RTS - vaše pravo da znate sve što dečko kaže
Naravno da ga drze. Pobogu. Lik je americko-britanski igrac, koga placaju nasim parama, namestajuci mu pozicije poput upravnog odbora RTSa i razne nagrade i priznanja, a on to pride koristi za tezgarenja gde god su ludi da ga pitaju za misljenje.
Bazdulj o sebi wrote:...piscu sa stanovitom reputacijom...
Filipenko wrote:Naravno da ga drze. Pobogu. Lik je americko-britanski igrac, koga placaju nasim parama, namestajuci mu pozicije poput upravnog odbora RTSa i razne nagrade i priznanja, a on to pride koristi za tezgarenja gde god su ludi da ga pitaju za misljenje.
Lavrovljevljeva škola tumačenja
_____
Međuopštinski pustolov.
Zli stolar.
Lol, Filipe, kakve nabadanje.
_____
"Oni kroz mene gledaju u vas! Oni kroz njega gledaju u vas! Oni kroz vas gledaju u mene... i u sve nas."
Dragoslav Bokan, Novi putevi oftalmologije
Baš čvorovićevsko viđenje sveta.
otrovat ću se pic.twitter.com/eoAjqORuCv
— Radomir Martin (@radomir_martin) March 2, 2023
_____
"Oni kroz mene gledaju u vas! Oni kroz njega gledaju u vas! Oni kroz vas gledaju u mene... i u sve nas."
Podelite im mačete.
"Pružalac medijske usluge, u odnosu na svoj programski sadržaj, u skladu sa svojom programskom koncepcijom, dužan je da poštuje zabranu političkog oglašavanja van izborne kampanje" https://t.co/qEeLYNUQUA
— Radomir Martin (@radomir_martin) March 11, 2023
_____
Na @RTS_Vesti red (auto)cenzure, red brisanja dokaznog materijala za sudske postupke.
— Zoran Gavrilović (@GavrilovicZoran) March 11, 2023
Obrisani svi moji i neki tekstovi Ivana Radovanovića!
Šta kaže @BrankoKlanscek? pic.twitter.com/o0KSupAKHX
_____
★
Uprava napolje!
Pa hahahahahahaha, kakav fejl, debili sa RTS-a nisu provalili da su u noći sa subote na nedelju pomerani satovi u SAD i zbog toga nisu emitovali Oskara direktno, već odloženo za sat vremena.
Na HRT-u Kimel "sleteo" padobranom u salu i započeo šou u 1:02, a na RTS-u u 2:00.
Na HRT-u Kimel "sleteo" padobranom u salu i započeo šou u 1:02, a na RTS-u u 2:00.
_____
★
Uprava napolje!
To je ona filmska umetnica sto nas je zaduzila i Herojima Pestera i Herojima Kosara.
_____
Sta bi sa Milos Bikovic Kosarama, zna li se sta?
Snimanje je planirano da počne 28. juna 2020. ali je započeto je tri nedelje kasnije, 15. jula 2020. Snimanje je kasnilo usled pandemije kovida 19 i dozvola za korišćenje sredstava Vojske Srbije. Plan je bio da snimanje traje osam meseci. Premijera filma je prvobitno bila planirana za februar 2021. godine. Takođe sa filmom je trebala da nastane i serija od 14 epizoda koju bi prikazao Superstar.[1]
Međutim, osam dana posle početka snimanja, producenti su prekinuli snimanje da bi prevazišli organizacione probleme. U septembru 2020. došlo je do sukoba na relaciji između producenta i reditelja oko razvoja i daljeg snimanja projekta, što je rezultiralo otpuštanjem reditelja Balša Đoge od strane producenta. Nakon nesuglasica i sukobljenih viđenja producenata i reditelja o daljem snimanju filma, Filmski centar Srbije se uključio u razrešavanje spora i uspeo da nađe kompromisno rešenje kojim se omogućava nastavak snimanja.
Plan je bio da se snimanje nastavi u januaru, zatim u aprilu 2021. Međutim, producenti su raspustili celu ekipu i počeli da pripremaju i snimaju seriju i film o operacija Oluja. Planirali su, kako su obavestili Filmski centar, da Košare nastave pošto završe sa drugim projektom, te da pripreme počnu u avgustu a snimanje do 20. oktobra 2021. godine. Ali ni tada nije nastavljeno snimanje jer ni film i seriju Oluja nisu stigli da završe i nastavili su sa radom aprila 2022.
Producenti su u međuvremenu želeli da projekat dodele drugom reditelju, Miroslavu Lekiću. Reditelj Balša Đogo je zaštitio Košare u Autorskoj agenciji za Srbiju. Na kraju je reagovalo Ministarstvo kulture i informisanja, te je ministarka Maja Gojković poslala dopis Filmskom centru Srbije da po zakonu ne mogu oduzeti projekat Košare reditelju Đogu.
Đogo je u januaru 2022. potvrdio da je Omega Production uputila dopis Filmskom centru da odustaje od filma Košare i da će sva novčana sredstva vratiti. U isto vreme Omega je objavila da će svojim sredstvima snimiti film.
