Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

opozicija

Anonymous
    Guest

opozicija - Page 13 Empty Re: opozicija

Post by Guest Thu Dec 03, 2020 4:33 pm

mladi lideri  opozicija - Page 13 3579118792
    kondo

Post by kondo Thu Dec 03, 2020 5:47 pm

jbga malo mi ide na onu stvar šiljenje patke na mariniku, ona žena nije savršena i ume da upadne u dubiozu ali barem nešto radi u javnosti i održava plamičak opozicionog delovanja u kakvom takvom životu.

_____
    #FreeFacu

Дакле, волео бих да се ЈСД Партизан угаси, али не и да сви (или било који) гробар умре.
    Anonymous
    Guest

Post by Guest Thu Dec 03, 2020 6:05 pm

Pa moraćeš izdržati, nema druge, jer prestaću nikad. Imam svoje razloge.
    Nektivni Ugnelj

Post by Nektivni Ugnelj Thu Dec 03, 2020 6:49 pm

Ja je ne napadam. Imam niske kriterijume.
    Janko Suvar

Post by Janko Suvar Thu Dec 03, 2020 9:29 pm

Hteo sam samo da kazem da je Marinika Tepic demonsko zlo iz pakla i da cilj svakog coveka koji voli Srbiju i slobodu (sto je isto) treba da bude da se ona nikad ne priblizi nikakvoj javnoj funkciji.

Kad bi Marinika Tepic na bilo koji nacin obnasala bilo kakvu javnu funkciju to bi bila nesreca kakva nije zadesila nas narod od 1459te pa na ovamo.

(ako sutra umrem i ovo mi bude poslednji post na forumu, mogu reci da sam zadovoljan forumasenjem, pre svega jer sam uvek razumeo de je neprijatelj, a to jedino sto je vazno).

Last edited by Janko Suvar on Thu Dec 03, 2020 9:38 pm; edited 1 time in total

_____
    ????
    Anonymous
    Guest

Post by Guest Thu Dec 03, 2020 9:34 pm

whoa there covid boy
    Anonymous
    Guest

Post by Guest Thu Dec 03, 2020 9:38 pm

moja koleginica iz Rumunije je dobila otkaz, što sam pozdravio kao jednu od retkih mudrih odluka ove godine

a i ako nije mudra, bar sam se rešio bede, makar me optužili za ne znam koji izam
    Nektivni Ugnelj

Post by Nektivni Ugnelj Thu Dec 03, 2020 9:46 pm

Janko Suvar wrote:Hteo sam samo da kazem da je Marinika Tepic demonsko zlo iz pakla i da cilj svakog coveka koji voli Srbiju i slobodu (sto je isto) treba da bude da se ona nikad ne priblizi nikakvoj javnoj funkciji.

Kad bi Marinika Tepic na bilo koji nacin obnasala bilo kakvu javnu funkciju to bi bila nesreca kakva nije zadesila nas narod od 1459te pa na ovamo.

(ako sutra umrem i ovo mi bude poslednji post na forumu, mogu reci da sam zadovoljan forumasenjem, pre svega jer sam uvek razumeo de je neprijatelj, a to jedino sto je vazno).

Idi lezi covece
    Anonymous
    Guest

Post by Guest Thu Dec 03, 2020 9:49 pm

Janko Suvar wrote:Hteo sam samo da kazem da je Marinika Tepic demonsko zlo iz pakla i da cilj svakog coveka koji voli Srbiju i slobodu (sto je isto) treba da bude da se ona nikad ne priblizi nikakvoj javnoj funkciji.

Svidja mi se ovo, iako ja lično Ligu socijaldemokrata Vojvodine ne zovem tako. opozicija - Page 13 2304934895
    Mr.Pink

Post by Mr.Pink Thu Dec 03, 2020 9:51 pm

ne znam koja je bila tema, ali znam da sam procitao na burundiju pitanje gde srbija posle rumunije

a neko rece poljska i madjarska

na listi najpickastijih nacija i najvecih gubitnika svega meni su Madjarska i Poljska pri samome vrhu

bugari spram njih su fazon jevreji koji su preziveli holokaust - suva chadovina

_____
    radikalni patrijarhalni feminista

smrk kod dijane hrk
    Anonymous
    Guest

Post by Guest Thu Dec 03, 2020 9:56 pm

skroz offtopik

Last edited by celje on Thu Dec 03, 2020 9:58 pm; edited 2 times in total
    Mr.Pink

Post by Mr.Pink Thu Dec 03, 2020 9:56 pm

sto se marinke tice

pogledao sam joj bio pre par trenutaka. stao sam kod filoloskog fakulteta i vojvodine 

mislim da janko mozes da odahnes ako ti ostalo mesta u plucima jer za takve postoji poseban krug u paklu

_____

smrk kod dijane hrk
    Mr.Pink

Post by Mr.Pink Thu Dec 03, 2020 9:59 pm

kome smeta patrijarhat na balkanu neka se preseli u poljsku ili madjarsku

sve otislo u kurac

_____

smrk kod dijane hrk
    Јанош Винету

Post by Јанош Винету Thu Dec 03, 2020 10:36 pm

Тамо је већи патријархат него овде. Да не верује човек.
    Средњи јебени век.

