Prezidensi koji vraća normalsi
- Post n°251
Re: Prezidensi koji vraća normalsi
Kad on prvi neverue, mos misliti kakva je sittuacija.
_____
"Oni kroz mene gledaju u vas! Oni kroz njega gledaju u vas! Oni kroz vas gledaju u mene... i u sve nas."
Dragoslav Bokan, Novi putevi oftalmologije
- Post n°252
nije problem da ima više glasova, problem je ukupan broj glasova koji ima, 15 miliona razlike u odnosu na Obamu 2012. je malo previše za ono što ja smatram vjerovatnim
- Guest
- Post n°253
ovo vreme i ovi ljudi ne mogu da se porede sa onim vremenom i onim ljudima
nemamo podatke
nemamo podatke
- Post n°254
radi se o razlici od 8 a ne 80 godina, to su skoro sve isti ljudi
- Post n°255
Skoro sve isti s malom sitnicom da SAD sad ima 15 miliona stanovnika više.
- Post n°256
to je razlika od 5% u populaciji a 25% u glasovima, opet puno
- Post n°257
Pa tako to bude kada imas predsednika koji polarizuje javnost, svi se iscimaju da izadju da glasaju.
_____
"Burundi je svakako sharmantno mesto cinika i knjiskih ljudi koji gledaju stvar sa svog olimpa od kartona."
“Here he was then, cruising the deserts of Mexico in my Ford Torino with my wife and my credit cards and his black-tongued dog. He had a chow dog that went everywhere with him, to the post office and ball games, and now that red beast was making free with his lion feet on my Torino seats.”
- Post n°258
Glasanje postom je glavni razlog - mnogo lakse, ne ceka se u redu i popularizovano je zbog covida.
- Post n°259
Razlog je Tramp, da se ne zezamo. Kurac bi se neko iscimao sa lizanjem koverte za Kamala vs Rubio, ili tako nešto.
_____
Sve čega ima na filmu, rekao sam, ima i na Zlatiboru.
~~~~~
Ne dajte da vas prevare! Sačuvajte svoje pojene!
- Guest
- Post n°260
Objašnjeno je to MNE-u mnogo puta ali na svakoj trećoj stranici govori "meni je to mnogo". Intuicija mu govori da je posredi krađa i gotovo.
- Guest
- Post n°261
pa dobro to se podrazumeva. polarizujući izbori.Летећи Полип wrote:Razlog je Tramp, da se ne zezamo. Kurac bi se neko iscimao sa lizanjem koverte za Kamala vs Rubio, ili tako nešto.
- Post n°262
vaistinu za neveru, ovde u vladi često rade stručni ljudi.boomer crook wrote:pa to ce sada centrist chadovci da valjaju te anegdotalne price tipa reko roj kon na samrti kako je zaposljavano kuso i repato. fakticki ista prica kao sa SNS ovde i demokratama. samo "meritokratija" koja je sve osim toga.
iritantna protuprirodna pojava.
- Post n°263
Otkud Tramp onda?
_____
~~~~~
- Post n°264
stručni ljudi povremeno prave greške. na stranu to... više razloga (biraj koji su ti srcu dragi).Летећи Полип wrote:Otkud Tramp onda?
jedan je da religiozni konzervativci igraju defanzivu kontra društvenih kretanja (abortus, LGBT, trans). drugi je da je značajan procenat bele srednje klase želi uživati privilegovan položaj koji su imali (u poređenju sa crnima i imigrantima). treći je čist rasizam koji je krenuo da curi kada je crnja izabran. četvrti je globalističko zlo zbog koga je neki Džo izgubio posao u GM-u. peti je to da mnogi ljudi ne vole pametne žene. šesti...
- Post n°265
Kirko Skaddeng wrote:Objašnjeno je to MNE-u mnogo puta ali na svakoj trećoj stranici govori "meni je to mnogo". Intuicija mu govori da je posredi krađa i gotovo.
više common sense nego intuicija al dobro
- Post n°266
Stručni. Ljudi. Povremeno. Prave. Greške.Gargamel wrote:stručni ljudi povremeno prave greške.Летећи Полип wrote:Otkud Tramp onda?
