PC tiranija
- Post n°526
Re: PC tiranija
ima puno golotinje!
_____
most of us probably not getting better
but not getting better together
- Post n°527
disident wrote:Oh, when a Ukrainian woman buys an AR style rifle it's considered a hunting rifle. When I buy one, it's a fully automatic machine gun.
— Jamie Cutrer (@JamieCutrer) January 26, 2022
Puška, manje-više, ali ako bude pucala lovačkom municijom, pa je uhvate živu treba da moli da je odmah ubiju.
_____
Sweet and Tender Hooligan
- Post n°528
Плус што позира у својој кући, као да ће да пуца из ње. Добар рецепт да вам и кућу униште.
Ако хоћете да се борите, прикључите се као добровољац војсци.
Ако хоћете да се борите, прикључите се као добровољац војсци.
- Post n°529
disident wrote:Ne znam kakvu politiku gura nyt, meni je i pre ovog tvita bila smesna propagandna slika "obicne" gradjanke ukrajine, spremne da brani svoju slobodu i demokratiju "lovackom puskom" , pa sam zato hteo da okacim.Cousin Billy wrote:Ma nije dobar tvit, promašio je autor potpuno, izgleda da ne zna šta je New York Post i da su mu oni istomišljenici.
Na nivou onih sovjetskih viceva, radio Jerevan , neprijateljski tenkovi napali nase traktore koji mirno obradjivali polja nase domovine. Posto su im nasi traktori uzvratili vatru, neprijateljski tenkovi se uz teske gubitke povukli.
Nije to Radio Jerevan, to je Radio Beograd, cca 1992.
_____
"Oni kroz mene gledaju u vas! Oni kroz njega gledaju u vas! Oni kroz vas gledaju u mene... i u sve nas."
Dragoslav Bokan, Novi putevi oftalmologije
- Post n°530
Jedno ne iskljucuje drugoErős Pista wrote:disident wrote:
Ne znam kakvu politiku gura nyt, meni je i pre ovog tvita bila smesna propagandna slika "obicne" gradjanke ukrajine, spremne da brani svoju slobodu i demokratiju "lovackom puskom" , pa sam zato hteo da okacim.
Na nivou onih sovjetskih viceva, radio Jerevan , neprijateljski tenkovi napali nase traktore koji mirno obradjivali polja nase domovine. Posto su im nasi traktori uzvratili vatru, neprijateljski tenkovi se uz teske gubitke povukli.
„Tři čínská letadla zaútočila na pokojně orající ruský traktor. Ten palbu opětoval, vznesl se a odletěl zpět na základnu.“
- Rádio Jerevan
_____
Što se ostaloga tiče, smatram da Zapad treba razoriti
Jedini proleter Burundija
Pristalica krvne osvete
- Post n°531
Erős Pista wrote:disident wrote:
Ne znam kakvu politiku gura nyt, meni je i pre ovog tvita bila smesna propagandna slika "obicne" gradjanke ukrajine, spremne da brani svoju slobodu i demokratiju "lovackom puskom" , pa sam zato hteo da okacim.
Upravo.
Radio Jerevan bi glasio otprilike:
Da li je istina da su naši traktori uspjeli da pruže otpor neprijateljskim tenkovima i da se neprijatelj nakon toga povukao iz Gornjeg Donjeg?
Istina je! Samo što to nisu bili traktori već kombajni i nisu se sukobili sa neprijateljskim tenkovima već su bili na generalnom remontu remontnom zavodu Južno Sjeverno.
_____
Međuopštinski pustolov.
Zli stolar.
- Post n°532
_____
"Oni kroz mene gledaju u vas! Oni kroz njega gledaju u vas! Oni kroz vas gledaju u mene... i u sve nas."
- Post n°533
Ja sam cuo ovu verziju Radio Jerevana sto je disi stavio, vas dva hajvana samo zbunjujete omladinu.
_____
"Burundi je svakako sharmantno mesto cinika i knjiskih ljudi koji gledaju stvar sa svog olimpa od kartona."
“Here he was then, cruising the deserts of Mexico in my Ford Torino with my wife and my credit cards and his black-tongued dog. He had a chow dog that went everywhere with him, to the post office and ball games, and now that red beast was making free with his lion feet on my Torino seats.”
- Post n°534
Heh, i na Google i Youtube kad pocnem da kucam Woman is the nigger of the world, ne izbacuju se predlozi u padajucem meniju
_____
★
Uprava napolje!
- Post n°535
killing a lot of people if that’s what they really wanted
_____
cousin for roasting the rakija
И кажем себи у сну, еј бре коњу па ти ни немаш озвучење, имаш оне две кутијице око монитора, видећеш кад се пробудиш...
- Post n°536
https://www.insidehighered.com/news/2022/06/27/american-u-students-investigated-blasting-roe-decisionAs Americans across the country continue to react to the Supreme Court’s decision to overturn Roe v. Wade, eight law students at American University are under investigation for criticizing in a private group chat the draft opinion of the abortion ruling leaked last month.
