24 sata Vučić
- Post n°201
Re: 24 sata Vučić
Nego. sta mu s caletom? Je l' preboleo ili ce ponovo padati u krevet?
_____
★
Uprava napolje!
- Post n°202
Ovo je za caleta.
_____
"Oni kroz mene gledaju u vas! Oni kroz njega gledaju u vas! Oni kroz vas gledaju u mene... i u sve nas."
Dragoslav Bokan, Novi putevi oftalmologije
- Post n°203
Erős Pista wrote:Ovo je za caleta.
"Нађи неки поштен посо, мани се шоу бизниса!"
_____
cousin for roasting the rakija
И кажем себи у сну, еј бре коњу па ти ни немаш озвучење, имаш оне две кутијице око монитора, видећеш кад се пробудиш...
- Guest
- Post n°204
Erős Pista wrote:Ne kapiram sta bi bio smisao tako neceg (prijavljivanja AV kao pripravnika). Jel ima neko ideju?
Ostvario se kao predsednik ali ne i kao pravnik i sportski delatnik. Znate šta mislim o analiziranju psihe političara (ako ne znate - dokona bulevarska zabava bez ikakve supstance i vajde) ali ovde mi se čini da je posredi sujeta, isto kao što je postao i vinski i sportski stručnjak.
- Guest
- Post n°205
ficfiric wrote:Nego. sta mu s caletom? Je l' preboleo ili ce ponovo padati u krevet?
Možda su pomešali redosled epizoda (ćale je prvo trebalo da boluje malo, pa da sin zabrinuto čeka rezultate, pa tek u drugoj epizodi idu pogoršanje i bolnica). I pogrešili su termin emitovanja. Tako su sjebali Firefly, emitovali u glupom terminu i brkali epizode i na kraju ukinuli seriju.
Jednu od najboljih SF serija ikada.
Sreća pa je barem Serenity snimljen, da imamo bar neki closure cele priče. A realno se nikada nisam ni nadao da će 'oživeti' seriju, nije baš lako ponoviti tuđu produkciju.
Koliko duha, entuzijazma, varnica, pametnih zapleta...I sve propade.
Kao Srbija pod Vučićem. (moram nekako da se vratim na temu, makar i na silu)
- Post n°206
_____
"Oni kroz mene gledaju u vas! Oni kroz njega gledaju u vas! Oni kroz vas gledaju u mene... i u sve nas."
- Post n°207
Kirko Skaddeng wrote:
Sreća pa je barem Serenity snimljen, da imamo bar neki closure cele priče. A realno se nikada nisam ni nadao da će 'oživeti' seriju, nije baš lako ponoviti tuđu produkciju.
Није уопште на силу. Буквално је било као оно у Вавилону 5 кад на сред серије заврше велики рат око којег су и скупили целу серију, и као шта сад да радимо још две године. Па је Страчински имао план за то, и направио мрачну четврту годину, где буквално Земља потпада под некакав фашизам а савезници ко збуњен ко отуђен... али је он имао план за до краја, и лепо је све повезао и изашло је на нешто што може да траје дуже од саме серије.
А ови се врте у тој четвртој години и никако да пређу на следећу сезону.
Ја сам буквално те 2012. мислио да је дошло и то што се догађа у свакој последруштвистичкојРЖ (тј после социјализма) земљи, да на власт дођу некакви муфљузи јер слобода нешто не уме да пева, па направе четири године срања, нестану подвијена репа а ови се врате након што су се узели у памет. И све сам чекао да протутњимо те четири године, јебига мора се, проћи ће и то.
Нешто слабо пролази, колико већ понављамо разред.
_____
cousin for roasting the rakija
И кажем себи у сну, еј бре коњу па ти ни немаш озвучење, имаш оне две кутијице око монитора, видећеш кад се пробудиш...
- Post n°208
Kirko Skaddeng wrote:ficfiric wrote:Nego. sta mu s caletom? Je l' preboleo ili ce ponovo padati u krevet?
Možda su pomešali redosled epizoda (ćale je prvo trebalo da boluje malo, pa da sin zabrinuto čeka rezultate, pa tek u drugoj epizodi idu pogoršanje i bolnica). I pogrešili su termin emitovanja. Tako su sjebali Firefly, emitovali u glupom terminu i brkali epizode i na kraju ukinuli seriju.
