nemam pojma, ne sećam se da li sam branio baš to, više sam branio njenu generalnu razbarušenost prema svemu a ne samo prema faktima koja je bila zaodenuta u generalno OK stavove. no dobro, ni prva ni poslednja žrtva ovog režima koji ljude uteruje u overload, ne bi rekao da je baš do mene.
Liberal nosi Pradu (Biljana Keller život i priključenija)
nemam pojma, ne sećam se da li sam branio baš to, više sam branio njenu generalnu razbarušenost prema svemu a ne samo prema faktima koja je bila zaodenuta u generalno OK stavove. no dobro, ni prva ni poslednja žrtva ovog režima koji ljude uteruje u overload, ne bi rekao da je baš do mene.
_____
#FreeFacu
Дакле, волео бих да се ЈСД Партизан угаси, али не и да сви (или било који) гробар умре.
- Guest
Inače najgadniji deo ovog teksta je dosta skriven, a to je formulacija "rat lekara sa lekarima".
a šuvar šovenska pička nije uputio nikakav znak zahvalnosti što je oluju proglasila za etničko čišćenje a nije morala. srami se i jedi kulena.
_____
#FreeFacu
Дакле, волео бих да се ЈСД Партизан угаси, али не и да сви (или било који) гробар умре.
Vasa wrote:Ma OK, bockam malo s leđa kao Bugarin.
Inače najgadniji deo ovog teksta je dosta skriven, a to je formulacija "rat lekara sa lekarima".
+1000
_____
"Oni kroz mene gledaju u vas! Oni kroz njega gledaju u vas! Oni kroz vas gledaju u mene... i u sve nas."
Dragoslav Bokan, Novi putevi oftalmologije
_____
"Oni kroz mene gledaju u vas! Oni kroz njega gledaju u vas! Oni kroz vas gledaju u mene... i u sve nas."
Ajs kladimo da Biljana Srbljanović sad pomno gleda fotke i klipove iz Rakite i da traži likove sa srbovanje majicama ili će joj već neki Bebo došapnuti koji od ovih sa krampom je seksista grubijan i to će biti baza za diskreditovanje cele stvari: Eto sa kim ste zajedno!
— Zapad Todorović (@ZapadTodorovic) August 15, 2020
[size=43]
[/size]voimja, sa koliko nostalgije sam odgledala zikinu dinastiju, ono kad idu na radnu akciju, pa se vijori YU zastava... onda prebacim na vesti, oni u rakiti okacili srpsku zastavu sa orlusinom i svim pride. jebigca
— Mara Ford (@Mahodari_Mara) August 15, 2020
_____
Pa kad kurtonka nije otisla dole da istakne sfrj zastavuErős Pista wrote:Ajs kladimo da Biljana Srbljanović sad pomno gleda fotke i klipove iz Rakite i da traži likove sa srbovanje majicama ili će joj već neki Bebo došapnuti koji od ovih sa krampom je seksista grubijan i to će biti baza za diskreditovanje cele stvari: Eto sa kim ste zajedno!
[size=43][/size]voimja, sa koliko nostalgije sam odgledala zikinu dinastiju, ono kad idu na radnu akciju, pa se vijori YU zastava... onda prebacim na vesti, oni u rakiti okacili srpsku zastavu sa orlusinom i svim pride. jebigca
_____
Što se ostaloga tiče, smatram da Zapad treba razoriti
Jedini proleter Burundija
Pristalica krvne osvete
Erős Pista wrote:Ajs kladimo da Biljana Srbljanović sad pomno gleda fotke i klipove iz Rakite i da traži likove sa srbovanje majicama ili će joj već neki Bebo došapnuti koji od ovih sa krampom je seksista grubijan i to će biti baza za diskreditovanje cele stvari: Eto sa kim ste zajedno!
[size=43][/size]voimja, sa koliko nostalgije sam odgledala zikinu dinastiju, ono kad idu na radnu akciju, pa se vijori YU zastava... onda prebacim na vesti, oni u rakiti okacili srpsku zastavu sa orlusinom i svim pride. jebigca
Et Polip
_____
_____
Sve čega ima na filmu, rekao sam, ima i na Zlatiboru.
~~~~~
Ne dajte da vas prevare! Sačuvajte svoje pojene!
Last edited by Erős Pista on Sun Aug 16, 2020 10:34 am; edited 1 time in total
_____
_____
Sve čega ima na filmu, rekao sam, ima i na Zlatiboru.
~~~~~
Ne dajte da vas prevare! Sačuvajte svoje pojene!
_____
nemanja kao licnost i kao spomenik, samo je dokaz koliko je ovom drustvu potrebna Strela.
a sad, lajte dzukele. kao i uvek, shvaticete kasno.
I ovo je dobro.
_____
Ha rendelkezésre áll a szükséges pénz, a vége általában jó.
- Guest
_____
cousin for roasting the rakija
И кажем себи у сну, еј бре коњу па ти ни немаш озвучење, имаш оне две кутијице око монитора, видећеш кад се пробудиш...
A Milena Marković gleda i neverue. (Njen otac je to pisao)Летећи Полип wrote:Inače, Bilja koja leži na kauču u papučama i gleda Žikinu dinastiju. To bi moglo na neku izložbu Marine Abramović
_____
#FreeFacu
Ferenc Puskás wrote:Wtf is Rakita i šta se tamo dogodilo?
_____
★
Uprava napolje!
Trandza Iluminat molim lepoЛетећи Полип wrote:To je disident. On je Madona, ja sam Pi Džej Harvi.
_____
Što se ostaloga tiče, smatram da Zapad treba razoriti
Jedini proleter Burundija
Pristalica krvne osvete
beatakeshi wrote:A Milena Marković gleda i neverue. (Njen otac je to pisao)Летећи Полип wrote:Inače, Bilja koja leži na kauču u papučama i gleda Žikinu dinastiju. To bi moglo na neku izložbu Marine Abramović
i Dobrica Cosic joj je stric, dakle njemu brat neki... nije povezano sa BS nego samo eto, elita komunisticka, svako je nekom nesto
_____
????
- Guest
_____
????