opozicija
- Post n°302
Re: opozicija
jbga malo mi ide na onu stvar šiljenje patke na mariniku, ona žena nije savršena i ume da upadne u dubiozu ali barem nešto radi u javnosti i održava plamičak opozicionog delovanja u kakvom takvom životu.
_____
#FreeFacu
Дакле, волео бих да се ЈСД Партизан угаси, али не и да сви (или било који) гробар умре.
- Guest
- Post n°303
Pa moraćeš izdržati, nema druge, jer prestaću nikad. Imam svoje razloge.
- Post n°304
Ja je ne napadam. Imam niske kriterijume.
- Post n°305
Hteo sam samo da kazem da je Marinika Tepic demonsko zlo iz pakla i da cilj svakog coveka koji voli Srbiju i slobodu (sto je isto) treba da bude da se ona nikad ne priblizi nikakvoj javnoj funkciji.
Kad bi Marinika Tepic na bilo koji nacin obnasala bilo kakvu javnu funkciju to bi bila nesreca kakva nije zadesila nas narod od 1459te pa na ovamo.
(ako sutra umrem i ovo mi bude poslednji post na forumu, mogu reci da sam zadovoljan forumasenjem, pre svega jer sam uvek razumeo de je neprijatelj, a to jedino sto je vazno).
Kad bi Marinika Tepic na bilo koji nacin obnasala bilo kakvu javnu funkciju to bi bila nesreca kakva nije zadesila nas narod od 1459te pa na ovamo.
(ako sutra umrem i ovo mi bude poslednji post na forumu, mogu reci da sam zadovoljan forumasenjem, pre svega jer sam uvek razumeo de je neprijatelj, a to jedino sto je vazno).
Last edited by Janko Suvar on Thu Dec 03, 2020 9:38 pm; edited 1 time in total
_____
????
- Guest
- Post n°307
moja koleginica iz Rumunije je dobila otkaz, što sam pozdravio kao jednu od retkih mudrih odluka ove godine
a i ako nije mudra, bar sam se rešio bede, makar me optužili za ne znam koji izam
a i ako nije mudra, bar sam se rešio bede, makar me optužili za ne znam koji izam
- Post n°308
Janko Suvar wrote:Hteo sam samo da kazem da je Marinika Tepic demonsko zlo iz pakla i da cilj svakog coveka koji voli Srbiju i slobodu (sto je isto) treba da bude da se ona nikad ne priblizi nikakvoj javnoj funkciji.
Idi lezi covece
- Guest
- Post n°309
Janko Suvar wrote:Hteo sam samo da kazem da je Marinika Tepic demonsko zlo iz pakla i da cilj svakog coveka koji voli Srbiju i slobodu (sto je isto) treba da bude da se ona nikad ne priblizi nikakvoj javnoj funkciji.
Svidja mi se ovo, iako ja lično Ligu socijaldemokrata Vojvodine ne zovem tako.
- Post n°310
ne znam koja je bila tema, ali znam da sam procitao na burundiju pitanje gde srbija posle rumunije
a neko rece poljska i madjarska
na listi najpickastijih nacija i najvecih gubitnika svega meni su Madjarska i Poljska pri samome vrhu
bugari spram njih su fazon jevreji koji su preziveli holokaust - suva chadovina
a neko rece poljska i madjarska
na listi najpickastijih nacija i najvecih gubitnika svega meni su Madjarska i Poljska pri samome vrhu
bugari spram njih su fazon jevreji koji su preziveli holokaust - suva chadovina
_____
radikalni patrijarhalni feminista
smrk kod dijane hrk
- Guest
- Post n°311
skroz offtopik
Last edited by celje on Thu Dec 03, 2020 9:58 pm; edited 2 times in total
- Post n°312
sto se marinke tice
pogledao sam joj bio pre par trenutaka. stao sam kod filoloskog fakulteta i vojvodine
mislim da janko mozes da odahnes ako ti ostalo mesta u plucima jer za takve postoji poseban krug u paklu
pogledao sam joj bio pre par trenutaka. stao sam kod filoloskog fakulteta i vojvodine
mislim da janko mozes da odahnes ako ti ostalo mesta u plucima jer za takve postoji poseban krug u paklu
_____
smrk kod dijane hrk
- Post n°313
kome smeta patrijarhat na balkanu neka se preseli u poljsku ili madjarsku
sve otislo u kurac
sve otislo u kurac
_____
smrk kod dijane hrk
- Post n°314
Тамо је већи патријархат него овде. Да не верује човек.
