Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

PC tiranija

паће

PC tiranija - Page 6 Empty Re: PC tiranija

Post by паће Thu Sep 17, 2020 9:52 am

Код ћерке у фирми је већ забрањено да се каже "гајз", него мора "фоукс" или "пипл". Она је изабрала да каже "ј'ол" јер је онај 1 лик из тамо неке Алабаме решио да се не буни на то. И стално имају неке састанке, малтене пишу минусе ко изврда, где колективно пишу код, и скоро да им није важно да ли ће то да ради и на шта да личи, него да учествују у подизању сввести или тако нешто. Не знам на шта ме све то подсећа, али је старије од 1970.

_____
       cousin for roasting the rakija
       И кажем себи у сну, еј бре коњу па ти ни немаш озвучење, имаш оне две кутијице око монитора, видећеш кад се пробудиш...

Post by MNE Thu Sep 17, 2020 10:28 am

Erős Pista wrote:
    Daï Djakman Faré wrote:
    matt christman je iz fazona da je to ista egzistencijalna anksioznost koju mi osecamo zbog neizvesne buducnosti i zivota buducih narastaja na zemlji usled globalnog zagrevanja i apsolutne inertnosti sistema koja se kod desnicara manifestuje kao ekscesivna briga za fizicku (bukvalnu) bezbednost dece jer njihova politicka analiza dobacuje dotle ("deca su ugrozena od bogatih 1%-era. zasto ? zato sto su oni pedofili !"). i dalje ne znam da li je comic relief ili duboki empatijski uvid, probably both PC tiranija - Page 6 1233199462

To i ja mislim. Nesto im ugrozava decu, i nesto ih zaista i ugrozava, samo ne to.

Gledam skoro ponovo They Live i pomislim - desnicari misle da je ovo doslovno istina, ali zaista doslovno, bez ikakve metaforike.
    hoćeš da kažeš da normalizacija pedofilije ne ugrožava djecu? raznorazni moćnici su iskorišćavali djecu počev od starih Grka pa preko crkve političara itd. i svako ko je roditelj ili to planira da postane ne može da gleda blagonaklono na takve stvari, teza da film mora da bude lascivan da bi ukazao da takve stvari postoje je sumanuta jer onda i oni dileri pedofilskih snimaka po deep webu mogu isto to da kažu u svoju odbranu
    Erős Pista

Post by Erős Pista Thu Sep 17, 2020 10:31 am

Ti si naprosto idiot.

_____
    "Oni kroz mene gledaju u vas! Oni kroz njega gledaju u vas! Oni kroz vas gledaju u mene... i u sve nas."

Dragoslav Bokan, Novi putevi oftalmologije

Post by MNE Thu Sep 17, 2020 10:35 am

što je mnogo bolje od pedofila, a i nije krivično kažnjivo
    Erős Pista

Post by Erős Pista Thu Sep 17, 2020 10:38 am

Nije ni pedofilija.

_____
    "Oni kroz mene gledaju u vas! Oni kroz njega gledaju u vas! Oni kroz vas gledaju u mene... i u sve nas."

boomer crook

Post by boomer crook Thu Sep 17, 2020 10:52 am

Ceo pizzagate je strukturalni antisemitizam. Iza te price cuci blood libel prica. A antisemizam je djuro sta? Socijalizam glupaka.

_____
    And Will's father stood up, stuffed his pipe with tobacco, rummaged his pockets for matches, brought out a battered harmonica, a penknife, a cigarette lighter that wouldn't work, and a memo pad he had always meant to write some great thoughts down on but never got around to, and lined up these weapons for a pygmy war that could be lost before it even started
    паће

Post by паће Thu Sep 17, 2020 11:01 am

У следећој строфи, "а шта ћемо ако нас ухвате?". "Па видиш да смо већина (((наши)))... дакле разводнимо расправу и на крају извучемо антисемитизам из шешира, од тога је одбрана законом забрањена".

