Ti si stvarno neki nov na forumu.
PC tiranija
- Post n°176
Re: PC tiranija
Ti si stvarno neki nov na forumu.
_____
Sve čega ima na filmu, rekao sam, ima i na Zlatiboru.
~~~~~
Ne dajte da vas prevare! Sačuvajte svoje pojene!
- Post n°177
Пре 8 година су у Африци снимили неки филм о финском маршалу Манерхајму
[hidehttps://i.pinimg.com/originals/8e/2f/0c/8e2f0c1f67bfbda1433c67aa35f01ab7.jpg[/hide]
Јбг, тешко било наћи одговарајућег глумца...
[hidehttps://i.pinimg.com/originals/8e/2f/0c/8e2f0c1f67bfbda1433c67aa35f01ab7.jpg[/hide]
Јбг, тешко било наћи одговарајућег глумца...
- Post n°178
Zapravo ga je svoja kultura prikazivala na svoj nacin, mene je odusevila ova slika kad sam je prvi put videobeatakeshi wrote:Brte, 2000 godina prikazuju Hrista kao plavookog belca i sad kme, kme...
Pa šou! (što bi rekao Nrdule).
_____
Što se ostaloga tiče, smatram da Zapad treba razoriti
Jedini proleter Burundija
Pristalica krvne osvete
- Post n°179
A sto se tice woke ideologije, meni tu smeta taj zadah partijske linije, ne znam kako bih ga definisao ali prosto u vecini tih filmova nesto organski ne stima, bar ne meni. Prvo sto mi pada na pamet Fury road, Us su mi sjajni, ostalo sto sam pogledao je uglavnom ocaj, al to mu dodju vise izuzetak nego pravilo,kao i oni klasici vestrena il socrealizma naspram ostatka iz tih zanrova. Valjda umetnost i ideoloske direktive ne idu jedno s drugim
_____
Što se ostaloga tiče, smatram da Zapad treba razoriti
Jedini proleter Burundija
Pristalica krvne osvete
- Post n°180
Ео читам "Јелисејску ватру" Рејнолдсову, што је наставак "Префекта" из 2007, написан 11 година касније. И, хм, све контам да не може ту сад да измишља много што није већ било у првом делу, јер се догађа само две године касније.
А може. Сад се одједном појави и понека бесполна особа, што је, међу разним врстама људи и киборга какве је имао у остатку циклуса, могло некако и да се подразумева ама није никако долазило на ред. Добро. Али одједном дијалог овог типа
- Грађанин је у несвести, шта да радим са њима?
- Провери да ли они има импланте, и да ли има пулс. Ако има, утовари их и провери да ли су били сам...
Итд, дакле "они" као општа заменица за треће лице једнине, у деветом роману у циклусу. Сад се само питам да ли ће у неком наредном издању да прекречи и оних првих осам.
А може. Сад се одједном појави и понека бесполна особа, што је, међу разним врстама људи и киборга какве је имао у остатку циклуса, могло некако и да се подразумева ама није никако долазило на ред. Добро. Али одједном дијалог овог типа
- Грађанин је у несвести, шта да радим са њима?
- Провери да ли они има импланте, и да ли има пулс. Ако има, утовари их и провери да ли су били сам...
Итд, дакле "они" као општа заменица за треће лице једнине, у деветом роману у циклусу. Сад се само питам да ли ће у неком наредном издању да прекречи и оних првих осам.
_____
cousin for roasting the rakija
И кажем себи у сну, еј бре коњу па ти ни немаш озвучење, имаш оне две кутијице око монитора, видећеш кад се пробудиш...
- Post n°182
Делује орвеловски, свеједно. Кад писац политички коригује свој магнум опус у осмом роману... само је корак до ревизије целог опуса.
_____
И кажем себи у сну, еј бре коњу па ти ни немаш озвучење, имаш оне две кутијице око монитора, видећеш кад се пробудиш...