Средњи јебени век.
Средњи јебени век.
_____
Burundi is an exception among other nations because it is a country which gave God first place, a God who guards and protects from all misfortune.
Burundi... opskurno udruženje 20ak levičarskih intelektualaca, kojima je fetiš odbrana poniženih i uvredjenih.
- Post n°315
heh kad mi je kućna pomoćnica pričala koliki su slovaci šoveni nisam verovao, kao mirni tihi radni ali strogo u genetski kod upisano šta kako i ko od drugih nacija. i vidi sad na forumu ovo.
_____
#FreeFacu
Дакле, волео бих да се ЈСД Партизан угаси, али не и да сви (или било који) гробар умре.
- Post n°316
kaze se "zena"
- Spoiler:
- Spisak stvari koje su mi neophodne (poema):
Novi stan
Alaja kaput
Alaja čizme
Pojacivac neta u svakoj sobi
Beng end Olafsen zvucnici sve do klonje
Moje kupatilo sa sigurnosnim bravom
Ostalima njihovo, skroz negde tamo
Garderober, a na podu mekano nesto
Da Rubi i Maja ne mogu u garderober
Casovi sminkanja
Casovi hoda
Da mi neko sredi biblioteku i sve unese elektroski i ja samo da kazem, Siri, de mi je Limonov da sad ne popizdim sto kupujem peti put istu knjigu, a on mi se nadje
Da tu dodje do izrazaja onaj ruter u svakoj sobi
Sofer
Kuvar
Dve zene
I sve sto sam imala pa ostavila zbog ljubavi, kao na primer: sofer, kuvar i dve zene
Miele sistem za peglanje od dva soma e, ima da se kupi u radnji u zgradi
Roze ketl Smeg, isto ima u zgradi
Zabole me za ketl, kosta stopedeset, toliko imam, nisam bez gaca
150 e, dok ne nadjem ove sto imam
Nova crvena Trio Celine sto sam vec dve iste pocepala
Farel end Bol farba za zidove, pa da se petnes dana mucim da izaberem koju cu sivu za vrata i stokove
Jednu Seleninu sliku
Dosta nekih divnih radova, sve od nasih umetnika
Smajtson ono kozno preko radnog stola
I sve isto za olovke i papirice
Kutije sa kljucicima, ali bas skupe
Sanel cizme kad me nervira Alaja
Neki bas jebacki kauc i Pogenpol kuhinja ogromna i unutra sve porcelan sija i bas me briga sto mi ispada pa lomim
Zoel Sioko lajftajm zalihe celokupne kozmetike
Skroz nova garderoba
Rewrite pisaci sto
Prozori do patosa
Zvucnici u tus kabini
Vespa primavera svetlo plava sa braon sedistem
Svako svoj kompjuter a ne da mi svi uzimaju moj
Bose kvajat konfort, iste sto imam, ali kad su jedne prazne da ne cekam
Jednu Zadig parku sa sljokicama od pesto funti
Rerna sto pece i na paru
Indukcija i sve nove serpe
Kuca na moru ali ne znam gde pa ne mora
Da mi neko skida i oblaci pancerice
Neogranicen kredit u Rutlidzu
Crvene pertle sto ih nigde nema
Da mi se ne listaju nokti
Grejanje na faksu
Kosa Ane Muglalis
Nesto za modrice
Zdravlje
Sreca
I mir u svetu
_____
????
