Liberal nosi Pradu (Biljana Keller život i priključenija)
Patrijarh
- Guest
Ма добро, јесте им он нека врста патријарха, разни су се у тој цркви молили... али која јебена уметност? Шест дана јуна? Давитељ!?
ima ovde koji se bolje razumuje, ostap verovatno, al meni su uvek govorili da su kod Pajkica bolji oni filmovi koje je zeleo, a nikad nije snimio, nego ovi koje jeste...
Inace, to dva debila iz Vuciceve bulje hvale jedno drugo, tri ako racunas i Klacara.
Inace, to dva debila iz Vuciceve bulje hvale jedno drugo, tri ako racunas i Klacara.
_____
????
- Guest
Једино што Пајкићу признајем у животу је књига Два разговора, интервју са Жиком Павловићем. Ајде, и Дечко који обећава је био симпатичан филм, мада мислим да је то више до Мише Радивојевића и младе глумачке гарде која се афирмисала кроз тај филм. Све остало је тужно и често зло копрцање једног изразито неталентованог човека.
deda konačno na svojoj zelenoj grani, srbija pre 50 godina
_____
#FreeFacu
Дакле, волео бих да се ЈСД Партизан угаси, али не и да сви (или било који) гробар умре.
Da se pridružim - Milutin Petrović radi film/seriju. "Nečista krv", da po Bori Stankoviću, a scensrio je iz ostavštine Voje Nanovića.
lepo na papiru, verovatno neopevana trashina u praksi
_____
#FreeFacu
Дакле, волео бих да се ЈСД Партизан угаси, али не и да сви (или било који) гробар умре.
podrska tom filmu o zutoj kuci je prvorazredni skandal.
_____
And Will's father stood up, stuffed his pipe with tobacco, rummaged his pockets for matches, brought out a battered harmonica, a penknife, a cigarette lighter that wouldn't work, and a memo pad he had always meant to write some great thoughts down on but never got around to, and lined up these weapons for a pygmy war that could be lost before it even started
a i podrska milutinu je isto politicka, zbog njegovog sukoba sa bastacem protiv koga su se isticali i biljana i debil shone
_____
#FreeFacu
dobro ali milutina, iz meni nejasnih razloga, parama hrane sve vlasti i to je pokazatelj kako funkcionise filmska kasta u srbiji.
obrazlozenje dodele 40 milki zutoj kuci je doslovce - propaganda. kao u fazonu: scenario je na momente los, dokumentaristika dubiozna ali bandur film je u prepisci sa nekim stranim glumcima eto im pare.
obrazlozenje dodele 40 milki zutoj kuci je doslovce - propaganda. kao u fazonu: scenario je na momente los, dokumentaristika dubiozna ali bandur film je u prepisci sa nekim stranim glumcima eto im pare.
_____
And Will's father stood up, stuffed his pipe with tobacco, rummaged his pockets for matches, brought out a battered harmonica, a penknife, a cigarette lighter that wouldn't work, and a memo pad he had always meant to write some great thoughts down on but never got around to, and lined up these weapons for a pygmy war that could be lost before it even started
Kakav vrhunski slalom. Kako kao kritikovati odluku naprednjacke bande, a zaobici apsolutno svaku priliku da ih pomenes. Za pocetak, izaberi Sarajevsku, koju je licno gazda "pomilovao"...
https://javniservis.net/komentar/biljana-srbljanovic-sarajevska/
_____
"Oni kroz mene gledaju u vas! Oni kroz njega gledaju u vas! Oni kroz vas gledaju u mene... i u sve nas."
Dragoslav Bokan, Novi putevi oftalmologije
_____
"Oni kroz mene gledaju u vas! Oni kroz njega gledaju u vas! Oni kroz vas gledaju u mene... i u sve nas."
_____
Spomen-naplatna rampa "Zoran Babić"
ja mnogo volim te male rituale. ustanem, popijem caj, serem, procitam vesti, neko okaci tekst ishejtuje BS, par sati kasnije dodje Nou Kantri, kaze da je dobar, hrabar tekst, ljudi se posvadjaju, ide zivot svojim tokom.
_____
????
zabavno je, za sad, prvih trista puta, videcemo kasnije kako ce biti
_____
????
