasno, dosli neki ljudi sa suncobranima...
- Post n°544
Jedini razlog zašto je Milo to rekao je zato što se on tu kupao, a sad ne može.
_____
- Post n°545
ne verujem da je samo to. u nedelju je po drustvenim mrezama deljeno kraljicina plaza nekad i sad. 2019. gospoda a 2021. srbijanski pis milet.
protest advokata ( begovic poslovni partner i prijatelj mila djukanovica) je paralisao pravosudje, stalne opstrukcije na svim nivoima i svih vrsta pa i ovakve oko toga ko se gde kupa.
trenutno ovde nista nije naivno.
jos vucic koji radi direktno u milovu korist uz pomoc df-a.
ove hajke na krivokapiceve kceri, vulvinove pretnje o proterivanju sve to nije slucajno.
ovde mandic, medojevic i knezevic su potpuno izgubili sve skrupule. kakvo je to dpsovsko divljanje po institucijama. brutalno zaposljavanje uhljeba. bojim se da ce ta destruktivna govna po naredbi zvalavog bolesnika oboriti vladu.
vise ne znam da li je to lose.
evo sad videh da su protestovali df likovi ospred zgrade vlade zato sto je drzavljanin crne gore uhapsen na kosovu. verovatno sad treba vlada da objavi rat kosovu da bi df i vucic bili zadovoljni
protest advokata ( begovic poslovni partner i prijatelj mila djukanovica) je paralisao pravosudje, stalne opstrukcije na svim nivoima i svih vrsta pa i ovakve oko toga ko se gde kupa.
trenutno ovde nista nije naivno.
jos vucic koji radi direktno u milovu korist uz pomoc df-a.
ove hajke na krivokapiceve kceri, vulvinove pretnje o proterivanju sve to nije slucajno.
ovde mandic, medojevic i knezevic su potpuno izgubili sve skrupule. kakvo je to dpsovsko divljanje po institucijama. brutalno zaposljavanje uhljeba. bojim se da ce ta destruktivna govna po naredbi zvalavog bolesnika oboriti vladu.
vise ne znam da li je to lose.
evo sad videh da su protestovali df likovi ospred zgrade vlade zato sto je drzavljanin crne gore uhapsen na kosovu. verovatno sad treba vlada da objavi rat kosovu da bi df i vucic bili zadovoljni
- Post n°548
Posle oficijelnog dela, neformalno. pic.twitter.com/0yRfYt7yi9
— Nenad Čanak (@XXLTulip) July 1, 2021
- Post n°550
Plavi u fazonu - "De si be, Krivi!"
_____