Crna Gora
- Post n°727
Re: Crna Gora
jeste, skoro place sad, povlacim los humor, jadan cica, sta sad
_____
????
- Post n°728
šta je najlepše što si video u parizu?
amfilohija!
pa kako da se ne smeješ
(i da ga ne pljuješ za ono o antifašističkim jamama, nek jede govna)
amfilohija!
pa kako da se ne smeješ
- Post n°730
Janko Suvar wrote:pa de je predsednik Srbije
У курцу, не дају му да отме представу.
_____
cousin for roasting the rakija
И кажем себи у сну, еј бре коњу па ти ни немаш озвучење, имаш оне две кутијице око монитора, видећеш кад се пробудиш...
- Post n°731
Naš precednik pati što mu se nije dalo da i njemu aplaudiraju, dere se u nekom ćošku verovatno
- Post n°732
kapetanm wrote:Naš precednik pati što mu se nije dalo da i njemu aplaudiraju, dere se u nekom ćošku verovatno
Па није он покојник.
_____
И кажем себи у сну, еј бре коњу па ти ни немаш озвучење, имаш оне две кутијице око монитора, видећеш кад се пробудиш...
- Post n°733
Sahraniše li ga? Realno najbalkanskiji superspreader event za sada.
- Guest
- Post n°734
Ал’ се Бурунди неутрално држи, свака част! Не смем да мислим шта би било да сахрањују ону злотворку Бики!
- Post n°736
, пардон, .
_____
- Post n°737
.plachkica wrote:
Cini mi se da nije nista izmislio....
- Post n°738
Sve zajebancije, amfilofiliju i amfilofobiju na stranu, ovo je moralo da se zabrani, i to zajednickom odlukom stare i nove vlasti i vrha SPC u CG, kako bi se izbegla politicka tumacenja zabrane.
Bice im posle djavo kriv kad za par dana imaju najgorw brojke u Evropi.
_____
"Oni kroz mene gledaju u vas! Oni kroz njega gledaju u vas! Oni kroz vas gledaju u mene... i u sve nas."
Dragoslav Bokan, Novi putevi oftalmologije
- Guest
- Post n°739
Шта ћеш да забраниш, религиозни фашизам? Good luck. И шта, нова власт да забрани - оно што јој је донело победу???
- Post n°740
ili da bar sad uvedu potpuno zaključavanje bar 10 dana, biće ludilo ako ne urade ništa
- Post n°741
No Country wrote:Шта ћеш да забраниш, религиозни фашизам? Good luck. И шта, нова власт да забрани - оно што јој је донело победу???
Ou bradr. Da zabrani okupljanje ovim povodom.
Nova vlast se jos nije konsitituisala btw.
_____
"Oni kroz mene gledaju u vas! Oni kroz njega gledaju u vas! Oni kroz vas gledaju u mene... i u sve nas."
- Post n°742
Slazem se, ali mislim da bi pala krv ako ne i mini gradjanski rat da su pokusali da zabrane okupljanje. Sto kaze plackica, super ako pokusaju da smanje stetu ovih danaErős Pista wrote:Sve zajebancije, amfilofiliju i amfilofobiju na stranu, ovo je moralo da se zabrani, i to zajednickom odlukom stare i nove vlasti i vrha SPC u CG, kako bi se izbegla politicka tumacenja zabrane.
_____
Što se ostaloga tiče, smatram da Zapad treba razoriti
Jedini proleter Burundija
Pristalica krvne osvete
- Post n°743
Zato su to i morali da urade u dogovoru i da zajednicki istupe sa saopatenjem. Mozda da ponude neku manje rizicnu zamenu.
_____
- Guest
- Post n°744
Дабоме да није. Дакле, не може ништа ни да забрањује. Стара власт гледа како да сачува кожу - остаје ти само да СПЦ забрани сама себе, и то баш сад кад их је кренуло!?Erős Pista wrote:No Country wrote:Шта ћеш да забраниш, религиозни фашизам? Good luck. И шта, нова власт да забрани - оно што јој је донело победу???
- Post n°745
Narod napolju manje-više, ali seniori što pevaše oko odra... uf!
_____
Sweet and Tender Hooligan
- Post n°747
No Country wrote:Ал’ се Бурунди неутрално држи, свака част! Не смем да мислим шта би било да сахрањују ону злотворку Бики!
kako oces se odredi prema smrti i sarani?
Nije tuzno sto umro Amfilohije jer dolazi Car Slave da sudi zivima i mrtvima i Carstvu Njegovom nece biti kraja. Politicki je zabrinjavajuce sto je umro Amfilohije, jer je nova administracija nesposobna i da se formira i Mitropolija je pobedila Djukanovica, a ne ovaj plagijator sto je srao danas.
Podjednako nije tuzno,ako umre Srbljanovic iz istog razloga, a politicki je nebitno, ona je nebitna, kao i Beba Popovic, Dragan J Vucicevic i svi drugi sto su napadali Amfilohija za zivota i sveukupno imaju uticaj na onih deset debila sto citaju Pescanik. Zato su na kraju i pristali da svoj uticaj vrse preko tiranskog rezima, jer drugacije ne mogu.
Amfilohije bio kompleksna licnost, ocigledno je duboko osecao tenziju izmedju nacionaizma sto je zavladao crkvom posle pada komunizma, i ovako ekumenske, valjenske misije crkve. I u toj tenziji bio mahom na pogresnoj strani. Valjda je dovoljno pametan bio (a reko bih da je bio pametan bez obzira na sve) da shvati da je ostvario politicku pobedu u CG, tek kad je presao na ovu ni Zidova ni Jelina da ne bude retoriku. Posto kad je bio na ovoj nacionlalistickoj retorici, uvek je bio na pogresnoj strani (pa i na strani sa Djukanovicem).
Gledano u kontekstu epidemije, naravno, sta da se kaze, sve najgore, to je katastrofa. Sta da kazu oni sto im je neko umro tokom vanrednog stanja, pa nisu mogli da odu na sahranu najblizem clanu porodice, a sad da gledaju ovako kako idu ljudi, mislim idioti.
_____
????
- Post n°748
No Country wrote:Дабоме да није. Дакле, не може ништа ни да забрањује. Стара власт гледа како да сачува кожу - остаје ти само да СПЦ забрани сама себе, и то баш сад кад их је кренуло!?Erős Pista wrote:
Napisao sam kako je moglo. Amfilohije je inace obustavio litije bez problema kad je pocela korona. Morali su i sada svi da urade isto.
_____
- Post n°749
Tesko da mogu da zamislim dogovor na koji bi spc pristala, lepo je opisao vasa ovaj dogadjaj na predhodnoj strani, nama ta dimenzija ovoga danas prosto izmice.Erős Pista wrote:Zato su to i morali da urade u dogovoru i da zajednicki istupe sa saopatenjem. Mozda da ponude neku manje rizicnu zamenu.
_____
Što se ostaloga tiče, smatram da Zapad treba razoriti
Jedini proleter Burundija
Pristalica krvne osvete