Virus
- Post n°501
Re: Virus
_____
"Oni kroz mene gledaju u vas! Oni kroz njega gledaju u vas! Oni kroz vas gledaju u mene... i u sve nas."
Dragoslav Bokan, Novi putevi oftalmologije
- Post n°503
Pa za zdravstvene radnike ce svakako biti, bar u neko dogledno vreme. Valjda je jasno da sam mislio na masovnu vakcinaciju. Ali evi sad stize Sputnjik, primice i cika Andjelko...
_____
"Oni kroz mene gledaju u vas! Oni kroz njega gledaju u vas! Oni kroz vas gledaju u mene... i u sve nas."
- Guest
- Post n°504
ono sam se zezao aka šalio
a šalu na stranu, mislim da ćemo imati više vakcina nego što smo u stanju da ušprcamo
i to je tragedija
a šalu na stranu, mislim da ćemo imati više vakcina nego što smo u stanju da ušprcamo
i to je tragedija
- Post n°505
Talason wrote:ono sam se zezao aka šalio
i to je tragedija
pa, pitanje je da li je samo stanje ili je isto zainteresovanost
mislim da će se iz ovog prvog dosta brzo ući u ovo drugo a onda treba da se naguzimo pre nego što počnu redovi stoke za grčku
izgleda da na moje ostrvo stiže vakcina u februaru, gledaćemo da se privalimo nekako, znamo doktora koji vodi testiranje za ostrvo koji nas obožava
_____
#FreeFacu
Дакле, волео бих да се ЈСД Партизан угаси, али не и да сви (или било који) гробар умре.
- Post n°506
Talason wrote:ono sam se zezao aka šalio
i to je tragedija
Izgleda da si u pravu. I to ne zato sto cemo ih dobiti narocito mnogo.
_____
- Guest
- Post n°507
puno razgovaram sa ljudima (ne zato što želim, neho jbg posao)
apsolutno uvek izbegavam politiku, koronu itd, pitam za zdravlje, poželim sve najbolje i to je to
međutim, imam utisak da je 97% ljudi sa kojima razgovaram mne i to još imaju želju da se ZNA
mislim da među sagovornicima nema niže od VII\1
apsolutno uvek izbegavam politiku, koronu itd, pitam za zdravlje, poželim sve najbolje i to je to
međutim, imam utisak da je 97% ljudi sa kojima razgovaram mne i to još imaju želju da se ZNA
mislim da među sagovornicima nema niže od VII\1
- Post n°508
to je generacijska stvar ovde, ovo društvo je ispalo iz vinkla i sada se slobodno kreće u pravcu koji vidimo. i tu smo mi aberacija a ne oni. nas je ostalo 10-15% ovakvih, namerno ne pišem normalnih. sem par nas metuzalema (+ talason) većina vas je mlada, palite odavde. nije neka mudrost ali tako je kako je.
_____
#FreeFacu
Дакле, волео бих да се ЈСД Партизан угаси, али не и да сви (или било који) гробар умре.
- Post n°509
ja znam lika iz bg koji napravio milijarde slikanjem vencanja
kune se u apple i hondu
kae danas mnogo vazan dan za planetu, i da se USA pretvara u socijalizam
nije ni mlad, ima tu oko 40+
kune se u apple i hondu
kae danas mnogo vazan dan za planetu, i da se USA pretvara u socijalizam
nije ni mlad, ima tu oko 40+
_____
radikalni patrijarhalni feminista
smrk kod dijane hrk
- Post n°510
broj hospitalizovanih pao na 6,400
_____
#FreeFacu
- Post n°511
kod nas (u engleskoj) nakon dosta medicinsko-naucnog lobiranja politicari su odlucili da ipak ne zatvore obdanista (zatvorena su u skotskoj i jos negde), ali ce ipak pokriti troskove za decu koju roditelji samostalno povuku. a mi smo taman bili odlucili da povucemo malu, uz argument da je rizik trenutno apsolutno najveci, i da ce vec biti manje rizicno kroz npr. dve nedelje, pa ako cemo da je izvlacimo sad je najbolje.
_____
Warning: may contain irony.
- Post n°512
ps sa houmskulingom su nam apsolutno najgrdji zadaci gde nesto treba da se crta druga deca sednu i veselo nesto nazvrljaju na brzaka. moj malac sedi i snoji se, grize nokte, razmislja, proucava bojice, i do kraja dana nacrta otprilike petinu onoga sto je zadano. a jednako kvalitetno kao da je nazvrljao na brzinu. trenutno smo u zaostatku sa oba crtalacka zadatka, a kapiram da im je funkcija da se deca malo odmore izmedju akademskih jedinica koje moje dete radi sa uzivanjem.
_____
Warning: may contain irony.
- Post n°513
meni su domace iz likovnog radile mama i jedna rodjaka. jedini predmet gde mi je neko drugi radio bilo sta. ja crtanje ne kapiram i mrzela sam ga iz dna duse (bas to sto pises, stresiralo me je jako kad god je trebalo nesto da se crta a da nije geometrija).bemty wrote:ps sa houmskulingom su nam apsolutno najgrdji zadaci gde nesto treba da se crta druga deca sednu i veselo nesto nazvrljaju na brzaka. moj malac sedi i snoji se, grize nokte, razmislja, proucava bojice, i do kraja dana nacrta otprilike petinu onoga sto je zadano. a jednako kvalitetno kao da je nazvrljao na brzinu. trenutno smo u zaostatku sa oba crtalacka zadatka, a kapiram da im je funkcija da se deca malo odmore izmedju akademskih jedinica koje moje dete radi sa uzivanjem.
