Mr.Pink wrote:ja znam lika iz bg koji napravio milijarde slikanjem vencanja
kune se u apple i hondu
kae danas mnogo vazan dan za planetu, i da se USA pretvara u socijalizam
nije ni mlad, ima tu oko 40+
Zašto baš danas?
Mr.Pink wrote:ja znam lika iz bg koji napravio milijarde slikanjem vencanja
kune se u apple i hondu
Badnji dan.ontheotherhand wrote:Mr.Pink wrote:ja znam lika iz bg koji napravio milijarde slikanjem vencanja
kune se u apple i hondu
Zašto baš danas?
Летећи Полип wrote:Pih, ja jedino nisam voleo da učim pesmice napamet. A što se crtanja tiče, uvek sam voleo da obradujem vaspitačicu/nastavnicu nekim kvalitetnim rejonizmom.
Erzsébet Biszak wrote:isto, jedini nervni slomovi u školi su mi bili zbog crtanja, i to ne na likovnom nego na tehničkom.
treba da precrtamo neku ruku koja pali svetlo, ja na pola ruke odustanem i odem u wc da plačem
kapetanm wrote:
Badnji dan.
boomer crook wrote:nas je nastavnica OTO-a tukla velikim drvenim lenjirom po glavi. i dalje se secam kako pod njenim budnim okom pilam ivericu u ritmu radisjkog hita kabineta za tehnicko "opilo nas vino".
ontheotherhand wrote:kapetanm wrote:
Badnji dan.
Pravoslavni badnji dan dan kada USA postaje socijalistička jer se protestvuje ispred Bele kuće.
23.93MNE wrote:MNE wrote:
24.31
27.93
25.13
28.73
25.4
23.54
20.37
25.05%, solidan pad, generalno otkako sam ovo računao zadnjih mjesec i po imamo iz nedjelje u nedjelju isključivo pad pozitivnosti, a decembar je
28.9
28.79
24.56
28.05
22.54
26.73
21.78
25.9% prosjek, blagi rast prvi put nakon mjesec i po, pretpostavljam da je slava glavni razlog
kapetanm wrote:E kad se vi sećate škole, dobro je
pa postojaće do iduće zime, a tada će se već situacija sa vakcinama iskristalisatiTalason wrote:možda će neko nekada objasniti da bez vakcine ne postoji dugotrajnija imunizacija, ja sigurno neću
Juče sam prebrojala. Od 220 doktora kod mene, samo je 44 potpisalo saglasnost za vakcinaciju.