Another student filed a harassment complaint against the chat group, arguing that their comments amounted to discrimination against him for his religious and antiabortion beliefs.
The Foundation for Individual Rights and Expression shared the log of the chat on its website, highlighting the comments of the eight unidentified students accused of harassment in yellow and the complainant’s messages in blue.
greek orthodox conservative snowflake
_____
ja se rukovodim logikom gvozdenih determinizama
- Post n°537
“Journalist Nikole Hannah-Jones had one goal as a history major at the University of Notre Dame: to not take a single class in European history.”
— Rich (@Duderichy) June 28, 2022
pic.twitter.com/KKK33o3Yla
_____
"Sisaj kurac, Boomere. Spletkario si i nameštao ban pa se sad izvlačiš. Radiša je format a ti si mali iskompleksirani miš. Katastrofa za Burundi čoveče.
A i deluje da te napustio drugar u odsudnom trenutku pa te spašavaju ova tovarka što vrv ni ne dismr na ribu, to joj se gadi, i ovaj južnjak koji o niškim kafanama čita na forumu. Prejaka šarža." - Monsier K.
- Post n°538
Како се исправно каже: „Joe first wants a drink but then they decide not to“ или „Joe first wants a drink but then they decides not to“?
_____
И кажем себи у сну, еј бре коњу па ти ни немаш озвучење, имаш оне две кутијице око монитора, видећеш кад се пробудиш...
- Post n°539
Kako se ispravno kaže “Što ne pitaš decu, oni su učili škole na engleskom” ili “Što ne pitaš decu, ona su učila škole na engleskom”?
_____
"Burundi je svakako sharmantno mesto cinika i knjiskih ljudi koji gledaju stvar sa svog olimpa od kartona."
“Here he was then, cruising the deserts of Mexico in my Ford Torino with my wife and my credit cards and his black-tongued dog. He had a chow dog that went everywhere with him, to the post office and ball games, and now that red beast was making free with his lion feet on my Torino seats.”
- Post n°540
Ово друго, кад већ мене питаш.
Јел' то значи да треба у енглески увести средњи род?
п.с. кад су моја деца учила школе на енглеском, имали су бар та два рода, колико су већ имали. После се то политички исправљало.
Јел' то значи да треба у енглески увести средњи род?
п.с. кад су моја деца учила школе на енглеском, имали су бар та два рода, колико су већ имали. После се то политички исправљало.
_____
- Post n°541
Nisu ih ucili da singular "they" postoji u engleskom odavno?
Though singular 'they' is old, 'they' as a nonbinary pronoun is new—and useful
Though singular 'they' is old, 'they' as a nonbinary pronoun is new—and useful
_____
- Post n°542
https://clip.cafe/chasing-amy-1997/why-are-playing-the-pronoun-game/
_____
- Post n°543
Erős Pista wrote:https://clip.cafe/chasing-amy-1997/why-are-playing-the-pronoun-game/
Линак не реагује, нешто су га забаговао.
_____
- Post n°544
A nekad je bio problem da seksualne manjine zoveš "ono". Vremena se menjaju.
_____
Sweet and Tender Hooligan
- Post n°545
Notxor wrote:A nekad je bio problem da seksualne manjine zoveš "ono". Vremena se menjaju.
Па то ти кажем. За глаголе и њихова времена је јасно како се мењају, ама питам да ли у множини или једнини.
_____
- Post n°546
Što se mi imamo javljat, obraćamo se jednoj osobi s 'Vi' i odgovarajućom glagolskom množinom i to samo zato jer je starija, jer poštovanje, jer distanca, rolajzić.
_____
my goosebumps have goosebumps
- Post n°547
Bleeding Blitva wrote:Što se mi imamo javljat, obraćamo se jednoj osobi s 'Vi' i odgovarajućom glagolskom množinom i to samo zato jer je starija, jer poštovanje, jer distanca, rolajzić.
Да ми је знати ко нам је то завукао и кад.
_____
- Post n°548
Pace se pravi neobavešten. Opširnije u Dnevniku u 22h.
_____
- Post n°550
MaKe THeM StOp!
NASA is refusing to rename its telescope that released revolutionary images this week. It's currently named after James Webb — who over 1,800 space scientists and professionals say was actively involved in the homophobic "Lavender Scare" of the Cold War. https://t.co/ynVIw7sthA
— Democracy Now! (@democracynow) July 16, 2022
_____
"Sisaj kurac, Boomere. Spletkario si i nameštao ban pa se sad izvlačiš. Radiša je format a ti si mali iskompleksirani miš. Katastrofa za Burundi čoveče.
A i deluje da te napustio drugar u odsudnom trenutku pa te spašavaju ova tovarka što vrv ni ne dismr na ribu, to joj se gadi, i ovaj južnjak koji o niškim kafanama čita na forumu. Prejaka šarža." - Monsier K.