_____
you cannot simply trust a language model when it tells you how it feels
- Post n°514
ahahha, i meni je mama crtala
fazon radite mi sta hocete samo me nemojte terati da budem kreativan
fazon radite mi sta hocete samo me nemojte terati da budem kreativan
_____
i would like to talk here about The Last of Us on HBO... and yeah, yeah i know.. the world is burning but lets just all sit and talk about television. again - what else are we doing with ourselves ? we are not creating any militias. but my god we still have the content. appraising content is the american modus vivendi.. that's why we are here for. to absorb the content and then render some sort of a judgment on content. because there is a buried hope that if enough people have the right opinion about the content - the content will get better which will then flow to our structures and make the world a better place
- Post n°515
isto, jedini nervni slomovi u školi su mi bili zbog crtanja, i to ne na likovnom nego na tehničkom.
treba da precrtamo neku ruku koja pali svetlo, ja na pola ruke odustanem i odem u wc da plačem
treba da precrtamo neku ruku koja pali svetlo, ja na pola ruke odustanem i odem u wc da plačem
_____
most of us probably not getting better
but not getting better together
- Post n°516
Можда су те учили како треба, а ниси умела тако па...
Контрапример је наша унука.3(6), која је напросто жврљала и трошила папир, док је једном нисам питао шта је то нацртала. Види види, дотле јој није пало на ум да би те линије (извини на пану, пањи) могле нешто и да буду, значе... И онда почела да црта, и црта, и црта. За неколико месеци је измислила и перспективу, и да се нешто делимично види, и групе фигура, једно иза другог, једно носи друго итд итд. А извлачи покрет са десет скретања из једног потеза, ма плотер. Ћутим и не мешам се колико год могу, кришом куцам у дрво...
Контрапример је наша унука.3(6), која је напросто жврљала и трошила папир, док је једном нисам питао шта је то нацртала. Види види, дотле јој није пало на ум да би те линије (извини на пану, пањи) могле нешто и да буду, значе... И онда почела да црта, и црта, и црта. За неколико месеци је измислила и перспективу, и да се нешто делимично види, и групе фигура, једно иза другог, једно носи друго итд итд. А извлачи покрет са десет скретања из једног потеза, ма плотер. Ћутим и не мешам се колико год могу, кришом куцам у дрво...
_____
cousin for roasting the rakija
И кажем себи у сну, еј бре коњу па ти ни немаш озвучење, имаш оне две кутијице око монитора, видећеш кад се пробудиш...
- Post n°517
Pih, ja jedino nisam voleo da učim pesmice napamet. A što se crtanja tiče, uvek sam voleo da obradujem vaspitačicu/nastavnicu nekim kvalitetnim rejonizmom.
_____
Sve čega ima na filmu, rekao sam, ima i na Zlatiboru.
~~~~~
Ne dajte da vas prevare! Sačuvajte svoje pojene!
- Post n°518
ja nisam stigao do pesmica svetom savi, srecom, to su ovi novokomponovani
ali se secam da smo pevali tu pesmu dok smo pokusavali da namotamo neku raspalu kasetu sa nekom igrom u dek za c64
ali se secam da smo pevali tu pesmu dok smo pokusavali da namotamo neku raspalu kasetu sa nekom igrom u dek za c64
_____
radikalni patrijarhalni feminista
smrk kod dijane hrk
- Post n°519
Moje prvo bezanje iz skole je bilo zbog recitacije. Bila je radna subotu, ja sam isao u drugi razred i trebao sam nauciti pesmicu o Antuntunu. Kad sam poceo da je citam, pomislio sam - sta je ovo koji kurac, ko bre ovo da uci napamet. Posle sam baku ubedio da nije radna subota pa sam izleteo napolje da se igram. Igrao sam se ceo dan u parku. U jednom trenutku sam cuo gomilu dece kako vice moje ime, kad sam se okrenuo video sam uciteljicu i svoje odeljenje koje je doslo u park na cas fizickog.
_____
★
Uprava napolje!
- Post n°520
Јбт падне број заражених недељу дана и сви крену да офтопичаре.
- Post n°521
Inace, u cetvrtom razredu sam razvaljivao na takmicenjima iz matematike. I sad znam jedini zadatak koga na sekciji nisam resio i to samo zato sto je bio u formi pesmice:
Letele su vrane, spazile su grane.
Po tri vrane, grana vise,
po dve vrane, vrana vise.
Koliko vrana, koliko grana?
Letele su vrane, spazile su grane.
Po tri vrane, grana vise,
po dve vrane, vrana vise.
Koliko vrana, koliko grana?
_____
★
Uprava napolje!
- Post n°522
meni je to isto bio smor
ali ne i posle, posle mi se i svidelo da ih učim napamet, ako nečemu valjaju
ali ne i posle, posle mi se i svidelo da ih učim napamet, ako nečemu valjaju
_____
- Post n°523
Neprijatno?!?!? Kao da mu se pocepala čarapa...
— Nataša Perović (@NalePerovic) January 6, 2021
- Post n°524
još ako je nastavnik OTO neki neotesani kakvi su obično bili, meni su pucala ona gomna od testerica stalnoErzsébet Biszak wrote:isto, jedini nervni slomovi u školi su mi bili zbog crtanja, i to ne na likovnom nego na tehničkom.
- Post n°525
žena je bila.. trivunka, alergična, pazi sad, na prašinu
_____