Na trpezi
- Post n°201
Re: Na trpezi
Па јес боље кад може сваки пут.
_____
cousin for roasting the rakija
И кажем себи у сну, еј бре коњу па ти ни немаш озвучење, имаш оне две кутијице око монитора, видећеш кад се пробудиш...
- Guest
- Post n°203
večera po principu
komšo, pojeo sam kobasice, popio sam pivo i boli me kurac
naglasak, okolina požarevca
komšo, pojeo sam kobasice, popio sam pivo i boli me kurac
naglasak, okolina požarevca
- Guest
- Post n°205
može li drugačije
sad moram spremiti lungić, tako da ga deca sutra samo uključe u zakazano vreme, a da stignem tik pred vađenje iz rerne
smišljam u čemu da bude i ide mi sporo
sad moram spremiti lungić, tako da ga deca sutra samo uključe u zakazano vreme, a da stignem tik pred vađenje iz rerne
smišljam u čemu da bude i ide mi sporo
- Guest
- Post n°206
ucelo čenovi belog luka, crveno vino, paradajz pelat, list lovora, zeleno bilje, šargarepa u tankim kolutićima, na kraju zgusneš malo na kvarno? file u crvenom umaku.
- Guest
- Post n°209
jedna indomie supa od povrća
2 trdo kuvana jaja, na četvrtine
bebeća šaka sitno seckane pančete isprežene hrskavo
paquillo paprika iz tegle, sitno seckana
lebleblija ili slanutak, da budem višejezičan
sve to zajedno i kašikom polako
2 trdo kuvana jaja, na četvrtine
bebeća šaka sitno seckane pančete isprežene hrskavo
paquillo paprika iz tegle, sitno seckana
lebleblija ili slanutak, da budem višejezičan
sve to zajedno i kašikom polako
- Guest
- Post n°210
batat, masline, čeri, crveni luk, feta i maslinovo ulje, pa u rernu
posebno propržene semenke suncokreta u bundeve sa susamom
pomešano - večera
posebno propržene semenke suncokreta u bundeve sa susamom
pomešano - večera
- Post n°212
Dvije mlade ljeske su stradale zbog mog ćejfa, nisam htjeo da žarim na malim kafanskim ražnjićima već baš na prutu, nisam od decembra ovako.
Kakav prelijep dan, sunčan sa povremenim hladnjikavim vjetrom. Iscvale kajsije i džanarike, drijenjak takođe, breskvi za rsapucavanje fali dan-dva, jabuci tri-četiri dana.
Kakav prelijep dan, sunčan sa povremenim hladnjikavim vjetrom. Iscvale kajsije i džanarike, drijenjak takođe, breskvi za rsapucavanje fali dan-dva, jabuci tri-četiri dana.
_____
Međuopštinski pustolov.
Zli stolar.
- Guest
- Post n°213
ja sam danas napravio potaž od karfila, šaMgarepe i luka
a za glavno jelo ramstek uz prilog od pirjanog povrća, uz salatu od paradajza, krastavca i sira
leba domaći
sve uspelo
a za glavno jelo ramstek uz prilog od pirjanog povrća, uz salatu od paradajza, krastavca i sira
leba domaći
sve uspelo
- Post n°214
drogiram se pestom od sremusa vec daniimaaa
- Post n°215
mi danas na nedeljnom ručkom kod fotisa i karin
prethodno smo ih ugostili pre par dana na ručku, uz lokalne standarde tipa janjećih kotleta na ćumuru napravio sam za početak pravi balkanski pasulj sa suvim mesom, bili su zalepljeni na tavan bukvalno, što od ukusa što od prdeža
očito su bili impresionirani pa je fotis na skaru bacio jednog kapitalnog zubaca kog je sam izvukao na parangal, plus hobotnicu koju je isto svojeručno uhvatio a karin je u sos od paradajza i konjaka ubacila sipu na froncle - zbog ove poslednje dve životinje nisam srećan, posebno hobe ali priznajem da umeju da skuvaju
bilo je i fave, horte i ne znam još čega, na kraju galaktobureko - baklava sa kremom od vanile, pakao - tek izdišem celo popodne i veče, još sam u sumrak uvatio kosilicu za travu i sad se osećam kao da sam štemovao beton ceo dan, još me i štucavica uhvatila.
uskoro slike
prethodno smo ih ugostili pre par dana na ručku, uz lokalne standarde tipa janjećih kotleta na ćumuru napravio sam za početak pravi balkanski pasulj sa suvim mesom, bili su zalepljeni na tavan bukvalno, što od ukusa što od prdeža
očito su bili impresionirani pa je fotis na skaru bacio jednog kapitalnog zubaca kog je sam izvukao na parangal, plus hobotnicu koju je isto svojeručno uhvatio a karin je u sos od paradajza i konjaka ubacila sipu na froncle - zbog ove poslednje dve životinje nisam srećan, posebno hobe ali priznajem da umeju da skuvaju
bilo je i fave, horte i ne znam još čega, na kraju galaktobureko - baklava sa kremom od vanile, pakao - tek izdišem celo popodne i veče, još sam u sumrak uvatio kosilicu za travu i sad se osećam kao da sam štemovao beton ceo dan, još me i štucavica uhvatila.
uskoro slike
_____
#FreeFacu
Дакле, волео бих да се ЈСД Партизан угаси, али не и да сви (или било који) гробар умре.
- Post n°216
_____
#FreeFacu
Дакле, волео бих да се ЈСД Партизан угаси, али не и да сви (или било који) гробар умре.
- Post n°217
_____
#FreeFacu
- Guest
- Post n°218
isto kao i svaki dan u ovo vreme
jabuka, pola banane, pomorandža, pola grejpfruta, kivi i đumbir
jabuka, pola banane, pomorandža, pola grejpfruta, kivi i đumbir
- Guest
- Post n°220
pola supruga, pola ja
nije to malo hrane, neću da preterujem
edit, ništa tu ne računam, sve je odokativno
nije to malo hrane, neću da preterujem
edit, ništa tu ne računam, sve je odokativno
- Post n°221
Sardina sa lukom, odozgo beli luk u prahu, tost, paradajz.
_____
"Burundi je svakako sharmantno mesto cinika i knjiskih ljudi koji gledaju stvar sa svog olimpa od kartona."
“Here he was then, cruising the deserts of Mexico in my Ford Torino with my wife and my credit cards and his black-tongued dog. He had a chow dog that went everywhere with him, to the post office and ball games, and now that red beast was making free with his lion feet on my Torino seats.”
- Post n°222
_____
#FreeFacu
- Post n°224
prekjuče sam kupila spanać sa namerom da ga spremam u petak, međutim
ceo dan mi nije bilo dobro i ostao je nespremljen u frižideru (nemam zamrzivač).
danas sam spremala lazanje i setim se tog spanaća i smislim da u manji pleh
složim jednu lazanju sa spanaćem. umutila sam 5 jaja, narendala mocarela i to pomešala
sa već otopljenim spanaćem. ostalo klasika: kore, bešamel i taj spanač pa redom.
ne možemo da prestanemo da jedemo. klasik lazanje čame čekajući
ceo dan mi nije bilo dobro i ostao je nespremljen u frižideru (nemam zamrzivač).
danas sam spremala lazanje i setim se tog spanaća i smislim da u manji pleh
složim jednu lazanju sa spanaćem. umutila sam 5 jaja, narendala mocarela i to pomešala
sa već otopljenim spanaćem. ostalo klasika: kore, bešamel i taj spanač pa redom.
ne možemo da prestanemo da jedemo. klasik lazanje čame čekajući