Nadrealno kakva govnarka!Erős Pista wrote:Kakav vrhunski slalom. Kako kao kritikovati odluku naprednjacke bande, a zaobici apsolutno svaku priliku da ih pomenes. Za pocetak, izaberi Sarajevsku, koju je licno gazda "pomilovao"...
- Guest
Па не, Шуки, ипак је овај св. топик показао пуну меру дијалектике. Ја се још сећам времена где си ти водио једну доста усамљену кампању (и богами и интензивно влажноснио), а остатак форума те углавном напушавао, предвођен Кондом. А онда, полако, миц-по-миц (и факат, праћено једним макар једнако злокобним “драмским луком” где вечита прзница без длаке на језику полако али сигурно упловљава у мирну луку власти, а вала јој и good looks помало вену) се та твоја “слепа мрља” шири, баш попут заразе, на остатак форума. Те је сада свако Бикицино писаније, чак и сасвим бенигно и исправно попут горелинкованог, аутоматски дочекано на волејчину. Јер смо тако у могућности.
Мислим, јесте досадно, али је и доста знаковито.
E, a pazi foru, prica pocinje od Zagreba (odakle je poreklom njena baka) i onda odjednom pap - Sarajevo. Zasto? Zar vec nije izbrisana Zagrebacka? Zar se sad ne brise Zadarska? Ali gazda je reko da je to okej...
Et beat
Et beat
_____
ovo za bold je jedino sto moze biti predmet svadje jer je ruzno i jer se onda od toga mora braniti na jedan drugaciji nacin.No Country wrote:Па не, Шуки, ипак је овај св. топик показао пуну меру дијалектике. Ја се још сећам времена где си ти водио једну доста усамљену кампању (и богами и интензивно влажноснио), а остатак форума те углавном напушавао, предвођен Кондом. А онда, полако, миц-по-миц (и факат, праћено једним макар једнако злокобним “драмским луком” где вечита прзница без длаке на језику полако али сигурно упловљава у мирну луку власти, а вала јој и good looks помало вену) се та твоја “слепа мрља” шири, баш попут заразе, на остатак форума. Те је сада свако Бикицино писаније, чак и сасвим бенигно и исправно попут горелинкованог, аутоматски дочекано на волејчину. Јер смо тако у могућности.
slazem se i oko same stvari, ja sam znao da se LDPejstvo rutinski mora pretvoriti u diktaturu i kradju svega sto nije zavareno, oni nisu znal i onda ih to iznenadilo. To je zato sto sam mnogo pametan.
_____
????
I btw, naravno da su sve vlasti preimenovale ulice, uz konstantu antikomunizma i etnickog ciscenja antifasizma, ali sa ovako eksplicitnim osvetnickim zarom sa kojim to radi Vesic, uz ojhanje o "krajevima u kojima Srbi nisu dobrodosli", nije vala nijedna.
_____
isti utisak od pocetka- pretenciozna ulicarka sa gladnim ocima.
nije mi jasno kako se gotovo sva ova olos u citavoj jugoslaviji identifikuje sa partizanima. tu ima uhljeba, sovinista, korupcionasa svih vrsta ali kad im spomenes sutjesku, neretvu, petokraku, tita, savu kovacevica oni ponosno uskliknu kao da su bili tamo, kao da svojim zivotom slede bilo sta iz nob-a.
to je kod nas prva pocela ona miloseviceva zena-ubica mira markovic praveci sedeljke u svom domu sa raznim kundacima i risticima ili vulin po splavovima sa sve pesmama mlada partizanka, bandijera rosa, no pasaran, daveci se u sampanjcu i sisama splavarusa.
sve su ovi opoganili
nije mi jasno kako se gotovo sva ova olos u citavoj jugoslaviji identifikuje sa partizanima. tu ima uhljeba, sovinista, korupcionasa svih vrsta ali kad im spomenes sutjesku, neretvu, petokraku, tita, savu kovacevica oni ponosno uskliknu kao da su bili tamo, kao da svojim zivotom slede bilo sta iz nob-a.
to je kod nas prva pocela ona miloseviceva zena-ubica mira markovic praveci sedeljke u svom domu sa raznim kundacima i risticima ili vulin po splavovima sa sve pesmama mlada partizanka, bandijera rosa, no pasaran, daveci se u sampanjcu i sisama splavarusa.
sve su ovi opoganili
- Guest
Ајде бре, Шуки, па зар си већ оматорио? Твоје ложуцкање на Бики, то је бре један од стубова форума.