Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Na trpezi

Na trpezi - Page 26 Empty Re: Na trpezi

Post by Zus Tue Apr 18, 2023 4:38 pm

Predah u Kapici pored Dimitrovgrada
    Ne merem dihat

Na trpezi - Page 26 Pxl_2033
    kondo

Post by kondo Tue Apr 18, 2023 8:44 pm

dobar izbor!

_____
    #FreeFacu

Дакле, волео бих да се ЈСД Партизан угаси, али не и да сви (или било који) гробар умре.
    kolomast

Post by kolomast Wed Apr 19, 2023 4:15 pm

Cousin Billy wrote:Ja se majem oko sača, 2 kile krompira, prodimljena rebra, vratovi, jagnjeće kobasice da zamirišu, luk ovaj luk onaj, šargarepa, paprika, litar smederevke, pijuckam matoru šljivu i igram se sa žarom, sad sam oborio na cca 200 stepeni, meni meso i krompir ni ne trebaju, vekna hleba i moča i srećan sam kao kuče  Na trpezi - Page 26 3579118792
    Sve mi je 5,mala digresija, ja dodam ( ne znaci da i ti trebas to ) ruzmarin,nanu,zalfiju ...bilo sta od svezeg bilja, obogacuje okus
    паће

Post by паће Mon May 01, 2023 6:13 pm

Кам' га извештаји са данашњих крканлука? Још се крвоток није сетио да сврати до мозга?

_____
       cousin for roasting the rakija
       И кажем себи у сну, еј бре коњу па ти ни немаш озвучење, имаш оне две кутијице око монитора, видећеш кад се пробудиш...
    паће

Post by паће Tue May 09, 2023 12:52 pm

Да напокон пријавим нешто што трошимо већ две-три године и разваљујемо се скоро за џабе. Код Мркшића има говеђа кост, 33 динара кило. Комад од кило ипо се укува нека 3-4 сата, резанце смо направили своје, четири дана супа за нас троје, са репетирањем. Банатска нИрвана.

_____
       И кажем себи у сну, еј бре коњу па ти ни немаш озвучење, имаш оне две кутијице око монитора, видећеш кад се пробудиш...
    kolomast

Post by kolomast Thu May 11, 2023 3:39 pm

паће wrote:Да напокон пријавим нешто што трошимо већ две-три године и разваљујемо се скоро за џабе. Код Мркшића има говеђа кост, 33 динара кило. 
    Pozdravi Mrksica i reci mu da je to sramota sta radi. Ako si regularan posetilac, red je (kako je oduvek i bilo) da dobijes kosku za dz.
    Danas tripe po talijanski...na belo... umereno luk,nista gomila mrkve,paprike i paradajza vec kapri,limun,origano a biti ce i parmezana

Na trpezi - Page 26 ZPkhQiI
    Notxor

Post by Notxor Thu May 11, 2023 3:45 pm

mmmmm, podseti me da ih izvadim iz zamrzivača.

_____
      Sweet and Tender Hooligan  
    паће

Post by паће Thu May 11, 2023 4:09 pm

kolomast wrote:
    паће wrote:Да напокон пријавим нешто што трошимо већ две-три године и разваљујемо се скоро за џабе. Код Мркшића има говеђа кост, 33 динара кило. 
    Pozdravi Mrksica i reci mu da je to sramota sta radi. Ako si regularan posetilac, red je (kako je oduvek i bilo) da dobijes kosku za dz.

Шмркић је ђубре и иначе, ал' знам двоје троје тамо што раде (укљ. 1 ученицу Na trpezi - Page 26 1143415371), па нас не зајебу превише и пречесто. Да је соло играч, очекивало би се да коска иде приде, ал' ово је локални ланац, фирма бре.

_____
    kolomast

Post by kolomast Thu May 11, 2023 4:46 pm

sHvatio..koMpenzacija sa ucenicom mucenicom  Na trpezi - Page 26 3137070404
    паће

Post by паће Thu May 11, 2023 4:55 pm

Ма мани је... овамо као јао добардан професоре ех кад се само сетим бла бла бла (иако ми је то месарско одељење додато као тезга док је неко био на боловању, у суседној школи, трајало само два месеца), а овамо откуца мојој жени рачун и само устане и напусти касу јер је наишао поп и мора нешто да поприча с њим. А било је и правих марифетлука.

