Poster sa ovom slikom Biljane bi mi krasio zid
Liberal nosi Pradu (Biljana Keller život i priključenija)
Da vam malo obogatim topickć. Punih dvadeset godina je tekstu.
_____
Međuopštinski pustolov.
Zli stolar.
Stvarno odlicno izgleda ovde, lepo, zdravo, jedro. Kao prava osopa.
_____
"Oni kroz mene gledaju u vas! Oni kroz njega gledaju u vas! Oni kroz vas gledaju u mene... i u sve nas."
Dragoslav Bokan, Novi putevi oftalmologije
Izgleda kao mentol koji se popeo na 2 stolice pa nume da sidje.
_____
"Burundi je svakako sharmantno mesto cinika i knjiskih ljudi koji gledaju stvar sa svog olimpa od kartona."
“Here he was then, cruising the deserts of Mexico in my Ford Torino with my wife and my credit cards and his black-tongued dog. He had a chow dog that went everywhere with him, to the post office and ball games, and now that red beast was making free with his lion feet on my Torino seats.”
Vilmos Tehenészfiú wrote:Izgleda kao mentol koji se popeo na 2 stolice pa nume da sidje.
WTMIL
_____
Međuopštinski pustolov.
Zli stolar.
Ne, stvarno. Kome je palo na pamet da je popne na 2 stolice i slika tako za novine? Sa cigaretom u ruci? Plus pocepani mebl na stolicama, jastuci vire, wtf? Ovo je čeloklep na više nivoa.
Last edited by Vilmos Tehenészfiú on Tue Aug 04, 2020 4:54 pm; edited 1 time in total
_____
"Burundi je svakako sharmantno mesto cinika i knjiskih ljudi koji gledaju stvar sa svog olimpa od kartona."
“Here he was then, cruising the deserts of Mexico in my Ford Torino with my wife and my credit cards and his black-tongued dog. He had a chow dog that went everywhere with him, to the post office and ball games, and now that red beast was making free with his lion feet on my Torino seats.”
”Важно је од супротстављања не правити професију”.
Ово стоји...
Ово стоји...
Сви си тада били сиротиња, боси, са старим и поцепаним намештајем. То му дође неки ваби-саби... естетика израубованог.Vilmos Tehenészfiú wrote:Ne, stvarno. Kome je palo na pamet da je popne na 2 stolice i slika tako za novine? Sa cigaretom u ruci? Plus pocepani mebl na stolicama, jastuci vire, wtf? Ovo je čeloklep na više nivoa.
Last edited by Јанош Винету on Tue Aug 04, 2020 4:59 pm; edited 1 time in total
_____
Burundi is an exception among other nations because it is a country which gave God first place, a God who guards and protects from all misfortune.
Burundi... opskurno udruženje 20ak levičarskih intelektualaca, kojima je fetiš odbrana poniženih i uvredjenih.
Vilmos Tehenészfiú wrote:Ne, stvarno. Kome je palo na pamet da je popne na 2 stolice i slika tako za novine? Sa cigaretom u ruci? Plus pocepani mebl na stolicama, jastuci vire, wtf? Ovo je čeloklep na više nivoa.
Godina 2000. Profil, Marić glodur...
_____
Međuopštinski pustolov.
Zli stolar.
Jao, Profil. Missing link izmedju Duge i Nedeljnika. Maric i Biki, a bese i Bjelica i Bokan i Pajkic...
Gde smo bili, nigde. Sta smo radili, nista
_____
"Oni kroz mene gledaju u vas! Oni kroz njega gledaju u vas! Oni kroz vas gledaju u mene... i u sve nas."
Ona ne sedi na 2 stolice, ona stoji na 2 stolice!
Jel to neka mjetafora?
Jel to neka mjetafora?
- Guest
Imitira Srbiju, samo brže, jače, bolje.
Erős Pista wrote:Jao, Profil. Missing link izmedju Duge i Nedeljnika. Maric i Biki, a bese i Bjelica i Bokan i Pajkic...
Otišli na gostovanje u "Goli život".
_____
Međuopštinski pustolov.
Zli stolar.
Mada bi tu najzanimljiviji lik bio Marić. "Milomire, ko te je regrutovao?"
Vilmos Tehenészfiú wrote:Ne, stvarno. Kome je palo na pamet da je popne na 2 stolice i slika tako za novine? Sa cigaretom u ruci? Plus pocepani mebl na stolicama, jastuci vire, wtf? Ovo je čeloklep na više nivoa.
То је било пре него што је измишљена фешн мурија. И приде ми личи на бочни простор у неком месном позоришту, 1 ропотарница. Шгјз, мени овде ништа није за челоклеп... Ја сам из оних година кад ниси морао да пазиш где је цигарета а где објектив. Било је мање те цензуре.
_____
cousin for roasting the rakija
И кажем себи у сну, еј бре коњу па ти ни немаш озвучење, имаш оне две кутијице око монитора, видећеш кад се пробудиш...
Зашто нису потписани аутор и фотограф?
Прелом текста јадан. Ако су већ организовали снимање, могли су другу слику да ставе на другу страну, да разбију чаршав.
Прелом текста јадан. Ако су већ организовали снимање, могли су другу слику да ставе на другу страну, да разбију чаршав.
Pričamo o Karićevom časopisu.
Није га правио малолетни Лав Григорије, или неко сличних способности као што је радио за Бкелицин прескупи часопис, већ познати дизајн студио.
- Guest
Bem li ga, meni je fotka OK. Stolice iz pozorišnog bifea, izanđala draperija, taj neki postsocijalistički punk.
VuLiN
https://javniservis.net/komentar/biljana-srbljanovic-olujna-prasina/
https://javniservis.net/komentar/biljana-srbljanovic-olujna-prasina/
_____
- Guest
Ali urnebesno mi je do koje se mere njene kolumne poklapaju sa Blicovom uređivačkom politikom. Kao da ih zajedno pišu na kolegijumu.
- Guest
Баш јој је збркан овај текст. Олуја, туризам, глисери. Видим да сте дабоме ишчитали какву задњу намеру, по мени би било каква намера само могла да поправи ово насумично набацивање. Ваљда је стигао the deadline да преда шлајфну?
Ima ko voli
Dežurni diverzanti javnog diskursa. Dobar termin Biljane Srbljanović.
— Bojan Klačar (@BojanKlacar) August 9, 2020
_____
Сад да их дочека Крлеаукс нечим о врећи и закрпи, онако оштроумно како он само то уме.
_____
cousin for roasting the rakija
И кажем себи у сну, еј бре коњу па ти ни немаш озвучење, имаш оне две кутијице око монитора, видећеш кад се пробудиш...
nikada nije bilo nikakve naplatne rampe u batajnici na kojoj bi se zadrzavale izbeglice. fascinantno kako ne radi bazičnu proveru podataka pre nego što preda tekst, ovo je hiljaditi takav. ta na koju misli se zove šimanovci.
_____
#FreeFacu
Дакле, волео бих да се ЈСД Партизан угаси, али не и да сви (или било који) гробар умре.
- Guest
što kaže Cane, "Kraljevo Valjevo isti kurac".
fascinantno je kako si ti branio njenu razbarušenost sa faktima ali dobro ja sam poslednji čovek na svetu koji sme da kritikuje nečiju promenu mišljenja. dobro, pretposlednji.
fascinantno je kako si ti branio njenu razbarušenost sa faktima ali dobro ja sam poslednji čovek na svetu koji sme da kritikuje nečiju promenu mišljenja. dobro, pretposlednji.