_____
    Burundi is an exception among other nations because it is a country which gave God first place, a God who guards and protects from all misfortune.
    Burundi... opskurno udruženje 20ak levičarskih intelektualaca, kojima je fetiš odbrana poniženih i uvredjenih.
    kondo

Post by kondo Thu Dec 03, 2020 11:17 pm

heh kad mi je kućna pomoćnica pričala koliki su slovaci šoveni nisam verovao, kao mirni tihi radni ali strogo u genetski kod upisano šta kako i ko od drugih nacija. i vidi sad na forumu ovo.

_____
    #FreeFacu

Дакле, волео бих да се ЈСД Партизан угаси, али не и да сви (или било који) гробар умре.
    Janko Suvar

Post by Janko Suvar Thu Dec 03, 2020 11:25 pm

kaze se "zena"

Spoiler:

_____
    ????
    kondo

Post by kondo Fri Dec 04, 2020 1:02 am

ti si bolestan

_____
    #FreeFacu

kapetanm

Post by kapetanm Fri Dec 04, 2020 1:59 am

Koliko sati jedinog zivota na motiv za skrolovanje
    Korisnik
    Korisnik

Post by ontheotherhand Fri Dec 04, 2020 11:21 am

čiji je spisak želja iz spojlera, Marinikin?
    паће

Post by паће Fri Dec 04, 2020 11:55 am

Marius Lăcătuș wrote:heh kad mi je kućna pomoćnica pričala koliki su slovaci šoveni nisam verovao, kao mirni tihi radni ali strogo u genetski kod upisano šta kako i ko od drugih nacija. i vidi sad na forumu ovo.

Чуо сам причу за Арадац, да су досељени ту око 1790 (има ко зна тачно) и да ето већ 230 година уредно држе културу, обичаје и слабо се нешто мешају са осталима.

Оно, за то мешање сам чуо да зуске носе по седам сукања, па док дигнеш седму заборавиш шта си хтео, а да они сами знају неки трик... и као ради на ту фору.

_____
       cousin for roasting the rakija
       И кажем себи у сну, еј бре коњу па ти ни немаш озвучење, имаш оне две кутијице око монитора, видећеш кад се пробудиш...
    Јанош Винету

Post by Јанош Винету Fri Dec 04, 2020 12:55 pm

ontheotherhand wrote:čiji je spisak želja iz spojlera, Marinikin?
    Не, Биљане Србљановић. Њен трули буржујски неморал онеспокојава нашег прехлађеног друга.

Иначе, није истина то што причате за Словаке. Пола фамилије ми је удато или ожењено за њих. Никад н од националног нисам чуо, оперисани су од политике, ни на најпијанијим свадбама и славама се о томе не прича ни приватно ни јавно. Ако се неко политички активирао, то ради из чистог 100% претходно срачунатог и конкретног добитка.

Типичне румунске пројекције Маријушове, оговара и хоће да осрамоти и нагрди комшију пред светом.

_____
    Burundi is an exception among other nations because it is a country which gave God first place, a God who guards and protects from all misfortune.
    Burundi... opskurno udruženje 20ak levičarskih intelektualaca, kojima je fetiš odbrana poniženih i uvredjenih.
    bela maca

Post by bela maca Fri Dec 04, 2020 1:04 pm

hej šta ti imaš protiv rumuna opozicija - Page 13 3402243210

_____
    most of us probably not getting better
    but not getting better together
    паће

Post by паће Fri Dec 04, 2020 2:40 pm

Јанош Винету wrote:
    Не, Биљане Србљановић. Њен трули буржујски неморал онеспокојава нашег прехлађеног друга.

Иначе, није истина то што причате за Словаке.

Не за Словаке него само за Арађане, а причао ми колега чији је кум арадачки Словак opozicija - Page 13 1143415371. Оно за сукње је, истина, од пре 50 година.

Erzsébet Biszak wrote:hej šta ti imaš protiv rumuna opozicija - Page 13 3402243210

Башта ми је у румунском селу...

_____
       cousin for roasting the rakija
       И кажем себи у сну, еј бре коњу па ти ни немаш озвучење, имаш оне две кутијице око монитора, видећеш кад се пробудиш...
    Nektivni Ugnelj

Post by Nektivni Ugnelj Fri Dec 04, 2020 2:44 pm

Јанош Винету wrote:

Иначе, није истина то што причате за Словаке. Пола фамилије ми је удато или ожењено за њих. Никад н од националног нисам чуо, оперисани су од политике, ни на најпијанијим свадбама и славама се о томе не прича ни приватно ни јавно. Ако се неко политички активирао, то ради из чистог 100% претходно срачунатог и конкретног добитка.

Типичне румунске пројекције Маријушове, оговара и хоће да осрамоти и нагрди комшију пред светом.

Nacionalisti nisu neki, ali zato...khm, "migranti"...
    Anonymous
    Guest

Post by Guest Fri Dec 04, 2020 3:25 pm

To nije nacionalizam, to je normalna reakcija pristojnog i prosvecenog sveta na najcrnju mizoginiju i fanatizam. opozicija - Page 13 3402243210

Post by Sponsored content

Similar topics

-

Current date/time is Fri Nov 08, 2024 7:03 pm