#CovidElita kojoj se to ne zameri... pic.twitter.com/6BIlYdGpsa
— Doc_Holliday (@zastavnik_) January 7, 2021
Virus
- Post n°576
Re: Virus
- Post n°577
Disi, aj pls napisi sta ti je sve lekar bio prepisao (osim hemomycina) za koronu. Svastika je izgleda zakacila ovo sranje, ima on and off blagu temperaturu vec nedelju dana (nije isprva htela da kaze...). Relativno mladja osoba (early 40s), mrsava, bez drugih zdravstv problema, nema nikakve druge simptome. Da vidim sta sve treba da kupim da odnesem...
- Post n°579
To, nemojte ta samolečenja i preemptive gomilanja lekova, racionalni ste ljudi.
- Post n°580
Под управо том претпоставком, што да не сумњамо мало у Морову корист? Можда има лакше симптоме, и врло лоше искуство са болницом.
_____
electric pencil sharpener is useless, electric pencils don't need to be sharpened at all
И кажем себи у сну, еј бре коњу па ти ни немаш озвучење, имаш оне две кутијице око монитора, видећеш кад се пробудиш...
- Post n°581
Ne mogu sad detaljno, samo danas da odnesem ovo sto sam znam da treba, sto dobijem kao iskustva drugih i obecala je da ce zvati prijatelja lekara koji radi u kovid bolnici.
- Post n°582
Uopšte ne mora da znači da je korona, naprotiv, pisali smo o tome da je i gomila nas ovde imala razne simptome vezane za zimske bolesti, prehlade, upale i slično. Doktor, testiranje, praznije je po DZ, barem dok ne grunu ovi sa Bozica, Kopa i slicno..
_____
#FreeFacu
Дакле, волео бих да се ЈСД Партизан угаси, али не и да сви (или било који) гробар умре.
- Post n°583
Ne mora da znaci. Ali ima svaki dan (ne ceo dan) temp sada vec 9. dan kako sam bolje izracunao.
Srecom nismo se vidjali pre toga, tj poslednji put smo se videli s njom pre tri nedelje i to sa maskama
Srecom nismo se vidjali pre toga, tj poslednji put smo se videli s njom pre tri nedelje i to sa maskama
- Guest
- Post n°584
Neće joj ništa faliti od jačih doza vitamina D i C, samo ako možeš da utičeš da se zaista javi toj lekarskoj osobi, bilo bi super...
- Guest
- Post n°585
Napamet može to da leči kao "običnu" prehladu sa temperaturom, dakle ferveks, kafetin kold, paracetamol, vitamini. Može da uzme aspirin kao siguraciju od eventualno zgrušavanja krvi ako jeste korona. Za sve ostalo ozbiljnije, uključujući i konkretne antibiotike sa receptom stvarno treba da vidi sa lekarom.
- Post n°586
Kirko Skaddeng wrote:Neće joj ništa faliti od jačih doza vitamina D i C, samo ako možeš da utičeš da se zaista javi toj lekarskoj osobi, bilo bi super...
Da, sve to.
@kirko
- Post n°587
buffalo bill wrote:Napamet može to da leči kao "običnu" prehladu sa temperaturom, dakle ferveks, kafetin kold, paracetamol, vitamini. Može da uzme aspirin kao siguraciju od eventualno zgrušavanja krvi ako jeste korona. Za sve ostalo ozbiljnije, uključujući i konkretne antibiotike sa receptom stvarno treba da vidi sa lekarom.
Ma i inace nema trika da je nagovorim da uzima a.biotix na svoju ruku, tako da verujem da ce zvati tog lekara
- Post n°588
malo me zbunjuje što se suplementi uzimaju kao terapija a ne kao preventiva. ja sve to pijem od marta, ne uzmimam vit D, C sam poceo nedavno ali alfalipoinska, Zn, Mg, antikoagulanti, sve to uskoro već godinu dana.
_____
#FreeFacu
Дакле, волео бих да се ЈСД Партизан угаси, али не и да сви (или било који) гробар умре.
