disident wrote:Picke70 million pissed off republicans and not one city burned to the ground.
— Donald Trump Jr. (@DonaldJTrumpJr) November 7, 2020
a tolika deca u rukama gustera-pedofila.
disident wrote:Picke70 million pissed off republicans and not one city burned to the ground.
— Donald Trump Jr. (@DonaldJTrumpJr) November 7, 2020
MNE wrote:bajden 77 miliona tramp 72, meni su ovo baš nerealne cifre, rekao bih da obojica imaju bar po milion-dva "sumnjivih" glasova (tipa baba tu potpiši ovo pismo za penziju)
MNE wrote:kome se glasalo i ranije je glasao, i kod nas je isto bilo više pisama nego ranije ali ni blizu tolika razlika u odnosu na ranije izbore, u Viskonsinu izlaznost 90% to je brojka koja je više za Bjelorusiju Tadžikistane i komšiluk, mislim da realnih 90% u nekoj USA državi ne bi moglo da izađe sve i da prijeti neki armagedon tipa nuklearnog napada i slično
boomer crook wrote:
a tolika deca u rukama gustera-pedofila.
MNE wrote:kome se glasalo i ranije je glasao, i kod nas je isto bilo više pisama nego ranije ali ni blizu tolika razlika u odnosu na ranije izbore, u Viskonsinu izlaznost 90% to je brojka koja je više za Bjelorusiju Tadžikistane i komšiluk, mislim da realnih 90% u nekoj USA državi ne bi moglo da izađe sve i da prijeti neki armagedon tipa nuklearnog napada i slično
hm ne pratim baš njega al dobro, po zvaničnim podacima vidim da je isto oko 20% jači turnout nego 2016e, tako da mi je tih 72% premala brojka ali recimo da je negdje izmeđuKirko Skaddeng wrote:MNE wrote:kome se glasalo i ranije je glasao, i kod nas je isto bilo više pisama nego ranije ali ni blizu tolika razlika u odnosu na ranije izbore, u Viskonsinu izlaznost 90% to je brojka koja je više za Bjelorusiju Tadžikistane i komšiluk, mislim da realnih 90% u nekoj USA državi ne bi moglo da izađe sve i da prijeti neki armagedon tipa nuklearnog napada i slično
72.6%.
Zašto veruješ Eriku Trampu na reč?
BREAKING: Pennsylvania.:ballot_box:️
— Kyle Becker (@kylenabecker) November 12, 2020
Judge orders segregated ballots should *not* be counted. It rules the PA Secretary of State "lacked statutory authority" to override election law. Critically, the state has a Republican state legislature.#SCOTUS may ultimately decide the case now. pic.twitter.com/2VO6mkl66M
Recent presidential election turnouts in Wisconsin:
2020 — 72.3%
2016 — 67.3%
2012 — 70.4%
2008 — 69.2%
2004 — 72.9%
2000 — 67%