_____
       И кажем себи у сну, еј бре коњу па ти ни немаш озвучење, имаш оне две кутијице око монитора, видећеш кад се пробудиш...
    boomer crook

Post by boomer crook Thu Sep 17, 2020 11:02 am

MNE wrote:
    Erős Pista wrote:

To i ja mislim. Nesto im ugrozava decu, i nesto ih zaista i ugrozava, samo ne to.

Gledam skoro ponovo They Live i pomislim - desnicari misle da je ovo doslovno istina, ali zaista doslovno, bez ikakve metaforike.
    hoćeš da kažeš da normalizacija pedofilije ne ugrožava djecu? raznorazni moćnici su iskorišćavali djecu počev od starih Grka pa preko crkve političara itd. i svako ko je roditelj ili to planira da postane ne može da gleda blagonaklono na takve stvari, teza da film mora da bude lascivan da bi ukazao da takve stvari postoje je sumanuta jer onda i oni dileri pedofilskih snimaka po deep webu mogu isto to da kažu u svoju odbranu

Ama film zapravo govori o vezi preterane seksualizacije dece i patrijarhalnosti. Ono doslovce little miss sunshine.

_____
    And Will's father stood up, stuffed his pipe with tobacco, rummaged his pockets for matches, brought out a battered harmonica, a penknife, a cigarette lighter that wouldn't work, and a memo pad he had always meant to write some great thoughts down on but never got around to, and lined up these weapons for a pygmy war that could be lost before it even started
    boomer crook

Post by boomer crook Thu Sep 17, 2020 11:09 am

паће wrote:У следећој строфи, "а шта ћемо ако нас ухвате?". "Па видиш да смо већина (((наши)))... дакле разводнимо расправу и на крају извучемо антисемитизам из шешира, од тога је одбрана законом забрањена".

Pa cuj 80tih je bila u americi satanic panic kada su neka deca tvrdila da je ispod vrtica satanisticki kompleks gde ih vaspitaci teraju da ucestvuju u crnim misama. sve je to naravno bila fantazija no dok se to rasplelo ljudi su pogubili poslove i slicno.

da li pedofilija postoji? naravno. da li je tako rasirena izvan odredjenih, uglavnom primitivnih, grupacija. nije. kako ona izgleda kod rich and famous? ono kao elit model look takmicenje za miss vesne jugovic ili kako se vec zvala ta zena. ono zoves oca onog iz wallflowersa da ti poslje modele na zurku. dakle ne piju krv beba vec dovlace tinejdzerke na gajbu.

naravno protiv toga se ne bori tako sto ces tvrditi da devojcica od 15 ili 16 godina nema seksualnost vec obrazovanjem.
    Летећи Полип

Post by Летећи Полип Thu Sep 17, 2020 11:16 am

Kirko Skaddeng wrote:
    Polemika oko ovog filma je toliko bizarna (ljudi sa funkcionanim mozgom i minimumom kritičke svesti vs. ljudi koji misle da je film o nečemu podržavanje nečega) da je gledam kao na potpunu egzotiku, tipa vesti o linčovanju veštica u Africi. Možda je vreme da se uspostavi veća distanca prema američkim kulturnim ratovima.

Ali uopšte nije tako. Postoji ogroman broj ljudi koji shvata o čemu se radi, ali se protivi upotrebi dece za snimanje takvih scena, nevezano za kontekst. To je sasvim legitimno. Tj, ako se uopšte sme voditi javna diskusija o kulturi. Ako ne sme, onda u redu.

Kirko Skaddeng wrote:A zanimljnivo mi je ovo "ovako nešto se ne brani". Desnica odredi šta se ne brani i onda levica mora da se povuče jer se to ne brani  PC tiranija - Page 6 3579118792 Do duše, istim argumentom se pravda i suspendovanje univerzitetskog profesora jer nije dovoljno pazio na to koje kineske reči koristi.

