Pise i u abstraktu koje su maske poredili...Marius Lăcătuș wrote:stvarno sam lejmer kad ne procitam 15 strana pdf-a pisanih sitnim fontom a jadikujem ovde
i google search štedim da mi se ne potroši
Virus
- Post n°51
Re: Virus
_____
you cannot simply trust a language model when it tells you how it feels
- Post n°52
E, naučnici, do MNE next!
- Post n°53
Zezaj ti, ali ja ladno i dalje u glavi imam sliku mlecnog puta i m oblaka a kao gledam iz svog sela (ladno su krenula da mi se mesaju secanja... Pa posle veruj ocevicima...)Talason wrote:moraš par dana da tihuješ na naučnim temama, dok se ne zaboravi današnji fejl
_____
- Post n°54
MNE je onaj slucaj gde ne znas ni odakle da pocnes da objasnjavas.wrote:E, naučnici, do MNE next!
_____
- Guest
- Post n°55
Marius Lăcătuș wrote:talašone kurčiš se a mašinci su radili test
a znači isto je surgical or single layer woven cotton, vau
koji qrac bacam pare na N95
još sam hteo da se otvorim za FFP3 ali me dobri hella spasio troška
jbte izgubio sam zadnji argument za razvod braka, ladno
jebeni forum
bilo je ljudi na ovom forumu (videti pod nikom talason) koji su se trudili da objasne elektrostatičnu filtraciju i značaj primene različitih materijala
naravno, i tada su ih neki ismevali (neki rumunski nik, nebitan lik) tobož zbog debelosti, a u stvari iz nekih njima bitnih razloga
ne bacaš pare na N95, između ostalog zato što je u Beogradu vazduh trenutno smrtonosniji od korone
- Guest
- Post n°56
lalinea wrote:Zezaj ti, ali ja ladno i dalje u glavi imam sliku mlecnog puta i m oblaka a kao gledam iz svog sela (ladno su krenula da mi se mesaju secanja... Pa posle veruj ocevicima...)Talason wrote:moraš par dana da tihuješ na naučnim temama, dok se ne zaboravi današnji fejl
videćeš tek kakav se mix događa u mozgu kada dođeš u godine, da ne idem u detalje, zaboravio sam o čemu razgovaramo
- Post n°57
Talason wrote:Marius Lăcătuș wrote:talašone kurčiš se a mašinci su radili test
a znači isto je surgical or single layer woven cotton, vau
koji qrac bacam pare na N95
još sam hteo da se otvorim za FFP3 ali me dobri hella spasio troška
jbte izgubio sam zadnji argument za razvod braka, ladno
jebeni forum
bilo je ljudi na ovom forumu (videti pod nikom talason) koji su se trudili da objasne elektrostatičnu filtraciju i značaj primene različitih materijala
naravno, i tada su ih neki ismevali (neki rumunski nik, nebitan lik) tobož zbog debelosti, a u stvari iz nekih njima bitnih razloga
ne bacaš pare na N95, između ostalog zato što je u Beogradu vazduh trenutno smrtonosniji od korone
bacas pare na elektrostaticku filtraciju i razlicite materijale, lepo ti pise single layer woven cotton - u prevodu zenske gace preko face - procitaj istrazivanje, samo 15 strana sitnog fonta
_____
#FreeFacu
Дакле, волео бих да се ЈСД Партизан угаси, али не и да сви (или било који) гробар умре.
- Guest
- Post n°58
Pročitao sam, a to nije jedini rad na tu temu. Za ono što su ispitivali to je one layer cotton, za ono što srećeš u prirodi je potrebno ono što sam ja pisao. Seti se ko je radio ovaj rad i slušaj mene.
- Post n°59
lalinea wrote:Zezaj ti, ali ja ladno i dalje u glavi imam sliku mlecnog puta i m oblaka a kao gledam iz svog sela (ladno su krenula da mi se mesaju secanja... Pa posle veruj ocevicima...)Talason wrote:moraš par dana da tihuješ na naučnim temama, dok se ne zaboravi današnji fejl
То што ти се врти у глави је планета Земља, ништа страшно, догађа се и другима.
_____
cousin for roasting the rakija
И кажем себи у сну, еј бре коњу па ти ни немаш озвучење, имаш оне две кутијице око монитора, видећеш кад се пробудиш...
