Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Crna Gora

Notxor

Crna Gora - Page 25 Empty Re: Crna Gora

Post by Notxor Thu Aug 12, 2021 8:31 pm

Raković je istoričar i prilično slobodno govori o pravnim aspektima ugovora. 
    To je kao kad bi npr. dizajner Bakarec u ime DSS bio u pravnoj službi DOS... A, da... 
    Zemlja nam se pretvorila u "Nisam ginekolog, ali mogu da pogledam."

_____
      Sweet and Tender Hooligan  
    ćaća

Post by ćaća Thu Aug 12, 2021 9:02 pm

Rakovic je pre instituta radio u Ministarstvu vera.
    ćaća

Post by ćaća Thu Aug 12, 2021 9:02 pm

Ali je i budala
    Notxor

Post by Notxor Sun Aug 22, 2021 7:51 pm

I Cetinje ima Virvirka!

Crna Gora - Page 25 NfsC1Jh

_____
    Del Cap

Post by Del Cap Sun Aug 22, 2021 11:53 pm

Crna Gora - Page 25 20210811
    Erős Pista

Post by Erős Pista Sun Aug 22, 2021 11:55 pm

Classy

_____
    "Oni kroz mene gledaju u vas! Oni kroz njega gledaju u vas! Oni kroz vas gledaju u mene... i u sve nas."

Dragoslav Bokan, Novi putevi oftalmologije
    Nektivni Ugnelj

Post by Nektivni Ugnelj Mon Aug 23, 2021 12:02 am

Mislim da je to s nekog ranijeg skupa. Tj vec sam video to.
    bradilko

Post by bradilko Mon Aug 23, 2021 12:52 am

od ranije je ova fotografija.
    inace propala im je generalna proba. malo ih je opet. sendvici i kisela nisu dovoljni ako se ne podebljaju sa ponudom za radna mesta, paricama i drugim uslugama.
    bankomati presusili.
    da ih je bilo koliko kazu na al dzaziri siguran sam da bi provalilo u manastir i tamo izvodili razne performanse.
    jos jedna prilika za restauraciju milovog staba nije uspela iako je ova trenutna vlada premeka prema tim zlocincima.
    nadam se izborima na prolece.
    Erős Pista

Post by Erős Pista Mon Aug 23, 2021 10:03 am

Izgleda da ima. Tu je nesnosno podbadanje sukoba u Crnoj Gori koji su sve zaoštreniji i opasniji. Tamo samo što ne izbije rat oko hirotonisanja mitropolita Joanikija na Cetinju, u tamošnjem manastiru. Crnogorci, MPC i Milovi su protiv tog čina na Cetinju, dok nova tamošnja vlada i SPC insistiraju da se to desi baš tu, u Cetinju. O čemu se zapravo radi i šta se hoće postići nije sasvim jasno. To se moglo obaviti na nekom drugom mestu, a i Cetinjani su mogli taj događaj da ignorišu. Da li je to inadžijski, crkveni, nacionalni ili politički sukob Milovih pristalica sa novom vladom? Gde god se drma u regionu, Vučić je na strani destabilizacije o ma kom se susedu radilo, pa mu i zaoštravanje sukoba u Crnoj Gori odgovara.

Na prvi pogled to bi bila briga za „njegov narod“ i svrstavanje Crne Gore u izmišljotinu koja se zove „srpski svet“. Vučić je protiv Krivokapićeve vlade i nju ruši, mada je neki računaju u prosrpsku, kako to čine ovdašnji Milovi obožavaoci koji misle da se iza tamošnjih sukoba sprema aneksija Crne Gore. A ja mislim da je Vučić na Milovoj strani. Jer, ko će profitirati ako padne Krivokapićeva vlada? Ko će umesto nje da dođe? Pa doći će Milo, nema ko drugi. Pad ove vlade ide direktno u Milov džep, on se vraća na vlast. Iz sadašnje koalicije niko nema dovoljno podrške da pobedi DPS. Jedino poklapanje interesa koje sam identifikovala, to su interesi Vučića i Mila i zaključila da je biznis iznad svega, čemu „nacoške priče“ služe ako ne zgrtanju bogatstva. A naivni veruju da jedni brane „srpski svet“ a drugi nezavisnu Crnu Goru od velikosrpske ekspanzije. Ništa od toga: Srbija nikad neće pripojiti Crnu Goru kako to neki slute. Vučićeva i Milova vlast se bave biznisom, i to najčešće koruptivnim i kriminalnim, to mnogi zaboravljaju i nasedaju na stare priče.