Pa ne brani se. Mislim, nije to ono - tako nešto se ne brani, jer se ne sme braniti. Nego - tako nešto se ne brani, jer se dalje samo ukopavaš. To je ono ko kad meni pokkojna baba u sobi vidi Warhammer minijature, pa šokirano upita: "Polipe, pa zar se ti još igraš sa vojnicima??? PC tiranija - Page 6 2134255106". Da ja sad njoj objašnjavam nešto - em nisam kreten, em samo ispadam smešan. "Jeste, baba" i završiš stvar.
    Erős Pista

Post by Erős Pista Thu Sep 17, 2020 11:17 am

PC tiranija - Page 6 3579118792

Ma ne vodi se rasprava o tome, nisu ljudi ni gledali film, nego ih drma paranoja i moralna panika.

_____

Anonymous
    Guest

Post by Guest Thu Sep 17, 2020 11:18 am

hehe, ovo postaje kao ona tema na kojoj se bus kolektivno samoubio
    паће

Post by паће Thu Sep 17, 2020 11:20 am

Летећи Полип wrote:
    Pa ne brani se. Mislim, nije to ono - tako nešto se ne brani, jer se ne sme braniti. Nego - tako nešto se ne brani, jer se dalje samo ukopavaš. To je ono ko kad meni pokkojna baba u sobi vidi Warhammer minijature, pa šokirano upita: "Polipe, pa zar se ti još igraš sa vojnicima??? PC tiranija - Page 6 2134255106". Da ja sad njoj objašnjavam nešto - em nisam kreten, em samo ispadam smešan. "Jeste, baba" i završiš stvar.

"Сад шта год да ти кажем, нећеш ми веровати, али - ето, музем краву".

А те фигуре нису војници? Акционе фигуре нису лутке за дечаке, политички кориговане?

_____
    Anonymous
    Guest

Post by Guest Thu Sep 17, 2020 11:23 am

Летећи Полип wrote:
    Kirko Skaddeng wrote:
    Polemika oko ovog filma je toliko bizarna (ljudi sa funkcionanim mozgom i minimumom kritičke svesti vs. ljudi koji misle da je film o nečemu podržavanje nečega) da je gledam kao na potpunu egzotiku, tipa vesti o linčovanju veštica u Africi. Možda je vreme da se uspostavi veća distanca prema američkim kulturnim ratovima.

Ali uopšte nije tako. Postoji ogroman broj ljudi koji shvata o čemu se radi, ali se protivi upotrebi dece za snimanje takvih scena, nevezano za kontekst. To je sasvim legitimno. Tj, ako se uopšte sme voditi javna diskusija o kulturi. Ako ne sme, onda u redu.

Kirko Skaddeng wrote:A zanimljnivo mi je ovo "ovako nešto se ne brani". Desnica odredi šta se ne brani i onda levica mora da se povuče jer se to ne brani  PC tiranija - Page 6 3579118792 Do duše, istim argumentom se pravda i suspendovanje univerzitetskog profesora jer nije dovoljno pazio na to koje kineske reči koristi.

Nisam ja video taj ogroman broj ljudi. Ne čuju se od onih kojima je prvi promo plakat reko da je to film sa golom decom.

A inače mislim da u raspravama te vrste američka javnost u ovom trenutku nema šta da ponudi, oni su ljudi obuzeti bjesovima.
    boomer crook

Post by boomer crook Thu Sep 17, 2020 11:25 am

Polipe nadam se da baba nije videla slaaneshovu demonicu sa 6 sisa

_____
    Јанош Винету

Post by Јанош Винету Thu Sep 17, 2020 11:25 am

Велика је Америка, има тамо и прибраних, дисонантних гласова у какофонији. Али то су углавном усамљени академици и либерали, а не људи на политичким и медијским позицијама.
    Можда ће се то променити, ако оде Трампара.