- Post n°60
Talason wrote:Pročitao sam, a to nije jedini rad na tu temu. Za ono što su ispitivali to je one layer cotton, za ono što srećeš u prirodi je potrebno ono što sam ja pisao. Seti se ko je radio ovaj rad i slušaj mene.
svakako da ću slušati pre tebe, čak i likove manje kompetentne od tebe, u poređenju sa likovima "naučnicima" koji u isti koš trpaju hiruršku i masku od tange. ja sam studirao sa ovakvim "naučnicima" i znam ih kao zlu paru. bolesna ambicija i ponor kompetencija.
_____
#FreeFacu
Дакле, волео бих да се ЈСД Партизан угаси, али не и да сви (или било који) гробар умре.
- Post n°62
Od početka slobodno.lalinea wrote:MNE je onaj slucaj gde ne znas ni odakle da pocnes da objasnjavas.wrote:E, naučnici, do MNE next!
- Post n°63
Ви који користите Н95 маске, да ли сте приметили колико неке мирисе зауставља? Док друг мирисе, на пример дувански дим пролази као да нема маске. Односно задржи се и на маски, пошто се осети дуван доста дуго после.
Други бенефит, по зимоћи ме никад не пресече хладан ваздух. Маска се стално греје при издисају, тако да се при уздисању сваки пут загреје ваздух.
Други бенефит, по зимоћи ме никад не пресече хладан ваздух. Маска се стално греје при издисају, тако да се при уздисању сваки пут загреје ваздух.
- Post n°64
Od pocetka ti je vise puta prezvakano, ali ti mislis da je to sto se tebi nesto cini ili ne cini (bez ikalvog pokrica) validnije od znanja prikupljenog tokom decenija istrazivanja.MNE wrote:Od početka slobodno.lalinea wrote:
MNE je onaj slucaj gde ne znas ni odakle da pocnes da objasnjavas.
_____
- Post n°65
Sotir wrote:Ви који користите Н95 маске, да ли сте приметили колико неке мирисе зауставља? Док друг мирисе, на пример дувански дим пролази као да нема маске. Односно задржи се и на маски, пошто се осети дуван доста дуго после.
Ko još uzdiše with N95 on?
- Post n°66
ovo i meni prija pa ih zato nekad nosim napoljuSotir wrote:Ви који користите Н95 маске, да ли сте приметили колико неке мирисе зауставља? Док друг мирисе, на пример дувански дим пролази као да нема маске. Односно задржи се и на маски, пошто се осети дуван доста дуго после.
lalinea ne znam šta je prežvakano kad je tek pomenut taj broj ljudi
- Post n°67
MNE wrote:MNE wrote:33.68
28.99
30.58
27.97
32.67
28.33
30.88
30.44% prosjek, a prosle ned je bio 30.58% skoro isto, iz nekog razloga pritisak na zdravstveni sistem blago opada bar tako kazu
31.54
24.58
27.87
33.75
29.94
22.84
27.68
28.31% čitava 2 procenta manje, ali obzirom da još nismo ni u sredini sezone respiratornih virusa ovo je odlično samo nek nastavi
24.31
27.93
25.13
28.73
25.4
23.54
20.37
25.05%, solidan pad, generalno otkako sam ovo računao zadnjih mjesec i po imamo iz nedjelje u nedjelju isključivo pad pozitivnosti, a decembar je
- Post n°68
Stranci koji su u Francuskoj posebno izlozeni koroni u svom radu mogu aplicirati za drzavljanstvo po ubrzanom postupku.
http://rs.n1info.com/Svet/a687009/Stotine-imigranata-u-Francuskoj-u-znak-zahvalnosti-dobijaju-drzavljanstvo.html
http://rs.n1info.com/Svet/a687009/Stotine-imigranata-u-Francuskoj-u-znak-zahvalnosti-dobijaju-drzavljanstvo.html
- Post n°69
eto resenja za medicinare u srbiji
_____
radikalni patrijarhalni feminista
smrk kod dijane hrk
- Post n°70
novu legiju stranaca ce ciniti medicinsko osoblje
_____
radikalni patrijarhalni feminista
smrk kod dijane hrk
- Post n°71
Realno sto puta bolja prica nego da odes u Nemacku, ruznija zemlja, ruzniji narod plus ce da te spakuju na avion sa Ciganima u nekom momentu u narednih 20 godina
- Post n°72
nemačka > francuska
_____
most of us probably not getting better
but not getting better together
- Post n°74
_____
most of us probably not getting better
but not getting better together
- Post n°75