U februaru 2022. godine, u dnevnom listu Danas, objavljeno je pismo komandanta 53. graničnog bataljona pukovnika Duška Šljivančanina, zamenika komandanta 53. graničnog bataljona potpukovnika Dragutina Dimčevskog i oficira Petra Mišića, u kome se zabranjuje da država Srbija snimi film po scenariju aktuelnog reditelja, iznoseći podatke da su scenario navodno pisali lažni heroji sa Košara. U istom članku je najavljen rad na novom scenariju.[2][3]
https://sr.wikipedia.org/sr-el/%D0%9A%D0%BE%D1%88%D0%B0%D1%80%D0%B5_(%D1%84%D0%B8%D0%BB%D0%BC)
Snimanje je planirano da počne 28. juna 2020. ali je započeto je tri nedelje kasnije, 15. jula 2020. Snimanje je kasnilo usled pandemije kovida 19 i dozvola za korišćenje sredstava Vojske Srbije. Plan je bio da snimanje traje osam meseci. Premijera filma je prvobitno bila planirana za februar 2021. godine. Takođe sa filmom je trebala da nastane i serija od 14 epizoda koju bi prikazao Superstar.[1]
Međutim, osam dana posle početka snimanja, producenti su prekinuli snimanje da bi prevazišli organizacione probleme. U septembru 2020. došlo je do sukoba na relaciji između producenta i reditelja oko razvoja i daljeg snimanja projekta, što je rezultiralo otpuštanjem reditelja Balša Đoge od strane producenta. Nakon nesuglasica i sukobljenih viđenja producenata i reditelja o daljem snimanju filma, Filmski centar Srbije se uključio u razrešavanje spora i uspeo da nađe kompromisno rešenje kojim se omogućava nastavak snimanja.
Plan je bio da se snimanje nastavi u januaru, zatim u aprilu 2021. Međutim, producenti su raspustili celu ekipu i počeli da pripremaju i snimaju seriju i film o operacija Oluja. Planirali su, kako su obavestili Filmski centar, da Košare nastave pošto završe sa drugim projektom, te da pripreme počnu u avgustu a snimanje do 20. oktobra 2021. godine. Ali ni tada nije nastavljeno snimanje jer ni film i seriju Oluja nisu stigli da završe i nastavili su sa radom aprila 2022.
Producenti su u međuvremenu želeli da projekat dodele drugom reditelju, Miroslavu Lekiću. Reditelj Balša Đogo je zaštitio Košare u Autorskoj agenciji za Srbiju. Na kraju je reagovalo Ministarstvo kulture i informisanja, te je ministarka Maja Gojković poslala dopis Filmskom centru Srbije da po zakonu ne mogu oduzeti projekat Košare reditelju Đogu.
Đogo je u januaru 2022. potvrdio da je Omega Production uputila dopis Filmskom centru da odustaje od filma Košare i da će sva novčana sredstva vratiti. U isto vreme Omega je objavila da će svojim sredstvima snimiti film.
U februaru 2022. godine, u dnevnom listu Danas, objavljeno je pismo komandanta 53. graničnog bataljona pukovnika Duška Šljivančanina, zamenika komandanta 53. graničnog bataljona potpukovnika Dragutina Dimčevskog i oficira Petra Mišića, u kome se zabranjuje da država Srbija snimi film po scenariju aktuelnog reditelja, iznoseći podatke da su scenario navodno pisali lažni heroji sa Košara. U istom članku je najavljen rad na novom scenariju.[2][3]
https://sr.wikipedia.org/sr-el/%D0%9A%D0%BE%D1%88%D0%B0%D1%80%D0%B5_(%D1%84%D0%B8%D0%BB%D0%BC)
_____
Što se ostaloga tiče, smatram da Zapad treba razoriti
Jedini proleter Burundija
Pristalica krvne osvete
Balsa Djogo je tako fenomenalno ime za reeksport...Sta moze biti sa Crnim Orcima nego neka prevara i muljanje.
Nego je tuzno videti da nam pukovnici komanduju bataljonima.
Nego je tuzno videti da nam pukovnici komanduju bataljonima.
breaking pic.twitter.com/czoFgk01n4
— Radomir Martin:tm: (@radomir_martin) March 25, 2023
_____
???
Dali su oko 1.000.000€ za ova dva glumca.
— Dragan Vidaković Mrki P.S.Gerila (@protivdictature) March 27, 2023
Oni navodno u seriji nose novac stranci Zeleni u Jadru da bi sprečili iskopavanje litijuma!
Sa njima pričate o izborima i referendumu...
Oni mirnim putem ne idu... pic.twitter.com/vKaJBOq1Fw
_____
★
Uprava napolje!
- Guest
Erik Roberts i Vilijam Boldvin? :ljaksofon:
- Guest
Sad gledam, pa oni su u postavi serije Južni vetar: Na granici i to je izgleda opštepoznati podatak.
da, to je hit danas, oni navodno idu u nedeljice da ih seljaci nauče kako da podižu narod u cilju ispunjavanja svojih ciljeva
(nisam gledala seriju , ne znam da li je treba da je gledam)
(nisam gledala seriju , ne znam da li je treba da je gledam)
Sada gledam na nekom sajtu, Aleksandar Bercek igra lika koji se zove - Crveni
I ima 100 godinaFilipenko wrote:Sada gledam na nekom sajtu, Aleksandar Bercek igra lika koji se zove - Crveni
_____
Što se ostaloga tiče, smatram da Zapad treba razoriti
Jedini proleter Burundija
Pristalica krvne osvete
jel to BS pisala scenario serije u kojoj se obračunava sa antilitijumašima???
_____
#FreeFacu
Дакле, волео бих да се ЈСД Партизан угаси, али не и да сви (или било који) гробар умре.
https://n1info.rs/showbiz/video-milos-bikovic-odgovorio-cuti-raspravljate-se-s-fiktivnim-junacima/
Btw, j ja mislim da je ovo dekontekstualizovano. Cak se ni iz ovog kratkog klipa ne cita tako kako je insinuirano. Hocu reci, mislim da je the originak Dnevni tupan u pravu.
Btw, j ja mislim da je ovo dekontekstualizovano. Cak se ni iz ovog kratkog klipa ne cita tako kako je insinuirano. Hocu reci, mislim da je the originak Dnevni tupan u pravu.
_____
- Guest
Biković pametniji od tvitera. OK i taj derbi začelja je okončan.
_____