- Post n°589
@Mor bile su uopstene preporuke, vitamini, cink, dosta tecnosti i hemomicin. Moj savet generalno je da ljudi zovu kovid ambulantu telefon cim dobiju temperaturu, popricaju sa doktorom, pa mu se jave kroz dva ili tri dana(reci ce im doktor) ako se stanje ne popravi, pa ce tada da odluce sta dalje.
_____
Što se ostaloga tiče, smatram da Zapad treba razoriti
Jedini proleter Burundija
Pristalica krvne osvete
- Post n°590
Masa ljudi nikad ne pije suplement jbg, kad pogledas cene,probleme sa kojima se susrecu ljudi ili fatalizam kod odredjenih klasaMarius Lăcătuș wrote:malo me zbunjuje što se suplementi uzimaju kao terapija a ne kao preventiva. ja sve to pijem od marta, ne uzmimam vit D, C sam poceo nedavno ali alfalipoinska, Zn, Mg, antikoagulanti, sve to uskoro već godinu dana.
_____
Pristalica krvne osvete
- Guest
- Post n°591
Marius Lăcătuș wrote:malo me zbunjuje što se suplementi uzimaju kao terapija a ne kao preventiva. ja sve to pijem od marta, ne uzmimam vit D, C sam poceo nedavno ali alfalipoinska, Zn, Mg, antikoagulanti, sve to uskoro već godinu dana.
Uzimaju se i kao preventiva ali ne u ludačkim kovid dozama, koliko sam razumeo. Cepam neki koktel vitamina i dodajem vitamine C i D, imam nuspojavu, možda psihološku, da sam znatno manje zimski uspavan nego inače. Znam dosta ljudi koji su to pretvorili u dnevnu rutinu, ali ne znam koliko je to rašireno u narodu. Jebiga nije jeftino, cene su u rangu dečjih over-the-counter lekića sa nacrtanim medama. Kad vidiš medu, brojiš hiljadarke.
- Post n°592
jeste skupo, mada su pakovanja obicno za 2 meseca pa to ublažava bol. na kraju ispadne jedno 3 hiljadarke mesečno, jedan ručak u prosečnoj boljoj kafani. zamenili smo jedno uživanje drugim.
_____
#FreeFacu
- Post n°593
disident wrote:@Mor bile su uopstene preporuke, vitamini, cink, dosta tecnosti i hemomicin. Moj savet generalno je da ljudi zovu kovid ambulantu telefon cim dobiju temperaturu, popricaju sa doktorom, pa mu se jave kroz dva ili tri dana(reci ce im doktor) ako se stanje ne popravi, pa ce tada da odluce sta dalje.
Pije vec mnogo tecnosti i miruje (a i inace radi od kuce). Odnecu joj C, D, cink, aspirin C. Ostalo ce joj valjda reci taj lekar
- Post n°594
Mislio sam na ljude koji rade dva dana za te tri hiljade,kakve kafane, kakavi suplementiMarius Lăcătuș wrote:jeste skupo, mada su pakovanja obicno za 2 meseca pa to ublažava bol. na kraju ispadne jedno 3 hiljadarke mesečno, jedan ručak u prosečnoj boljoj kafani. zamenili smo jedno uživanje drugim.
Meni su ljudi vise puta u radnji rekli parafraziram, Ovo(flasa piva il neke krs cigare) su mi jedino zadovoljstvo u zivotu, staš
_____
Pristalica krvne osvete
- Post n°595
e jbga
_____
#FreeFacu
- Post n°596
nikad ne pijem nikakve suplemente
am I crazy?
am I crazy?
_____
most of us probably not getting better
but not getting better together
- Post n°598
Ja pijem multivitamin, omega 3, spirulinu+hlorelu i aspirin od 100 mg.
- Post n°599
i jabukovo sirće i jednu čašu crnog vina dnevno, ali ajde da to ne računam
- Guest
- Post n°600
od svih tih kuraca suplementskih samo za vitamin D sam siguran da nije bogojavljenska vodica. na ostale vitamine, u odsustvu medicinskog znanja, gledam kao na pričest na liturgiji Papa Nurgla, boga kuge. valja se. a svakako nije opasno i svakako ću biti nešto jačeg organizma.