Kirko Skaddeng wrote:pošto Toma Mona uveliko reklamira najluđu noć na Zlatiboru, jasno je kuda stvari vode.
wat?
Kirko Skaddeng wrote:pošto Toma Mona uveliko reklamira najluđu noć na Zlatiboru, jasno je kuda stvari vode.
Srpski član i predsedavajući Predsedništva BiH Milorad Dodik primljen je u Univerzitetski klinički centar RS
Za sada nema informacija o njegovom zdravstvenom stanju, prenosi Srpska info,
Kirko Skaddeng wrote:zoonoza
Srpski član i predsedavajući Predsedništva BiH Milorad Dodik primljen je u Univerzitetski klinički centar RS
Za sada nema informacija o njegovom zdravstvenom stanju, prenosi Srpska info,
Kirko Skaddeng wrote:šta bi tačno dobio time da se skloni na 15 dana?
mislim on se sreće sa velikim brojem ljudi a ne verujem da 30% njih nosi maske. šansa da dobije koronu je verovatno 50 puta veća nego za bilo koga od nas ovde.
Kirko Skaddeng wrote:šta bi tačno dobio time da se skloni na 15 dana?
mislim on se sreće sa velikim brojem ljudi a ne verujem da 30% njih nosi maske. šansa da dobije koronu je verovatno 50 puta veća nego za bilo koga od nas ovde.
Najveći sin naših međeda i bukvi.Kirko Skaddeng wrote:OK zvuči logično, ali čekaćemo izveštaje konzilijuma u bolnici u kojoj sin međeda i bukve bije najtežu bitku...
Српски члан и предсједавајући Предсједништва БиХ Милорад Додик хоспитализован је у Универзитетском клиничком центру Републике Српске због мучнине и болова у желуцу, а здравствено стање за сада је стабилно и није животно угрожен, саопштено је данас из УКЦ-а.
https://www.rtrs.tv/vijesti/vijest.php?id=414680
Tako mi pričao Crnogorac kako se rukovao s Kirkom Douglasom. Kaže, pi-to sam se ko sad s tobom.Margit Savović wrote:Od trivia iz mog zivota se izdvaja i to kako me je Dodik izljubio tri puta u Laktasima. Ono, da se pitamo(tm).