Na trpezi
- Guest
- Post n°651
Re: Na trpezi
Pa kod mene i u maloj radnji i kod piljara preko puta, a gajbice izgledaju isto, kapiram da ih ima na kvantašu i da će ih biti svuda.
- Guest
- Post n°653
Dođi brt kod nas u Mičigen, imamo trešnje, imamo brizle u mesari Nada, možeš da upoznaš vojvodu Srkija Babovića...
- Guest
- Post n°654
imali smo i neverovatan broj murala sa umetnički nacrtanim kurcima ali prekrečila stoka sve.
- Post n°656
albanske su, puna ih grčka samo što su tamo dosta skuplje od 250 dinara
_____
#FreeFacu
Дакле, волео бих да се ЈСД Партизан угаси, али не и да сви (или било који) гробар умре.
- Post n°658
brte 90 posto ponude u srbiji je odatle, zabole me
_____
#FreeFacu
Дакле, волео бих да се ЈСД Партизан угаси, али не и да сви (или било који) гробар умре.
- Post n°659
Cousin Billy wrote:Sad ću sve da ih bacim u kantu!
Prvo su došli po trešnje
- Post n°660
Pošaljite vamo trišnje
_____
my goosebumps have goosebumps
- Post n°662
Bleeding Blitva wrote:Pošaljite vamo trišnje
Čekaj, zar nema tu trešanja?
- Post n°663
Ja kupujem trešnje od jednog kolege u teretani. On ima plantažu trešanja u Ripnju i donosi nam u gajbici one crne crne krupne trešnje što su kao med.
Doduše ja nikad nisam bila trešnja person, nego jagoda person.
Doduše ja nikad nisam bila trešnja person, nego jagoda person.
- Post n°665
ja sam bobami i jagoda i tresnja person ...i breskve i grozdje i bostan i jabuke...
nisam citrusi i nisam banana person
nisam citrusi i nisam banana person
- Post n°666
Na Kaleniću gde stignem. Idem pa probavam.mstislaw wrote:A di kupuješ jagode ?
Prošle godine su bile kod nekog majmuna najbolje jagode na svetu ali nije hteo da spusti ispod 700. Ali prava ona jagoda iz detinjstva, vretenasta i što baca na ukus šumske jagode.
- Post n°667
Bleeding Blitva wrote:Pošaljite vamo trišnje
Па од тришања ће и бити, само не ракија него пекмез (тј пола трешње пола вишње). Ако и за толико буде.
Сад смо дошли из баште. Туга једна. Са највеће наше ране трешње, која је 1 кугла од 7м у пречнику, једва пола канте. Што је узрело, или је већ труло или гњило или бушно, скупило се 5кг.
_____
cousin for roasting the rakija
И кажем себи у сну, еј бре коњу па ти ни немаш озвучење, имаш оне две кутијице око монитора, видећеш кад се пробудиш...
- Post n°668
Loše i nikakve, ko heroin iz onog klipaMór Thököly wrote:Bleeding Blitva wrote:Pošaljite vamo trišnje
Čekaj, zar nema tu trešanja?
Možda se treba malo strpiti, valjda će nadoći štogod.
_____
my goosebumps have goosebumps
- Post n°669
Јуче се опет присетисмо стааре географије, да северњаци једу слађе (у ствари је почело са причом о печењу од ирваса преливеним слатким од боровнице) а што јужније то љуће, да црта иде отприлике средином Мађарске, да северни Магуари баш и не љубе љуто... па сам се сетио да је тако и у Америках, црта је негде око Техаса, а и у Индији постоји та подела... Не знам за Кину, знам да има љутог али не знам географски.
1) Румбе, ископај де нешто за свијет, лопту шарену, баш би ме занимало
2) Кондо, воле ли Грци љуто?
Повод за причу је био први овогодишњи хабанеро, исто на први шњуф мириши помало на млади сир, текстуром на млечно стакло, бојом на булку а јачином на религију, одељење пакао. Мени се зноји теме, њу сврбе уши изнутра.
1) Румбе, ископај де нешто за свијет, лопту шарену, баш би ме занимало
2) Кондо, воле ли Грци љуто?
Повод за причу је био први овогодишњи хабанеро, исто на први шњуф мириши помало на млади сир, текстуром на млечно стакло, бојом на булку а јачином на религију, одељење пакао. Мени се зноји теме, њу сврбе уши изнутра.
_____
И кажем себи у сну, еј бре коњу па ти ни немаш озвучење, имаш оне две кутијице око монитора, видећеш кад се пробудиш...
- Post n°670
U Boki se malo gajila paprika. Stric gaji u saksijama kao da je cveće. Ljuto nisu koristili u ishrani.
Ove godine su me obradovali ljutom koja je bila odlična, ali neka mešavina ko zna čega - izgledala je kao zelena šilja koju je obradovala neka narandžasta sorta.
Ja doduše više volim dobre sosove nego svežu, nego Paće kad pečeš rakiju da li si razmišljao da kombinuješ ljutu papriku i ljutu rakiju?
Obično ljutu papriku stavljaju u votku (travarica style), ali ne vidim zašto ne bi lepo išla u rakiju.
Ove godine su me obradovali ljutom koja je bila odlična, ali neka mešavina ko zna čega - izgledala je kao zelena šilja koju je obradovala neka narandžasta sorta.
Ja doduše više volim dobre sosove nego svežu, nego Paće kad pečeš rakiju da li si razmišljao da kombinuješ ljutu papriku i ljutu rakiju?
Obično ljutu papriku stavljaju u votku (travarica style), ali ne vidim zašto ne bi lepo išla u rakiju.
_____
Sweet and Tender Hooligan
- Post n°671
Моја ракија није љута, штавише увек је јако добро расположена . Тј не пали ни у устима ни у грлу, само клизи, међ плућа греје, а после нађе ди су шупаљ и иде право тамо. Јачина 48%.
Ал' не, не бих ја то спајао. Љуто је за чорбе, сарме, гулаше и паприкаше. Ракија је за касније увече.
Ал' не, не бих ја то спајао. Љуто је за чорбе, сарме, гулаше и паприкаше. Ракија је за касније увече.
_____
- Post n°672
Milovan Đilas - Susreti sa Staljinom
_____
Sweet and Tender Hooligan
- Post n°674
Нешто ти бушна та трпеза... то да лакше оду мрвице?
_____
- Post n°675
deluje kao seljačko pile, najbolje
_____
#FreeFacu