Jednu od najboljih SF serija ikada.
Niko da izleti sa nekom zescom verzijom, ovako nesto:
[milovan_brkic]Alek salje poruku Andjelku da ce da ga se resi zato sto mu je usao u biznis i poceo je da priprema javnost na to tako sto je pustio vest da je zarazen. Grlio se sa bratom i pokazao je i da je i on uz njega, Nakon toga je bacena bomba u Savamali i izresetan jedan Janicar.[/milovan_brkic]
_____
★
Uprava napolje!
- Post n°209
— Bane Raičević (@baneraicevic) January 30, 2021
_____
"Sisaj kurac, Boomere. Spletkario si i nameštao ban pa se sad izvlačiš. Radiša je format a ti si mali iskompleksirani miš. Katastrofa za Burundi čoveče.
A i deluje da te napustio drugar u odsudnom trenutku pa te spašavaju ova tovarka što vrv ni ne dismr na ribu, to joj se gadi, i ovaj južnjak koji o niškim kafanama čita na forumu. Prejaka šarža." - Monsier K.
- Post n°211
vrh špic
_____
#FreeFacu
Дакле, волео бих да се ЈСД Партизан угаси, али не и да сви (или било који) гробар умре.
- Guest
- Post n°212
3.11 - sastanak sa sefom misije Saveta Evrope i kolokvijum
— Katarina Baletić (@cokikica) February 5, 2021
8.12 - sastanak sa ambasadorima zemalja članica EU i Fabricijem i kolokvijum
I sve maksimum bodova. #multitasking pic.twitter.com/cwo0mQxVzu
- Post n°213
Ne samo to, nego se sad i MUP bavi sociologijom sporta. Sinhronicitet.
- Post n°214
Studija slučaja. pic.twitter.com/ULA0hx0s1b
— Čarli Vafls (@CharlieWafflees) February 5, 2021
_____
- Post n°216
ovaj Belivuk nekako djeluje autističan
- Post n°217
Samo se svojim ocenama hvali a sta je sa Danilovim ispitima na geografiji?
_____
★
Uprava napolje!
- Post n°218
Danilo je morao da pocne da radi! A sad ce morati i da napusti zemlju... ko poslednji izadje nek ugasi svetlo...
_____
- Post n°219
A bilo je i ovo (tada mi je potpuno promaklo)
Urednik Srpskog telegrafa :
— Vladimir Gvoić (@GvoicVladimir) July 23, 2019
"Danilo Vučić ima problem sa alkoholom , poslednjih 9 meseci ne pije" pic.twitter.com/8x5U0z3Wx6
_____
- Post n°220
Zeznuto. Ako Danilo nema kad da uci, kako Vukanu ide kineski?
_____
★
Uprava napolje!
- Post n°221
Vuhanu
_____
- Post n°223
Srećan praznik, priznajte Kosovo.
predsednik.rs/docs/2021/02/07/1612682312235-bajden-cestitka.pdf
predsednik.rs/docs/2021/02/07/1612682312235-bajden-cestitka.pdf
- Post n°224
1. "Moj sin se slikao" - slika nema veze.
— Radomir Martin:tm: (@radomir_martin) February 7, 2021
2. "Đilas se slikao" - slika ima veze.
3. "Mojih slika nema nigde" - slika ima veze.
4. Eksplicitno: "Slike nemaju veze sa tim ko je pošten".
5. "Ja sam se slikao sa Đilasom" (=kriminalcem) - slike nemaju veze.
Čista dijalektika. pic.twitter.com/cZOY7UCBvD
_____
- Post n°225
super, a sad hocu da mi burazer obradi isto to but to obscure the clarity
_____
i would like to talk here about The Last of Us on HBO... and yeah, yeah i know.. the world is burning but lets just all sit and talk about television. again - what else are we doing with ourselves ? we are not creating any militias. but my god we still have the content. appraising content is the american modus vivendi.. that's why we are here for. to absorb the content and then render some sort of a judgment on content. because there is a buried hope that if enough people have the right opinion about the content - the content will get better which will then flow to our structures and make the world a better place