_____
    Burundi is an exception among other nations because it is a country which gave God first place, a God who guards and protects from all misfortune.
    Burundi... opskurno udruženje 20ak levičarskih intelektualaca, kojima je fetiš odbrana poniženih i uvredjenih.
    disident

Post by disident Thu Sep 17, 2020 1:23 pm

Erős Pista wrote:
    Daï Djakman Faré wrote:
    matt christman je iz fazona da je to ista egzistencijalna anksioznost koju mi osecamo zbog neizvesne buducnosti i zivota buducih narastaja na zemlji usled globalnog zagrevanja i apsolutne inertnosti sistema koja se kod desnicara manifestuje kao ekscesivna briga za fizicku (bukvalnu) bezbednost dece jer njihova politicka analiza dobacuje dotle ("deca su ugrozena od bogatih 1%-era. zasto ? zato sto su oni pedofili !"). i dalje ne znam da li je comic relief ili duboki empatijski uvid, probably both PC tiranija - Page 6 1233199462

https://twitter.com/DrJovana/status/1306551056546004992?s=19

_____
    Što se ostaloga tiče, smatram da Zapad treba razoriti
    Jedini proleter Burundija
    Pristalica krvne osvete
    Erős Pista

Post by Erős Pista Thu Sep 17, 2020 1:32 pm

PC tiranija - Page 6 3579118792

_____

Solus_Rex

Post by Solus_Rex Mon Sep 21, 2020 8:23 pm

PC tiranija - Page 6 1317743302

_____
    "Sisaj kurac, Boomere. Spletkario si i nameštao ban pa se sad izvlačiš. Radiša je format a ti si mali iskompleksirani miš. Katastrofa za Burundi čoveče.
    A i deluje da te napustio drugar u odsudnom trenutku pa te spašavaju ova tovarka što vrv ni ne dismr na ribu, to joj se gadi, i ovaj južnjak koji o niškim kafanama čita na forumu. Prejaka šarža."  - Monsier K.
    Erős Pista

Post by Erős Pista Mon Sep 21, 2020 9:40 pm

Brt, Kristinica Hof Samers. Get real.

_____

Solus_Rex

Post by Solus_Rex Tue Sep 22, 2020 11:48 am

Brt, 

jes' blentavo pozivati Boga u lament nad Hjumovom sudbinom ali veze nemam ko je Kristinica niti smo na topiku o femninisticama. 

Ne?
    паће

Post by паће Tue Sep 22, 2020 12:21 pm

И тај бог им је обесмишљен. Кад истиснеш све остало из језика, онда те користе за свашта јер другог нема. Лоша страна монопола.

_____
    disident

Post by disident Tue Sep 29, 2020 12:42 pm

i u malenoj Srbijici su ustali hrabri ljudi protiv terora politicke korektnosti 

_____
    Što se ostaloga tiče, smatram da Zapad treba razoriti
    Jedini proleter Burundija
    Pristalica krvne osvete
    Bleeding Blitva

Post by Bleeding Blitva Tue Sep 29, 2020 3:50 pm

Hahhaha o političkoj korektnosti i onda na kraju ovaj lijevi kaže da se ispričava što je povisio ton pred tako lijepom damom PC tiranija - Page 6 3274312807 ... jer da je pred Marićem onda okej PC tiranija - Page 6 3579118792
    Daï Djakman Faré

Post by Daï Djakman Faré Tue Sep 29, 2020 3:55 pm

PC tiranija - Page 6 S-l1600

_____
    i would like to talk here about The Last of Us on HBO... and yeah, yeah i know.. the world is burning but lets just all sit and talk about television. again - what else are we doing with ourselves ? we are not creating any militias. but my god we still have the content. appraising content is the american modus vivendi.. that's why we are here for. to absorb the content and then render some sort of a judgment on content. because there is a buried hope that if enough people have the right opinion about the content - the content will get better which will then flow to our structures and make the world a better place

Post by Sponsored content

Similar topics

-

Current date/time is Thu Nov 14, 2024 7:32 am