Crna Gora
- Post n°702
Re: Crna Gora
Pa iz njegovog i Cankovog ponasanja je savrseno jasno da se Djukanovic i Vucic koordiniraju.
_____
"Oni kroz mene gledaju u vas! Oni kroz njega gledaju u vas! Oni kroz vas gledaju u mene... i u sve nas."
Dragoslav Bokan, Novi putevi oftalmologije
- Post n°703
u nedelju je poslednja sansa gangstera mila da pokusa da napravi gradjanski rat.
drzava treba ostro da se suprostavi tim mafijasima i koritasima.
nema uzmicanja pred kriminalcima!
drzava treba ostro da se suprostavi tim mafijasima i koritasima.
nema uzmicanja pred kriminalcima!
- Post n°704
Potpredsjednik Vlade Crne Gore, predsjednik Građanskog pokreta URA i liste "Crno na bijelo", Dritan Abazović danas je govoreći o zapljeni 1.400 kilograma kokaina rekao da nije čuo "da će DPS-ovci da idu na protest dok nije pao kokain".
- Post n°705
Velicanstveno!!!! Otpor beogradskoj hegemoniji!!! No pasaran!!! Podrska iz Panceva!!! pic.twitter.com/XR8vFHgHi0
— Makiza Panonska (@MPanonska) September 3, 2021
- Post n°707
_____
"Oni kroz mene gledaju u vas! Oni kroz njega gledaju u vas! Oni kroz vas gledaju u mene... i u sve nas."
- Post n°708
Ne, mislim, ludilo sta rade, i uopste cime se bave
- Post n°709
Cela ta ekipa iz 90tih (ukljucujuci i Mila naravno) se nece smiriti dok iza sebe ne ostavi potpunu pustos. Crkva tu ima svoke interese, ali srce fabule je na drugoj strani
- Post n°710
Tek sad pazljivije gledam, ovo 1/1 lazni profil koji su napravili ovdasnji botovi, a ciji je da se poveze opozicija (konkretnije, Marinika) sa CG "ustasama". Nagadjam da su iza njega nju ejdz cetnici ili vec tako neka duhovita ekipa.
_____
- Post n°711
Da, ali strepnja mi je dublja od nade. Ali - cime se oni bave! (ako nisu NACh)
- Post n°712
Ti ljudi ce na kraju posvadjati istocnu i zapadnu uzu Srbiju, jer samo na mrznji mogu da iostaju. Kao Milo sto je napravio nepodnosljivu podelu u CG.
- Post n°713
Mislim, u stvari oni to vec i rade kad njihovi botovi pisu u komentarima - evo malo i vi "u Beogradu" da vudite ovo ili ono.
- Post n°714
Da, da, "polarizovano drustvo", sto reko Klacar. Ma nije drustvo polarizovano, nego vi huskate ljude.
Ali nece im proci u CG, moj utisak je da ljudima masovno nije do sukoba i da se Milo preigrao upravo igrajuci na taj identitetski sukob. Tako je izgubio ljude i tek ce da ih izgubi.
Ali nece im proci u CG, moj utisak je da ljudima masovno nije do sukoba i da se Milo preigrao upravo igrajuci na taj identitetski sukob. Tako je izgubio ljude i tek ce da ih izgubi.
_____
- Post n°715
Nadam se. Ova trojica se drze potpuno zajedno, sto jeste jako bitno u ovom momentu
- Post n°716
Mislim da je sad vec jasno i da imaju podrsku "spolja" i da su dobili odresene ruke da srede situaciju. To se vidi i po danasnjem Dritanovom nastupu.
_____
- Post n°717
Mór Thököly wrote:Ti ljudi ce na kraju posvadjati istocnu i zapadnu uzu Srbiju, jer samo na mrznji mogu da iostaju. Kao Milo sto je napravio nepodnosljivu podelu u CG.
Aman, prijatelju, takva sorta to radi i u svojim porodicama i firmama, ako ih imaju. A kamoli na nivou države. Naprednjaci su zlo. Društvena antimaterija.
- Post n°718
Pored Cetinjskog manastira i Svetog Petra Cetinjskog, evo sad uhapsili i Dvor!
— Blue - SVI NA CETINJE, VAKAT JE!!! (@LaCultureBleu) September 4, 2021
Znači vas plan je za nas rešetke i sila kao ponizenje?
Nikad vise sa vama, nikad više vučićeva kopilad!! Ko sad ne bude na stranu Crnogorca i CG taj ce biti vjecni neprijatelj
pic.twitter.com/XGgJGsoQOm
- Post n°719
Može naslov "Policija ograničava održavanje neprijavljenog ekstremističkiog skupa"
- Post n°720
A u cemu je fora sa neprijavljivanjem? Ne bi im odobrili? (Pa jos bolje, ondamogu da kukaju na represiju.)
_____
- Post n°721
Nije realno da bude politički skup na otvorenom pored verskog obreda u zatvorenom.
Cetinje još uvek nije Jerusalim.
Cetinje još uvek nije Jerusalim.
_____
Sweet and Tender Hooligan
- Post n°722
Kaze Seselj na Pinku da mu javlja covek iz vlasti ekskluzivnu vest - Milo i Krivokapic usaglasavaju svoje poteze! Jovana Jeremic - Amfilohije se prevrce u grobu!
_____
- Post n°723
Jel jo#a važi zabrana ulaska Šešelju u CG?
- Post n°724
Stigao i gazda Ultra kopa i vodja navijaca Ultra boys koju je nekad ustavni sud zabranjivao
Marko Vučković, vođa navijača ,,Crvene zvezde“ juče stigao u Cetinjski manastir da ,,brani“ ustoličenje Joankikijahttps://t.co/NJk3rs4Vup
— Pobjeda (@Pobjedacg) September 4, 2021
_____
★
Uprava napolje!
- Post n°725
Iz podnaslova tog Pobjedinog članka:
Gamad.
Prošao je policijsku patrolu koja je stacionirana ispred Manastira, a na ulazu ga je dočekao sveštenimk Crkve Srbije.
Gamad.