_____
Ha rendelkezésre áll a szükséges pénz, a vége általában jó.
- Guest
- Post n°267
ja ne znam da li postoji nešto što sprečava stručne ljude da budu idioti
- Post n°268
Изгледа да зависи од струке.
_____
Burundi is an exception among other nations because it is a country which gave God first place, a God who guards and protects from all misfortune.
Burundi... opskurno udruženje 20ak levičarskih intelektualaca, kojima je fetiš odbrana poniženih i uvredjenih.
- Guest
- Post n°269
ne nego od svakog pojedinačno, stručnost ne sprečava
- Post n°270
Znate veoma dobro kako to izgleda kada ti u birokratiju udje podoban (SNS) kadar, nemojte se praviti blesavi.
_____
"Burundi je svakako sharmantno mesto cinika i knjiskih ljudi koji gledaju stvar sa svog olimpa od kartona."
“Here he was then, cruising the deserts of Mexico in my Ford Torino with my wife and my credit cards and his black-tongued dog. He had a chow dog that went everywhere with him, to the post office and ball games, and now that red beast was making free with his lion feet on my Torino seats.”
- Guest
- Post n°271
ja sam najebao dovoljno i od neSNS kadra, tako da više ne jebem 2% ko je čiji
- Post n°273
Јанош Винету wrote:Не пљује га нико, понашају се као бивша Вучићева жена. Десница је опчињена Трампом, може да им ради шта хоће.
И Стив Бенон и онај крвожедни морж Џон Болтон кога је шутнуо се понашају као Анђус.
Имали су шансу да утичу на политику на самом врху, није ишло, разилазимо се, долази други запослени.
Болтон каже: Хвала господину Трампу на шанси, нажалост нисмо успели да заратимо.
Бенон каже: Хвала господину Трампу, нажалост нисмо успели да донесемо расистичке антимексиканске законе и дигнемо зид према Мексику.
Болтон је објавио своју књигу пуну шкакљивих детаља, али ју је темпирао тако да не направи никакву штету никоме.
Про-трамповске парадржавне милиције су хтеле да пуцају на БЛМ протестима. Поједини и јесу пуцали, имамо случај да је онај клинац убио двоје људи. На срећу се тај конфликт није разгорео.
Мислим да од 2017 говори да ако Трамп не буде јачи на имиграцији да ће изгубити беле гласаче, што се десило. Трамп је изгубио изборе јер је доста белих мушкараца није хтело да гласа за њега на овим изборима. Делимично је то надокнадио латино и црном популацијом али не довољно. Једоставно су видели да Трамп баљезга али да суштински не ради ништа другачије од Демократа. Што је логично јер је Трамп РИНО. Само је користио републиканце да се освети Обами за оно понижавање у Белој кући, ништа друго њега није занимало. За то је користио све могуће, па и јак покрет деснице који се дизао још од времена дебилних чајанки а онда је добио нову и млађу форму у облику алтернативне деснице, што се претворило у јак млади покрет.
- Post n°274
Ali on nije izgubio glasače, dobio ih je. Na prošlim izborima je dobio manje glasova od Romnija 2012. Sada je osvojio više nego Obama 2008.
A i nije li apsurd da En Koulter, jelte bela žena u polnoj vezi sa crnim muškarcem, a pre toga sa Jevrejinom i Indusom, insistira na beloj rasi kao političkoj budućnost? Obrni ili okreni, rodi li ikad u živou ili ne, beli populisti od nje sigurno neće profitirati.
A i nije li apsurd da En Koulter, jelte bela žena u polnoj vezi sa crnim muškarcem, a pre toga sa Jevrejinom i Indusom, insistira na beloj rasi kao političkoj budućnost? Obrni ili okreni, rodi li ikad u živou ili ne, beli populisti od nje sigurno neće profitirati.
_____
~~~~~
- Post n°275
Питање имиграције не мора имати везе са расом, иако је то питање преузето од деснице, често крајње. Имиграција се може посматрати кроз питање радничке класе и њеног стандарда о чему је причао Сандерс.
Трам је изгубио део белих мушских гласача који би му дали превагу на овим изборима.
Трам је изгубио део белих мушских гласача који би му дали превагу на овим изборима.