- Post n°183
Why Gal Gadot's 'Cleopatra' Casting is Dividing the Internet
- Post n°184
Kleopatra je bila grkinja, tako da bi neka čifutkinja i mogla da je glumi. Tj ako im je baš stalo do autentičnosti. Time rečeno, ova seka deluje zgodno, a Kleopatra to baš i nije bila. Moćne mužjake je hvatala na harizmu, a ima malo i do miraza.
Egiptom, neposredno pred rimsko osvajanje, upravljaju Grci kao vladajući sloj. Isključivo oni vrše javne funkcije - administrativne, ekonomske, vojne, komunalne. Egipćani su, od viših funkcija, mogli samo da budu sveštenici, a ni to nije bilo baš nešto. Grci žive u odvojenim četvrtima, praktikuju grčku kulturu, i ne mešaju sa lokalnim stanovništvom. Ergo, Kleoptra je najverovatnije, a suprotno popularnoj slici, bila tipična Grkinja. Svedočanstva da je bila žnaru, idu tome u prilog.
Egiptom, neposredno pred rimsko osvajanje, upravljaju Grci kao vladajući sloj. Isključivo oni vrše javne funkcije - administrativne, ekonomske, vojne, komunalne. Egipćani su, od viših funkcija, mogli samo da budu sveštenici, a ni to nije bilo baš nešto. Grci žive u odvojenim četvrtima, praktikuju grčku kulturu, i ne mešaju sa lokalnim stanovništvom. Ergo, Kleoptra je najverovatnije, a suprotno popularnoj slici, bila tipična Grkinja. Svedočanstva da je bila žnaru, idu tome u prilog.
_____
~~~~~
- Post n°185
Али где је овде ”тиранија”? У принципу се сви слажу да може црнокоса медитеранка.
_____
Burundi is an exception among other nations because it is a country which gave God first place, a God who guards and protects from all misfortune.
Burundi... opskurno udruženje 20ak levičarskih intelektualaca, kojima je fetiš odbrana poniženih i uvredjenih.
- Post n°186
Izvesna ekipa hoće da Kleopatru igra crnkinja.
_____
~~~~~
- Post n°187
Али кад не пише "црна глумица" него "Црна глумица". Црно је нова нација или штагод.
_____
- Post n°188
Прошли пут кад су снимали Богове Египта успели су да цела прва постава не буде ни из Египта, ни из Грчке, а ни из Медитерана. Главни лик је отприлике Скандинавац.
- Post n°190
Dobro sad. Đilas ne bi mogao da glumi Egipćane npr.
_____
~~~~~
- Post n°191
Novak Djokovic accused of sexism for comments 'overlooking' women tennis players
- Post n°193
To je rekao, a u sebi je mislio - Serem se na ženski tenis i koga boli kurac šta su neke babe igrale pre 100 godina. Tako nekako.
_____
Sweet and Tender Hooligan
- Post n°194
ko im je uopšte dozvolio da ga igraju umesto da sede kući i kuvaju ručak
_____
most of us probably not getting better
but not getting better together
- Post n°195
Lol, zapravo ako postoji profi sport u kojem je interesovanje publike približno u muškim i ženskim kategorijama, onda je to tenis.
- Post n°196
pa svakako bi im zdravije bilo da kuvaju ručak nego da se kljukaju muškim hormonima da bi ostvarile neki značajniji rezultat
- Post n°197
wow
_____
most of us probably not getting better
but not getting better together
- Guest
- Post n°198
Ono kad potpuno ignorišeš činjenicu da se oba pola podjednako dopinguju.
- Post n°199
da, s tom razlikom što testosteron kod muškaraca nema baš isti efekat kao kod žena
- Post n°200
Ne verujem da koriste testosteron jer bi se videlo, izvini Samanta Stosur...
Možda EPO analog... Koliko ih uopšte često testiraju?
Možda EPO analog... Koliko ih uopšte često testiraju?
_____
Sweet and Tender Hooligan