VP na Pescaniku

_____
    "Oni kroz mene gledaju u vas! Oni kroz njega gledaju u vas! Oni kroz vas gledaju u mene... i u sve nas."

nalog sa ženinog laptopa

Post by nalog sa ženinog laptopa Mon Aug 23, 2021 10:14 am

Crna Gora - Page 25 Scree250

_____
    THE space age is upon us. Rockets are leaving our globe at 
    speeds unheard of only a few years ago, to orbit earth, moon, and 
    sun. People have visited the moon, we have sent space probes to 
    all but one of the planets, and words like "orbit" and "satellite" are 
    picked up by children in the nursery.
    nalog sa ženinog laptopa

Post by nalog sa ženinog laptopa Mon Aug 23, 2021 10:16 am

Nedelja, i svi ste tu
    sve podseca na srecu 

_____
    THE space age is upon us. Rockets are leaving our globe at 
    speeds unheard of only a few years ago, to orbit earth, moon, and 
    sun. People have visited the moon, we have sent space probes to 
    all but one of the planets, and words like "orbit" and "satellite" are 
    picked up by children in the nursery.

Post by MNE Mon Aug 23, 2021 11:10 am

znam da je bilo nekoliko dobrih vozila sa srbijanskim tablicama na proslavi dana nezavisnosti
    kondo

Post by kondo Mon Aug 23, 2021 11:13 am

Jel bio PG-NERAD, žuti Hammer?

_____
    #FreeFacu

Дакле, волео бих да се ЈСД Партизан угаси, али не и да сви (или било који) гробар умре.
    Јанош Винету

Post by Јанош Винету Mon Aug 23, 2021 11:34 am

Erős Pista wrote:

Izgleda da ima. Tu je nesnosno podbadanje sukoba u Crnoj Gori koji su sve zaoštreniji i opasniji. Tamo samo što ne izbije rat oko hirotonisanja mitropolita Joanikija na Cetinju, u tamošnjem manastiru. Crnogorci, MPC i Milovi su protiv tog čina na Cetinju, dok nova tamošnja vlada i SPC insistiraju da se to desi baš tu, u Cetinju. O čemu se zapravo radi i šta se hoće postići nije sasvim jasno. To se moglo obaviti na nekom drugom mestu, a i Cetinjani su mogli taj događaj da ignorišu. Da li je to inadžijski, crkveni, nacionalni ili politički sukob Milovih pristalica sa novom vladom? Gde god se drma u regionu, Vučić je na strani destabilizacije o ma kom se susedu radilo, pa mu i zaoštravanje sukoba u Crnoj Gori odgovara.

Na prvi pogled to bi bila briga za „njegov narod“ i svrstavanje Crne Gore u izmišljotinu koja se zove „srpski svet“. Vučić je protiv Krivokapićeve vlade i nju ruši, mada je neki računaju u prosrpsku, kako to čine ovdašnji Milovi obožavaoci koji misle da se iza tamošnjih sukoba sprema aneksija Crne Gore. A ja mislim da je Vučić na Milovoj strani. Jer, ko će profitirati ako padne Krivokapićeva vlada? Ko će umesto nje da dođe? Pa doći će Milo, nema ko drugi. Pad ove vlade ide direktno u Milov džep, on se vraća na vlast. Iz sadašnje koalicije niko nema dovoljno podrške da pobedi DPS. Jedino poklapanje interesa koje sam identifikovala, to su interesi Vučića i Mila i zaključila da je biznis iznad svega, čemu „nacoške priče“ služe ako ne zgrtanju bogatstva. A naivni veruju da jedni brane „srpski svet“ a drugi nezavisnu Crnu Goru od velikosrpske ekspanzije. Ništa od toga: Srbija nikad neće pripojiti Crnu Goru kako to neki slute. Vučićeva i Milova vlast se bave biznisom, i to najčešće koruptivnim i kriminalnim, to mnogi zaboravljaju i nasedaju na stare priče.

VP na Pescaniku

Стварање и промовисање ЦПЦ и сепаратног црногорског идентитета није измишљотина.
    То је политика коју баштини ДПС и то није "нацошка прича" него стварна политика која није пуста прича већ је са речи прешла на дела, зато су се и догодили протести.

_____
    Burundi is an exception among other nations because it is a country which gave God first place, a God who guards and protects from all misfortune.
    Burundi... opskurno udruženje 20ak levičarskih intelektualaca, kojima je fetiš odbrana poniženih i uvredjenih.
    bradilko

Post by bradilko Mon Aug 23, 2021 1:45 pm

Marius Lăcătuș wrote:Jel bio PG-NERAD, žuti Hammer?
     a to je crni djurisic. zelenas, daje pare na kamatu. kad se vratio iz zatvora nerazdvojan sa savicevicem koji mu je pomogao novcano da krene u biznis.
    ima sad i kafic.
    pojavio se na "sceni" krajem 80- ih. bio je kao neki titogradski knele.
    kondo

Post by kondo Mon Aug 23, 2021 2:42 pm

Dobro mu ide, stalno je na Lekinom brdu ovde. Verovatno ima kafić neki tu.

