au. prevideo sam na mob. kod ZelenovićaTalason wrote:hvala, mada nema njih kod boška
opozicija
- Post n°251
Re: opozicija
- Guest
- Post n°252
Lutovac onako smušen a ovamo Pankrti, Clash...
Mislim da znam o čemu je reč. On je navikao da se sa životnim razočaranjima obračunava tako što odvrne Pankrte i porazbija sve po stanu. Posle nema energije ni agresije ni za šta drugo. Nije ni to dobro.
Mislim da znam o čemu je reč. On je navikao da se sa životnim razočaranjima obračunava tako što odvrne Pankrte i porazbija sve po stanu. Posle nema energije ni agresije ni za šta drugo. Nije ni to dobro.
Last edited by zelje on Sun Nov 22, 2020 12:16 pm; edited 1 time in total
- Post n°253
_____
THE space age is upon us. Rockets are leaving our globe at
speeds unheard of only a few years ago, to orbit earth, moon, and
sun. People have visited the moon, we have sent space probes to
all but one of the planets, and words like "orbit" and "satellite" are
picked up by children in the nursery.
- Post n°254
realno najgori je zivkovic. posle liste ga mrzis vise nego pre nje. i to je talenat.
a ovaj mika decko zalutao. neozbiljna prica.
a ovaj mika decko zalutao. neozbiljna prica.
_____
ova zemlja to je to
- Post n°256
Сад ми паде на ум да ни у бунилу не бих могао да саставим овакву листу. Јебо 20, дај 2000, па онда шта скроблер каже.
Уосталом, већ две недеље слушам скоро насумични избор неких 1600 ствари које ми нису западале за уво, па баш да чујем. И има ту случајева да су прошле незапажено код мене напросто зато што их нисам запазио. Чист случај.
Уосталом, већ две недеље слушам скоро насумични избор неких 1600 ствари које ми нису западале за уво, па баш да чујем. И има ту случајева да су прошле незапажено код мене напросто зато што их нисам запазио. Чист случај.
_____
cousin for roasting the rakija
И кажем себи у сну, еј бре коњу па ти ни немаш озвучење, имаш оне две кутијице око монитора, видећеш кад се пробудиш...
- Post n°257
zelje wrote:Zivkovic samo sopstvenu produkciju.
Sta sta slusam? Oni mene slusaju!
_____
"Oni kroz mene gledaju u vas! Oni kroz njega gledaju u vas! Oni kroz vas gledaju u mene... i u sve nas."
Dragoslav Bokan, Novi putevi oftalmologije
- Guest
- Post n°258
zelje wrote:Lutovac onako smušen a ovamo Pankrti, Clash...
- Post n°259
Zivkara ima i spremnu dokumentaciju kad ga neko pomene.
Rock 'n' roll slušam od 5. osnovne. Sazrevao uz Novi talas, stotine ploča i koncerata. Organizovao i vodio proteste devedesetih. Na fotkama je saradnja sa ŠabanomB. Za film ZONA, pitajte Dejana Mijača i pogledajte odjavnu špicu. PROFESIONALAC je snimljen kada sam bio premijer... pic.twitter.com/u83n2Eqvmp
— Зоран Живковић (@ZoranDirektno) November 23, 2020
_____
★
Uprava napolje!
- Post n°260
dobre vesti!
Borko Stefanović: Vučić je danas mnogo slabiji nego pre početka demonstracija
Borko Stefanović: Vučić je danas mnogo slabiji nego pre početka demonstracija
_____
THE space age is upon us. Rockets are leaving our globe at
speeds unheard of only a few years ago, to orbit earth, moon, and
sun. People have visited the moon, we have sent space probes to
all but one of the planets, and words like "orbit" and "satellite" are
picked up by children in the nursery.
- Post n°261
ovo sa domacim politicarima kao kad je praseljubac rekao da voli guns of eton.
_____
And Will's father stood up, stuffed his pipe with tobacco, rummaged his pockets for matches, brought out a battered harmonica, a penknife, a cigarette lighter that wouldn't work, and a memo pad he had always meant to write some great thoughts down on but never got around to, and lined up these weapons for a pygmy war that could be lost before it even started
- Post n°263
pa to. valjda cuje samo refren
_____
And Will's father stood up, stuffed his pipe with tobacco, rummaged his pockets for matches, brought out a battered harmonica, a penknife, a cigarette lighter that wouldn't work, and a memo pad he had always meant to write some great thoughts down on but never got around to, and lined up these weapons for a pygmy war that could be lost before it even started
- Post n°264
Ovu temu otvaram sa najvećim poštostrahovanjem
- Post n°265
Mór Thököly wrote:Ovu temu otvaram sa najvećim poštostrahovanjem
u to ime
ШТА МИСЛИТЕ О ОВОМЕ?https://t.co/wPXLa4zUXY
— Narodna stranka (@StrankaNarodna) November 23, 2020
- Post n°266
_____
i would like to talk here about The Last of Us on HBO... and yeah, yeah i know.. the world is burning but lets just all sit and talk about television. again - what else are we doing with ourselves ? we are not creating any militias. but my god we still have the content. appraising content is the american modus vivendi.. that's why we are here for. to absorb the content and then render some sort of a judgment on content. because there is a buried hope that if enough people have the right opinion about the content - the content will get better which will then flow to our structures and make the world a better place
- Post n°267
Ovo igranje na desni centar je jedna od promašenijih ideja na našoj političkoj sceni. Elementarno nerazumevanje što situacije, što svojih birača.
_____
Sve čega ima na filmu, rekao sam, ima i na Zlatiboru.
~~~~~
Ne dajte da vas prevare! Sačuvajte svoje pojene!
- Post n°268
Ја се не слажем. Треба допрети до сендвичара. Од опозиције нема вајде.
_____
Burundi is an exception among other nations because it is a country which gave God first place, a God who guards and protects from all misfortune.
Burundi... opskurno udruženje 20ak levičarskih intelektualaca, kojima je fetiš odbrana poniženih i uvredjenih.
- Post n°270
http://rs.n1info.com/Vesti/a676669/Valentina-Rekovic-Zasto-sam-promenila-misljenje-o-bojkotu-izbora.html
_____
Sve čega ima na filmu, rekao sam, ima i na Zlatiboru.
~~~~~
Ne dajte da vas prevare! Sačuvajte svoje pojene!
- Post n°271
_____
"Oni kroz mene gledaju u vas! Oni kroz njega gledaju u vas! Oni kroz vas gledaju u mene... i u sve nas."
- Post n°272
X1000
_____
"Sisaj kurac, Boomere. Spletkario si i nameštao ban pa se sad izvlačiš. Radiša je format a ti si mali iskompleksirani miš. Katastrofa za Burundi čoveče.
A i deluje da te napustio drugar u odsudnom trenutku pa te spašavaju ova tovarka što vrv ni ne dismr na ribu, to joj se gadi, i ovaj južnjak koji o niškim kafanama čita na forumu. Prejaka šarža." - Monsier K.
- Post n°274
Sad je 1od4
_____
- Post n°275
Za koji dan
...
Bes u njima vri
Jedan puko od muke
Ostalo ih tri
...
Bes u njima vri
Jedan puko od muke
Ostalo ih tri