- Post n°317
ti si bolestan
_____
#FreeFacu
- Post n°318
Koliko sati jedinog zivota na motiv za skrolovanje
- Korisnik
- Post n°319
čiji je spisak želja iz spojlera, Marinikin?
- Post n°320
Marius Lăcătuș wrote:heh kad mi je kućna pomoćnica pričala koliki su slovaci šoveni nisam verovao, kao mirni tihi radni ali strogo u genetski kod upisano šta kako i ko od drugih nacija. i vidi sad na forumu ovo.
Чуо сам причу за Арадац, да су досељени ту око 1790 (има ко зна тачно) и да ето већ 230 година уредно држе културу, обичаје и слабо се нешто мешају са осталима.
Оно, за то мешање сам чуо да зуске носе по седам сукања, па док дигнеш седму заборавиш шта си хтео, а да они сами знају неки трик... и као ради на ту фору.
_____
cousin for roasting the rakija
И кажем себи у сну, еј бре коњу па ти ни немаш озвучење, имаш оне две кутијице око монитора, видећеш кад се пробудиш...
- Post n°321
Не, Биљане Србљановић. Њен трули буржујски неморал онеспокојава нашег прехлађеног друга.ontheotherhand wrote:čiji je spisak želja iz spojlera, Marinikin?
Иначе, није истина то што причате за Словаке. Пола фамилије ми је удато или ожењено за њих. Никад н од националног нисам чуо, оперисани су од политике, ни на најпијанијим свадбама и славама се о томе не прича ни приватно ни јавно. Ако се неко политички активирао, то ради из чистог 100% претходно срачунатог и конкретног добитка.
Типичне румунске пројекције Маријушове, оговара и хоће да осрамоти и нагрди комшију пред светом.
_____
Burundi is an exception among other nations because it is a country which gave God first place, a God who guards and protects from all misfortune.
Burundi... opskurno udruženje 20ak levičarskih intelektualaca, kojima je fetiš odbrana poniženih i uvredjenih.
- Post n°322
hej šta ti imaš protiv rumuna
_____
most of us probably not getting better
but not getting better together
- Post n°323
Јанош Винету wrote:Не, Биљане Србљановић. Њен трули буржујски неморал онеспокојава нашег прехлађеног друга.ontheotherhand wrote:čiji je spisak želja iz spojlera, Marinikin?
Иначе, није истина то што причате за Словаке.
Не за Словаке него само за Арађане, а причао ми колега чији је кум арадачки Словак . Оно за сукње је, истина, од пре 50 година.
Erzsébet Biszak wrote:hej šta ti imaš protiv rumuna
Башта ми је у румунском селу...
_____
cousin for roasting the rakija
И кажем себи у сну, еј бре коњу па ти ни немаш озвучење, имаш оне две кутијице око монитора, видећеш кад се пробудиш...
- Post n°324
Јанош Винету wrote:Не, Биљане Србљановић. Њен трули буржујски неморал онеспокојава нашег прехлађеног друга.ontheotherhand wrote:čiji je spisak želja iz spojlera, Marinikin?
Иначе, није истина то што причате за Словаке. Пола фамилије ми је удато или ожењено за њих. Никад н од националног нисам чуо, оперисани су од политике, ни на најпијанијим свадбама и славама се о томе не прича ни приватно ни јавно. Ако се неко политички активирао, то ради из чистог 100% претходно срачунатог и конкретног добитка.
Типичне румунске пројекције Маријушове, оговара и хоће да осрамоти и нагрди комшију пред светом.
Nacionalisti nisu neki, ali zato...khm, "migranti"...
- Guest
- Post n°325
To nije nacionalizam, to je normalna reakcija pristojnog i prosvecenog sveta na najcrnju mizoginiju i fanatizam.