_____
    kondo

Post by kondo Thu May 11, 2023 5:07 pm

kolomast wrote:

u koliko voda si ih prao   Na trpezi - Page 26 1727922752

_____
    #FreeFacu

Дакле, волео бих да се ЈСД Партизан угаси, али не и да сви (или било који) гробар умре.
    kolomast

Post by kolomast Thu May 11, 2023 5:09 pm

паће wrote:Ма мани је... овамо као јао добардан професоре ех кад се само сетим бла бла бла (иако ми је то месарско одељење додато као тезга док је неко био на боловању, у суседној школи, трајало само два месеца), а овамо откуца мојој жени рачун и само устане и напусти касу јер је наишао поп и мора нешто да поприча с њим. А било је и правих марифетлука.
    skrati..dupe?sise?
    kolomast

Post by kolomast Thu May 11, 2023 5:11 pm

kondo wrote:
    kolomast wrote:

u koliko voda si ih prao   Na trpezi - Page 26 1727922752
    malo otkuhao i bacio vodu,potom kuhanje,sad svi prodaju polu gotove
    паће

Post by паће Thu May 11, 2023 5:16 pm

kolomast wrote:
    паће wrote:Ма мани је... овамо као јао добардан професоре ех кад се само сетим бла бла бла (иако ми је то месарско одељење додато као тезга док је неко био на боловању, у суседној школи, трајало само два месеца), а овамо откуца мојој жени рачун и само устане и напусти касу јер је наишао поп и мора нешто да поприча с њим. А било је и правих марифетлука.
    skrati..dupe?sise?

Ма ништа. Изгледа старија од моје госпоје, а млађа је бар 7-8 година.

_____
    kolomast

Post by kolomast Thu May 11, 2023 5:27 pm

tja..

Post by Zus Thu May 11, 2023 10:22 pm

Kad smo kod škembeta i iznutrica, kod mene u zgradi živi Kineskinja (ili neka IndoK) sa sinom (od oko 15) i kuva žena sve u 16, pre par nedelja je kuvala verovatno crevca. Usmrdela nam život, evo 3 nedelje hodnik smrdi na vnago. Zašto nije bacila to na tiganj, roštilj pojma nemam. To manje vonja. Sećam se da je keva pržila crevca kad god je ćale išao na neki sl. put pošto on nije to begenisao.
    Razmišljam da pripalim nešto u hodniku da ubijem smrad. A pitam se da li komšinica to svake nedelje kuva ponovo
    паће

Post by паће Thu May 11, 2023 10:26 pm

То мора да спада у „би ли неко био љубазан да прдне, биће нам лакше“.

_____
    kondo

Post by kondo Fri May 12, 2023 10:02 am

pa brte svaka iznutraja iz faha creva, čkembe, mora da se prokuva ili dobro skuva. ne može se to degovnotizovati na tiganju. sem možda neka mlada praseća, šta znam.

to je dosta čudno jer u bloku 70 ima da se kupe lepo oprana i delimično prokuvana pa zamrznuta, mmm sad mi se otvara dizna.

_____
    #FreeFacu

Post by Zus Fri May 12, 2023 6:34 pm

Znam da je keva nekad kupovala pripremljeno, polu suvo ili suvo, skuvano pre prodaje (pricam o sredini 80ih do ranih 90 ih)

Ovi komisijski Kinezi kao da su pali s marsa i ne verujem da kupuju u B70, vidjam ih samo sa kesama iz obliznjeg maksija

Par decenija unazad je ovde ponuda i konzumacija iznutrica svedena na minimum. A mislim da bi super prošlla ušminkana ponuda u roštilj varijanti crevca, kokorec, džiga u skrami (koje ima samo u istočnoj Srbiji). Uopšte je Bg fast fud i kafanska, restoranska ponuda za ovo nepostojeća, osim brizli, jednolični jelovnici, cene visoke, kvalitet osrednji. Ima prostora pored Morave za ovu ponudu. Mora samo da se spakuje
    Notxor

Post by Notxor Fri May 12, 2023 6:41 pm

Ja za škembiće angažujem majku par puta godišnje, a jagnjeću glavu, tj. čorbu od nje ću u nedostatku terase da kuvam van kuće kad odem na more.
    Da li sam pominjao da su Rusi u Boki podigli cene junećih jezika? i to ako ih uopšte nađeš, tj. može da se rezerviše ako si redovna mušterija.

_____
      Sweet and Tender Hooligan  
    kolomast

Post by kolomast Fri May 26, 2023 3:15 pm

Jutros pravio rillettes, gledao nekog francuzica onomad kako radi, pa ocu i ja. Vrlo lepa pasteta od svinjetine uz fine zacine (karanfilic, m orascic,biber, so, zalfija, mrkva, luk crni i beli, sve krckano 3 h u vinu)

Na trpezi - Page 26 2i6Io7O
    kondo

Post by kondo Fri May 26, 2023 4:13 pm

još da si se otvorio za neku panju a ne taj sava socko

_____
    #FreeFacu

kolomast

Post by kolomast Fri May 26, 2023 4:43 pm

wrong! u pitanju je genericka kifla sa susamom  Na trpezi - Page 26 1233199462
    Anonymous
    Guest

Post by Guest Tue May 30, 2023 12:34 pm

Pojavile se imbecilno dobre trešnje u radnjama za 250 dinara, nemam pojma odakle su, skoro crne, čvrste, slatke ko džem
    Nektivni Ugnelj

Post by Nektivni Ugnelj Tue May 30, 2023 12:35 pm

U kojim radnjama?

Post by Sponsored content

Similar topics

-

Current date/time is Fri Nov 15, 2024 5:41 pm