_____
    #FreeFacu

Дакле, волео бих да се ЈСД Партизан угаси, али не и да сви (или било који) гробар умре.
    bradilko

Post by bradilko Mon Aug 23, 2021 3:02 pm

moze ovo neko da prokomentarise?
    ovaj joanikije posmenjivao sve amfilohije e ljude.
    u stvari da li on to radi ili vuciceva ekipa namerno slabi crkvu u crnoj gori?
    https://www.vijesti.me/vijesti/drustvo/563385/sinod-spc-smijenio-perovica-sa-mjesta-rektora-cetinjske-bogoslovije

Post by MNE Mon Aug 23, 2021 6:42 pm

Marius Lăcătuș wrote:Jel bio PG-NERAD, žuti Hammer?
    nisam ga vidio, on je uglavnom po BG a ovdje drži kafić u mom komšiluku
    disident

Post by disident Wed Aug 25, 2021 11:16 am

Komite neće mi san na oči

_____
    Što se ostaloga tiče, smatram da Zapad treba razoriti
    Jedini proleter Burundija
    Pristalica krvne osvete
    Notxor

Post by Notxor Wed Aug 25, 2021 2:16 pm

Fake & Gay

_____
    Erős Pista

Post by Erős Pista Thu Aug 26, 2021 9:00 am

bradilko wrote:moze ovo neko da prokomentarise?
    ovaj joanikije posmenjivao sve amfilohije e ljude.
    u stvari da li on to radi ili vuciceva ekipa namerno slabi crkvu u crnoj gori?
    https://www.vijesti.me/vijesti/drustvo/563385/sinod-spc-smijenio-perovica-sa-mjesta-rektora-cetinjske-bogoslovije

http://www.nspm.rs/hronika/jelena-tasic-ko-sve-vrsi-pritisak-na-izabranog-mitropolita-joanikija.html

https://rs.n1info.com/region/verski-analiticar-perovic-smenjen-jer-je-vucicu-rekao-da-ne-dolazi-na-litije/

_____

Del Cap

Post by Del Cap Fri Aug 27, 2021 9:16 am

Čija li je majka sinoć zakukala? Crna Gora - Page 25 1399639816

Podgorica -- U Podgorici je sinoć u policijskoj akciji zaplenjena rekordna količina droge, oko tone i po kokaina, javili su crnogorski mediji.

Droga je prema nezvaničnim informacijama TVCG iz Uprave policije, zaplenjena u jednom magacinu u Zeti, a, kako se navodi, policija radi na nastavku akcije u pravcu lišavanja slobode osumnjičenih.

Jedan od sagovornika "Vijesti" rekao je da je najveći deo te droge pronađen u Zeti, dok drugi navodi da je deo zaplenjenog kokaina pronađen i u Baru.

Reč je, o kako se navodi, verovatno najvećoj količini droge ikad zaplenjenoj u Crnoj Gori.

"Pobjeda" prenosi da je više osoba privedeno u podgorički Centar bezbednosti.

Post by MNE Fri Aug 27, 2021 10:12 am

od sve tone i po uhapsiše jednu djevojku M.K. (pretpostavljam Krstović ako je Zećanka, mislim onda da znam i koja)
    Janko Suvar

Post by Janko Suvar Fri Aug 27, 2021 12:02 pm

"Želeći da damo maksimalan doprinos miru i stabilnosti Crne Gore, poštujući epidemiološke mere, odlučili smo da se ustoličenje obavi pod svodovima Cetinjskog manastira, na liturgijskom sabranju kojim će prisustvovati Njegova Svetost Patrijarh srpski Gospodin Porfirije, uz sasluženje episkopa iz naše i drugih sestrinskih Crkava sa sveštenstvom i uz prisustvo predstavnika crkvenih opština iz Crne Gore. Dakle, ovaj događaj obaviće se bez ranije planiranog svenarodnog sabora ispred Cetinjskog manastira", stoji u objavi za medije.

_____
    ????
    Margit Savović

Post by Margit Savović Fri Aug 27, 2021 1:22 pm

Ne znam sta da mislim o tome.

Post by Sponsored content

Similar topics

-

Current date/time is Fri Nov 15, 2024 2:37 am