opozicija
- Post n°603
Re: opozicija
_____
And Will's father stood up, stuffed his pipe with tobacco, rummaged his pockets for matches, brought out a battered harmonica, a penknife, a cigarette lighter that wouldn't work, and a memo pad he had always meant to write some great thoughts down on but never got around to, and lined up these weapons for a pygmy war that could be lost before it even started
- Post n°605
_____
And Will's father stood up, stuffed his pipe with tobacco, rummaged his pockets for matches, brought out a battered harmonica, a penknife, a cigarette lighter that wouldn't work, and a memo pad he had always meant to write some great thoughts down on but never got around to, and lined up these weapons for a pygmy war that could be lost before it even started
- Post n°607
Janko Suvar wrote:
Joj, pa sto ga diraju. Ko ce sad odredjivati ko moze da bude opozicija a ko ne ako pokopaju Jeremiju
Ukacio sam da je i iznosio argumentaciju u cemu je razlika izmedju Vucica 2016 i 2021.
_____
★
Uprava napolje!
- Post n°608
Svako ima neku svoju traumu.
Njegova je sto nije izabran za generalnog sekretara UN
- Post n°610
[size=15]Vuk Jeremić
@jeremic_vuk
·
3h
[/size]
Grešite.
Prošli put sam završio na drugom mestu, tj stigao do finalne, šeste runde eliminatornog glasanja u Savetu bezbednosti UN.
Ovaj put, u svetlu promenjenih okolnosti u svetu, izgledi bi mi bili kudikamo bolji.
Žao mi je ako to nekoga frustrira, ali to su činjenice.
_____
????
- Post n°612
ficfiric wrote:Ukacio sam da je i iznosio argumentaciju u cemu je razlika izmedju Vucica 2016 i 2021.
Ah, sad već legendarni "poštovana ćelava ti mama" tvit i njegovi nastavci.
pa što ne odbiste kad su pružali podršku Vašoj kandidaturi za genseka UN?
— koza na štiklama (@celava_ti_mama) February 15, 2021
neću se složiti da 2016. i 2021. nisu isto jer je meni kada je u pitanju Vučić i dalje 1998. što je, eto, izgleda nekima naprasno jasno tek sada. A ne bih da debatujem o tome šta bih ja jer sumnjam da ću ikada biti u prilici da me država nagrađuje ordenom.
— koza na štiklama (@celava_ti_mama) February 16, 2021
2016. i 2021. jedino tebi nisu isto. Nama je i tad bila diktatura i isto zlo kao i sada.
— Vladimir Vučićević (@bachi83) February 16, 2021
U ubistvu Olivera Ivanovića, Krušiku, Jovanjici, “Vašingtonskom sporazumu”, potpunom preuzimanju kontrole nad svim institucijama po stupanju na predsedničku funkciju 2017...
— Vuk Jeremić (@jeremic_vuk) February 16, 2021
Za početak toliko.
Ne.
Nije baš toliko smešno, ali ako Vam pomaže da se opustite, podržavam!!
Govorim. Svako dobro i Vama, Novice.
- Guest
- Post n°613
- Guest
- Post n°614
Novi izborni zahtev opozicije: Moratorijum na promene Ustava
Konačna verzija Platforme za dijalog pod pokroviteljstvom Evropskog parlamenta, iza koje stoje Stranka slobode i pravde, Demokratska stranka, Ne davimo Beograd, Pokret slobodnih građana, Pokret za preokret i Zajedno za Srbiju, predstavljena je na sajtu PSG i u odnosu na nacrt koji je nedavno objavio portal Nova.rs ima nekoliko izmena i dopuna. Pre svega, tu je mogućnost da Ministarstvo za sprovođenje izbora može biti i Koordinaciono telo, da se u paralelno uredništvo RTS-a, pored NUNS, uključe UNS i Nezavisno društvo novinara Vojvodine, zatim da se nacionalna frekvencija da i petom emiteru, te da se do formiranja novog saziva Skupštine Srbije uvede moratorijum na ustavne promene.
...
Novina je uvođenje moratorijuma na ustavne promene.
“Imajući u vidu krizu demokratije oličenu u Narodnoj skupštini bez opozicije, konstituisanom na osnovu nelegitimnih izbora, zahtevamo moratorijum na ustavne izmene do formiranja novog skupštinskog saziva nakon održavanja slobodnih i fer izbora”, piše u platformi.
...
https://nova.rs/vesti/politika/novi-izborni-zahtev-opozicije-moratorijum-na-promene-ustava/
- Post n°615
_____
★
Uprava napolje!
- Post n°616
Doduše, i Vučić bi, da ne obraća pažnju na tviter, bi bio neuništiv politički.
_____
Sve čega ima na filmu, rekao sam, ima i na Zlatiboru.
~~~~~
Ne dajte da vas prevare! Sačuvajte svoje pojene!
- Post n°617
_____
"Oni kroz mene gledaju u vas! Oni kroz njega gledaju u vas! Oni kroz vas gledaju u mene... i u sve nas."
Dragoslav Bokan, Novi putevi oftalmologije
- Post n°618
Dok se bira Patrijarh, sećanje na 2003.godinu i Pavla neponovljivog... pic.twitter.com/NeOUQMGF9Z
— Зоран Живковић (@ZoranDirektno) February 18, 2021
_____
????
- Post n°619
_____
Sve čega ima na filmu, rekao sam, ima i na Zlatiboru.
~~~~~
Ne dajte da vas prevare! Sačuvajte svoje pojene!
- Post n°620
Đorđe Balašević pamtio je Aleksandra Vučića po tome što mu je u gledanoj TV emisiji nacrtao metu i nazvao ga "jeftinom fukarom". Dragana Đilasa, pak, gostujući u emisijama Balašević je ponosno nazivao prijateljem.
- Mene je strašno ohrabrilo, recimo, u Beogradu kad su bili izbori što je Đilas dobio, slučajno moj prijatelj, dvadesetak posto. Svi govore to je poraz, to je katastrofa. Nije, jer katastrofa su svi oni ljudi koji nisu izašli na izbore. Onog momenta kad svi budemo izašli, kad ne budu svi lenštine kao Balašević, onda će se verovatno neki drugi odnos ustanoviti - rekao je Balašević o beogradskim izborima 2018. godine.
https://direktno.rs/vesti/drustvo-i-ekonomija/335833/djordje-balasevic-djilas-izbori-.html
_____
????
- Post n°621
_____
most of us probably not getting better
but not getting better together
- Post n°623
_____
most of us probably not getting better
but not getting better together
- Post n°624
_____
????
- Post n°625
okljakavio si
devojka ti se nudi
_____
#FreeFacu
Дакле, волео бих да се ЈСД Партизан угаси, али не и да сви (или било који) гробар умре.