Erős Pista wrote:Najveci mit koji je ovo oborilo jeste da zapad nece dati Mila/Vucica koji onda povlaci sa sobom pricu o nepobedivosti.
Neće mitu biti ništa. Službe oborile Mila kad je prestao da im završava posao, čudna mi čuda
Mi ovde imamo autodestruktivnu dinamiku koja kooptira ceo svet u naš specijalno turoban, ciničan i fatalistički pogled na politiku. Voleo bih da poverujem da će naša opozicija naučiti nešto iz ovoga u CG, ali Crna Gora je sve ovo vreme imala izuzetno aktivan politički život, a kod nas ga već dugo nema osim u tragovima, i u ekscesivnim i jalovim formama kao što je neprestano traganje za vođama sa dna kace koji će biti Vučić umesto Vučića.
Nama treba nešto drugo da se probudimo a iskreno nemam pojma šta...pa bre čoveče naša građanska javnost se ozbiljno naljutila na studente jer su izašli da brane svoja prava, kako oni to smeju, govna jedna mlada, a zašto nisu sve ovo vreme nego kad je njihova gujsca u pitanju. Ponekad mislim da je problem u demografiji, da gro naše javnosti čine iscrpljeni i cinični gen-Xeri i senilni i u osnovi bezumni bumeri, i da se tu bukvalno ništa ne može uraditi.
Ali brate volim tvoj delatni optimizam. Ne delim ga ali kamo sreće da je više ljudi kao ti.