Erzsébet Biszak wrote:Je li sam ja jedina kojoj je hladno u stanu uprkos tome što ima grejanja?
Jel hoćeš da greju normalno i da ne misle na ekonomiju, jel to hoćeš?
Erzsébet Biszak wrote:Je li sam ja jedina kojoj je hladno u stanu uprkos tome što ima grejanja?
U eksploziji plinske boce u Aberdarevoj poginula jedna osoba
Eskplozija se dogodila ispod zgrade RTS-a u Aberdarevoj ulici gde su radnici radili na rekonstruciji instalacija.
RTS prenosi da je jedan radnik izgubio život, dok su dvojica povređena, jedan teže, a jedan lakše.
Kako je rečeno agenciji Beta u službi beogradske Hitne pomoći, jedna povređena osoba prevezena je u odeljenje za reanimaciju Urgentnog centra, a ekipe su još uvek na licu mesta i za sada nema novih podataka.
Kako nezvanično saznaje RTS eksplodirala je boca sa gasom.
Od siline eksplozije uništeno je nekoliko službenih automobila ove medijske kuće, a popucali su prozori na zgradi.
Na licu mesta je veliki broj vatrogasnih ekipa, kao i istražni organi.
Potpuna neistina! https://t.co/3CFEDi3sHs
— Šutanovac Dragan (@SutanovacDragan) December 11, 2020
Janko Suvar wrote:i nemam 100.000 evra da podignem iz banke, to su te razlike suptilne.
et ficfiric
stvarno jeste.
nalog sa ženinog laptopa wrote:ko zna kako ce da podele ovija 100k evra
nalog sa ženinog laptopa wrote:ne more popola jer se mora i tiperu nesto (10%?, 20%?) dat
Dvojica napadača pokazala značku i pištolj, pa uz povike: "Policija, lezi dole" od Saše P. (34) i njegove sestre odnela novac, koji je uzet na kredit
Saša P. (39), investitor iz Beograda, bio je